Benim ikili sonucu bayram sonuna kalir muhtelen seni etiketlerim erkekte bakalm sonuc ne çikcakValla bilmiyom canm okudugumun yalancısıyım
Bu teoriyide çürüttük![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikili sonucu bayram sonuna kalir muhtelen seni etiketlerim erkekte bakalm sonuc ne çikcakValla bilmiyom canm okudugumun yalancısıyım
Bu teoriyide çürüttük![]()
İnşallah normaldir büyüdükçe rahimde kasılıyor tabide insan endişe ediyorOlmasi normal bence canim
Buyudukce batma daha çok artiyo![]()
Tamam canım doktor kemikler ayrılmaya başlıyor ondan olabilir dedi ama yarın gidince sana haber veririm yineHaber ver kuzum bana d önemli bir şeymiymiş
Benim de hep popo büyük daha ne kadar büyür bilmiyorumöyle aşkım takmamaya çalışıyorum popo büyümese sorun olmiycak ama iştekilo aldım mı oradan alıyorum.
Tamam canım haberleşelim mutlakaTamam canım doktor kemikler ayrılmaya başlıyor ondan olabilir dedi ama yarın gidince sana haber veririm yine
Benim de hep popo büyük daha ne kadar büyür bilmiyorum![]()
68 kiloyum tüp bebekte baya aldım hamilelikte suan aynıyım da yarın yine tartılırım aldım gibiderdimiz aynı kaç kilosun
Amaann iyi olsun da bebekler doğumdan sonra kilolar hemen gidiyor68 kiloyum tüp bebekte baya aldım hamilelikte suan aynıyım da yarın yine tartılırım aldım gibi![]()
hadi yaa bakalım dogrumu:)Eğer doğruysa bu free beta değerine göre bebeğin erkek bakalım doğru mu![]()
Aynen öyle gitmese de olur hep zayıf olacaz diye bişey yokAmaann iyi olsun da bebekler doğumdan sonra kilolar hemen gidiyor![]()
İnşallah canim iyi dusunelimİnşallah normaldir büyüdükçe rahimde kasılıyor tabide insan endişe ediyor![]()
Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolarAmaann iyi olsun da bebekler doğumdan sonra kilolar hemen gidiyor![]()
Ben ne yaparsam yapayım her türlü çatlamıştım hemde bayağı, ama şu an sür bence iyi geliyo hemde yumuşak yumuşak oluyoKızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan![]()
Benim derim çatlamaya müsait popomda da var kiloya bağlıBen ne yaparsam yapayım her türlü çatlamıştım hemde bayağı, ama şu an sür bence iyi geliyo hemde yumuşak yumuşak oluyo![]()
Ben de 68 le kaldım hala aynı daha almaya başlamadım 2. Trimester da başlayacak galiba kusmalar azaldı gibi çok şükürBen ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar![]()
Benim de öyle valla ama yine de sürmeyi ihmal etme belki daha beter olur ben de korkuyorum yaşımız genç ama delik deşik haldeyimBenim derim çatlamaya müsait popomda da var kiloya bağlınapsam çatlayacak biliyorum yine de elimden geleni yapayım dedim
![]()
Hm anladım ne güzelBen Almanyadayım Dr kliniğinde yapılıyor canım
Benimde ters bir hareket yapmasamda yani normal yataktan kalkarken bile bazen sanci giriyor ve gerçekten kipirdatmiyor bile geçinceye kadar.Kızlar bugün 13.haftadayım. Az önce tramvayda ayaktayken göbek deliğimden rahim ağzına uzanan sert bi sancı girdi. 5-6 saniye sürdü resmen iki büklüm oldum ama. Böyle bişey yaşayan var mı çok endişelendim çok keskin bi acıydı çünkü