• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Aynen öyle gitmese de olur hep zayıf olacaz diye bişey yok😂
Evet ya düşünsene dünyadaki tüm kadinlar zayıfmis ne kadar sikici ve itici olur demi. Ben tombul insanları seviyorum ben normalde bekarken hiç 50 kiloyu görmedim hep 47 48 de gezdim sonra evlendim hamilelik doğum emzirme falan olunca 54 55 kilodayim şuan hep hayalimdi biraz tombul olmak onuda sadece hamilelikte alabiliyorum. Hamilelikte 20+ alıyorum şaka gibi ve bundan hiç sikayetci değilim 😅

Kızlar bugün 13.haftadayım. Az önce tramvayda ayaktayken göbek deliğimden rahim ağzına uzanan sert bi sancı girdi. 5-6 saniye sürdü resmen iki büklüm oldum ama. Böyle bişey yaşayan var mı çok endişelendim çok keskin bi acıydı çünkü
Banada oluyor ayağa kalkarken, arkaya doğru gerilirken veya bazen hapşırır öksürürken
Normal dedi doktor çok şükür endişelenme

Hapşırırken çocuk içimden fırlıyor gibi oluyo her seferinde zaten korkuyorum aniden yine tekrar açılırsa diye 😀
Ay bir kere rahimimle tam bebeğin arasındaki sanki bir damar ,o yol öyle bir sıkıştı, kramp girdiki bende bebeğime bişey oldu sandım ama çok şükür iyiyiz 😂

Evet ya düşünsene dünyadaki tüm kadinlar zayıfmis ne kadar sikici ve itici olur demi. Ben tombul insanları seviyorum ben normalde bekarken hiç 50 kiloyu görmedim hep 47 48 de gezdim sonra evlendim hamilelik doğum emzirme falan olunca 54 55 kilodayim şuan hep hayalimdi biraz tombul olmak onuda sadece hamilelikte alabiliyorum. Hamilelikte 20+ alıyorum şaka gibi ve bundan hiç sikayetci değilim 😅
Aynen öyle valla bende kilo almayı da yemek yemeği de seviyorum eşimle en sevdiğimiz şeylerden biri yemek yemek 😂😂 zayıflık güzel gelmiyor bana da😂

Kızlar yemek olarak neler yiyorsunuz? Ben yemek yapamıyorum, annem yemek yapıp gönderiyor ama iyi pişti mi süt ürünleri kullanıldıysa pastörize mi vs şeyleri düşünmekten doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Takıntı haline geldi resmen

Kızlar yemek olarak neler yiyorsunuz? Ben yemek yapamıyorum, annem yemek yapıp gönderiyor ama iyi pişti mi süt ürünleri kullanıldıysa pastörize mi vs şeyleri düşünmekten doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Takıntı haline geldi resmen
Ben pastörize olmayan hiçbir şey yemiyorum, zaten eskiden de yemezdim. Salam sosis yemiyorum pek de sevmem zaten. Ama 11 haftada bir kez geçen gün iki dilim sucuk yedim iyi pişmiş burnuma çok güzel koktu çünkü. Mayonez de kullanmıyorum. Ama geri kalan her şeyi abartmadan yiyorum. Dışardan pek yemek yemem, ama herkesin bünyesi farklı tabi. Brokoli çok yiyorum mesela nedense bana çok iyi geliyor. Çorba mutlaka içmeye çalışıyorum. Kefir, peynir;avokado, muz ve kivi her gün yemeye çalışıyorum. Bitki çayı içmiyorum çünkü gerçekten beni çok etkiliyor. Öyle idare ediyorum salata yiyorum limon ve tuz iyi geliyo bu aralar. Çok takmamaya çalış yani tabii ki dikkat et ama böyle hep de düşünme. Gerekirse sor anne ne var bunun içinde diye

fetal dna sonucumuz çıktııı 😍😍🧿🧿
Her şey temiz çok şükür maşallah,
Ve cinsiyetimiz de net belli oldu; Erkek 💙💙💙
Darısı diğer bekleyenlerin başına 😍😍😍
Lioo Lioo ‘cum listeyi güncelleyebiliriz 😍😍💙💙💙
Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğsun. 🧿👼🏼
Darısı hepimize inşallah.

fetal dna sonucumuz çıktııı 😍😍🧿🧿
Her şey temiz çok şükür maşallah,
Ve cinsiyetimiz de net belli oldu; Erkek 💙💙💙
Darısı diğer bekleyenlerin başına 😍😍😍
Lioo Lioo ‘cum listeyi güncelleyebiliriz 😍😍💙💙💙
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🐣

68 kiloyum tüp bebekte baya aldım hamilelikte suan aynıyım da yarın yine tartılırım aldım gibi 😂😂
Bi kadın video paylaşmış tüp bebek sürecinde hiç kilo almamış işte diyordu kilo alıyorum diyenleri anlamıyorum diye bende 5kg aldım tüp bebek tedavi süresince valla ahshjs

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar , canınız en çok ekşi mi yoksa tatlı mı çekiyor 😋

Bi kadın video paylaşmış tüp bebek sürecinde hiç kilo almamış işte diyordu kilo alıyorum diyenleri anlamıyorum diye bende 5kg aldım tüp bebek tedavi süresince valla ahshjs
Herkesin bünyesi farklı boş konuşmuş 😂 ben 7 defa yumurta topladım hemde üst üste 12 kilo aldım hemde dikkat etmeme rağmen 😂

Back
X