- 1 Eylül 2019
- 612
- 743
- 103
Peş peşe düşüklerde genetik test yapiliyor ona gore dr veriyor diye biliyorumKızlar pıhtılaşma olduğunu ne zaman fark ettiniz hamileyken mi test yaptırdınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peş peşe düşüklerde genetik test yapiliyor ona gore dr veriyor diye biliyorumKızlar pıhtılaşma olduğunu ne zaman fark ettiniz hamileyken mi test yaptırdınız
Benim bir düşüğüm oldu bu 2. Gebeliğim o sebeple doktor bakmadı herhaldePeş peşe düşüklerde genetik test yapiliyor ona gore dr veriyor diye biliyorum![]()
İnşallah sağlıkla büyüsünler anksiyetelerimiz bitsinçok doğru söylemiş canım daha çoook değişir
Aynen benim de bir gün var bir gün yok progester iğne üç günde bir Progestan kapsülü ağızdan al dedi günde üçe çıkarttı enfeksiyon yapabilir diye antibiyotikle parol verdi bir de sağlıklı bir şekilde küçülsün inşallah o müjdeyi de veririz birbirimizeKorkma canım bebiş sağlıklı olduğu sürece telaş yapma, bende de var kanama alanı , kontrolde tekrar göründü, ara ara kum gibi kahverengi lekelenme var, daha doğrusu bir gün var bir gün yok. Doktorum takipte olalım korkulacak bir şey yok dedi progesterona devam ediyorum. Sen kullanıyor musun bir takviye
Deme öyle deme böyle bir şey olmayacak inşallah sakin olalım bebeğimiz de biz de güçlü olalımBu kahve lekeler beni o kadar korkutuyor ki korkudan düşük yapacağım stresten
3 hafta iyi sabretmişsin. Ben haftada bir giderken aynı vesvese hep var bende. Yarın gidicem kontrole muhtemelen artık haftalık çağırmayacak ama Allah korusun bebekte kalp durması olursa bir belirtisi falan vardır heralde. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben o ihtimali hep.6+5'de kalp atışını duymuştuk o günden beri doktora gitmiyorum doktor fetal sonucunu al öyle gel dedi 3 hafta geçti ultrasona gireli sanki arada anksiyetem tutuyor karnımda çocuk öldüyse diye Allah korusun vesvese geliyo nasıl kurtulurum![]()
Acaba doktoruma sorsam mı duphaston yerine fitile mi geçsemDeme öyle deme böyle bir şey olmayacak inşallah sakin olalım bebeğimiz de biz de güçlü olalım![]()
Duphatson mu Progestan mı farkını tam olarak bilmiyorum canım ama doktora önerebilirsin bence. Benim doktor fobim olduğu için şöyle yapalım mı diye soramıyorum bile kaç yaşıma geldim hala korkuyorum beni azarlar diyeAcaba doktoruma sorsam mı duphaston yerine fitile mi geçsem
Doktorum iletişime açık çok şükür benim de ne kadar evhamlı olduğumu biliyorDuphatson mu Progestan mı farkını tam olarak bilmiyorum canım ama doktora önerebilirsin bence. Benim doktor fobim olduğu için şöyle yapalım mı diye soramıyorum bile kaç yaşıma geldim hala korkuyorum beni azarlar diye![]()
Hunimi pembe mi alsam sarı mıAhahahahah bugunku takilma mevzusu belli oldu senin sskdkfkkf. Benimki de hani olumcul degil aciyor mu aciyor o kadarzaten pek yok kendime kadar ajdjdjdj
Bende hiç geçmeyen belirti göğüs ağrısı. Zaten çok şişti. Bir anda kocaman oldular. El değmiyor.Göğüs hassasiyetiniz hergün aynı mı kızlar yoksa arada kaybolup geri geliyor mu ?
Toplu sipariş yapalım djdkdkHunimi pembe mi alsam sarı mı![]()
Benim gebeliklerim tüp bebek tedavisi canım, daha doğrusu bu ilk tutuşu şükürler olsun. Önceki tekrarlayan negatifler sonrası doktorun trombofili 12’li tarama testi istemişti. Orada çıkmıştı kan pıhtılaşması.Kızlar pıhtılaşma olduğunu ne zaman fark ettiniz hamileyken mi test yaptırdınız
Bu konuda da içini ferah tut canım, hepimizin tek emin olduğu şey stres bu dönemde bize asla iyi gelmiyor. Korkma Allahın izniyle büyüyecek minik kuş saglıklaGünde 3 e çıkabilirsin leke olunca demişti doktorum ben de bugün öyle yapacağım ama tedirgin oluyorum leke görünce bir düşüğüm oldu aklıma hep o geliyor
Kaç haftalıksınız bugün kontrolünüz vardı gördünüz mü bebişiÇocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyortabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa
ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Yakışır bizeToplu sipariş yapalım djdkdk
Sanirim ikinci trimesterda o takviyelere baslaniliyor esas, demir olsun omega 3 olsun. Doktorum benim su an sadece folik asit kullandiriyor, icinde b12 de var ictigim hapin. Tahlil sonuclarim cikinca israrla sordum henuz vermeyecegini soylemisti ekstra baska takviye. Ama evet dediginiz dogru ben de cok goruyorum omega 3 u. Cocukken bana da annem verirdi balik yagi hapi :)İnternet'e karşıma çıktı doktor gebelikte omega 3 kullanımı çocukların zekasını bir adım öne taşıyor diyor. Kullanan var mı?
7+5 normalde canim ama usg de 6+3 cikti ve bebişi gorduk kalp atisinida çok şükürKaç haftalıksınız bugün kontrolünüz vardı gördünüz mü bebişi![]()