16 haftalıkken, 1 hafta içinde 2 uçuş yaptım. Sorun yaşamadım çok şükürKızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Bende 20 haftaligim sadece uzaninca ara sıra kıpırtı şeklinde hissediyorum.Güçlü hissedenleri ve hareketlerin dışarıdan görünenleri okuyunca bi sorun mu var acaba diye düşünüyo insa
Ben normalde hamileliğimin başında her hafta ve iki haftada bir gitmek durumundaydım en son 3 hafta sonra gittik şimdi 1 ay sonra gidicez. Meraktan ölüyorumHanımlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz
Benimde 21. Hafta ve sizler gibi hissediyorum. Bazı geceler daha güzel içimde oynuyor gibi hareketleri geliyor. Bir problem yok her hamilelik başlı başına özeldirBende 20 haftaligim sadece uzaninca ara sıra kıpırtı şeklinde hissediyorum.Güçlü hissedenleri ve hareketlerin dışarıdan görünenleri okuyunca bi sorun mu var acaba diye düşünüyo insan
Ben en son 1,5 ay önce gitmiştim kontrole. Bugün detaylı var, heyecanlıyımHanımlar kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz
Cok teşekkürler evet o haftalarda olucak, tetanoza göre daha geç3. trimesterda (27-32. haftalar arası) yaptırırsanız bebekte de bu hastalıklar için antikor oluşuyor, aklınızda olsun
Çok güzel geçer inşallah bebis kendini gösterirBen en son 1,5 ay önce gitmiştim kontrole. Bugün detaylı var, heyecanlıyım
19 haftalığım 2. Gebelik olmasına rağmen hiç hissetmiyorum normaldir inşallahMerak etme bende o şekilde hissediyorum.
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzBen en son 1,5 ay önce gitmiştim kontrole. Bugün detaylı var, heyecanlıyım
Normal sıkıntı yok19 haftalığım 2. Gebelik olmasına rağmen hiç hissetmiyorum normaldir inşallah
Benim doktorum renkli ultrasonu 1 kere kullandı. Onda da ilk defa yüzünü göstermişti anı olsun diye. Aynı alette farklı başlıkla bakılıyorKızlar rutin kontrollerinde renkli ultrason yaptıran var mı ? Biz 20. Haftadayız siyah beyaz ultrasonla görüyoruz. İnstagramda rutin kontrollerinde bebeği boyutlu gören ve renkli ultrasonla görenler var ben anlamadım bizim doktorun makinesi eski olduğu için mi acaba
Yaa yicem seni unutmamışsın evet
Bir arkadaşım bugün detaylı ultrasondan sonra ilk defa normal muayeneye gitti renkli bakmışlar bu sefer sanırım detaylı ultrasondan sonra bakmaya başlıyorlarBenim doktorum renkli ultrasonu 1 kere kullandı. Onda da ilk defa yüzünü göstermişti anı olsun diye. Aynı alette farklı başlıkla bakılıyorneden sürekli onla bakmadığını bilmiyorum siyah beyaz olan ses dalgasıyla ölçüm yapıyor, renkli olanın ölçümü rahatsızlık mı veriyor acaba bilemiyorum ben öyle mantık yürüttüm kendimce
Merhaba, benim tüm kontrollerim renkli ultrasonla oluyor. Hatta videolarını, fotoğraflarını bana mail olarak atıyor her kontrolde. doktorun makinesine göre değişiyor bu durum benceKızlar rutin kontrollerinde renkli ultrason yaptıran var mı ? Biz 20. Haftadayız siyah beyaz ultrasonla görüyoruz. İnstagramda rutin kontrollerinde bebeği boyutlu gören ve renkli ultrasonla görenler var ben anlamadım bizim doktorun makinesi eski olduğu için mi acaba
Kızm da bende tam 20+3de olmuşum, hemşire de bu haftada vuruyorz dedi ama emin olamadm, o yüzden sizlere bi yazayım dedm.Sagolsn
Hiç öyle düşünmeyin ben 22+3 haftadayım. Tam hareketlenmeyi bu hafta hissediyorum diyebilirim. Geçen hafta daha belli belirsizdi.Bende 20 haftaligim sadece uzaninca ara sıra kıpırtı şeklinde hissediyorum.Güçlü hissedenleri ve hareketlerin dışarıdan görünenleri okuyunca bi sorun mu var acaba diye düşünüyo insan
Kızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Şükür canım cok sevindim herseyin yolunda olduğunaYaa yicem seni unutmamışsın evet
Biz gittik geldik bugün Adana’ya. Çok şükür ki görünürde herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Her şey yolunda görünüyor
Devlet hastanesinden ayarlamıştık ama ne yalan söyleyeyim böylesine detaylı bakılmasını da beklemiyordum. Cihazları da güzeldi. 50 dk falan baktı kadın uzun uzun.
karamel Latte seninki cumartesiydi di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?