Teşekkür ederim canmSelamlar canım eylül ayı grubundan ziyarete geldim sizi jwndkedke Bende hiç kilo almadım aksine verdim. Kilo almak zorunda değilsin şu süreçte hatta almaman daha iyi. Bebek şuan her türlü besleniyordur merak etme. Doktorunla konuş ya da youtube da videolar var onları izle nasıl beslenmen gerektiğiyle ilgili. Sana yardımcı olacaktır
Bebek kilosu en son iyiydi çok şükür canm ama işte kilo alamayınca sağlıklı beslenemyor muyum acaba diye tedirgin oluyoruzBen gebelik başladığından bu yana 3 kilo verdim canım. 172 cm boyum 73 kiloydum. Yani çok kilolu da değilim aslında ama hayat koşullarından dolayı biraz tempolu üzücü e yoğun geçti bebek kilosu büyümesi yolunda o yüzden sorun olmaz için rahat olsun.
Oğlumda da +5 ile girdim doğuma takviyelerini güzel al. dengeli beslenmeye çalış
Bende öyle düşünüyorum en başından beri de kız hissediyorum ama en azından doktordan kız cümlesini duyup garantilemek istiyoruz ona göre bı iki parça bişey almak istiyorumGöremediyseniz muhtemelen kızdır
Bizede 15. haftadan beri kıza benziyor kız gibi görünüyor başka bir oluşum göremiyorum ama bir bacağı hâlâ kapalı tam açmıyor falan dedi doktorum kesinleştirmek için detaylı bekliyorum.
Erkek bebeği hemen kendini gösterir genelde de emin olunur kız için uygun pozisyon yoksa kesin diyemiyorlar.
Biz bizKızlar selambi sorum var bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı
Biz bizbabası hissedemedi bu yüzden dışarıdan hareketleri görünüyor elimi koydugum an duruyor
Bende artık bayağı güçlü hissediyorum bazen elimi koyunca elimde de hissediyorum ama dışardan bakınca anlaşılır mı hiç bakmadım.. birde evde bebe dolu olunca öyle bakma durumum hiç olmadi ama diğerlerinde babalarının hissetmesi için baya beklemiştikKızlar selambi sorum var bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı
Bence bu bebişler hissediyorKızlar selambi sorum var bebişim sürekli hareket ediyor tekmelerini hissediyorum oldukça da güçlü vuruyor ama ne zaman elimi koyup beklesem dakikalarca hiç hareket etmiyor elimi çektikten sonra yine başlıyor böyle olan var mı
Selamlar, ben sert tekme hissetmiyorum açıkçası 200 -300 gr lık bir bebeğinde çok sert tekmesi olamaz çünkü bacağı bile daha küçük. Ama net bir şekilde hissediyorum özellikle yatarken uykuya geçececekken felan.Ben halen sert tekmeler hisssetmiyorum.
Merhabalar ben Ali Karaege'ye gideceğim. Şuan için İzmir'de fiyat ve kalite adına dr arasında en iyisi Google yorumları da mevcutKızlar merhaba ,İzmir de detaylı ultrason için kime gdiceksnz acaba v muayene ücreti ne kdr?
Ben gideceğim araba ile Rize’yeKızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Bebekle alakalı bi sıkıntıdan acile gidersen bakarlar diğer türlü sanmıyorum ya. Bişeymi oldu?Bir şey sorucam şehir hastanesine acilden girip bebeği görmek istesek bakarlar mı ?
Yok yok elhamülillah bir şeyimiz. Rize’ye yola çıkmadan bir görsem dedim. Doktoruma yetişemem diye 10 nisana daha çok varBebekle alakalı bi sıkıntıdan acile gidersen bakarlar diğer türlü sanmıyorum ya. Bişeymi oldu?
7. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaptım, 21. Haftamda da yine aynı şekilde 15 saatlik ama beklemelerle falan 22 saati buluyor, herhangi bir sorun yaşamadım, doktorum da sorun olmaz dedi.Kızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Anladım canım aman iyi olunda.Yok yok elhamülillah bir şeyimiz. Rize’ye yola çıkmadan bir görsem dedim. Doktoruma yetişemem diye 10 nisana daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?