• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bu saate kadar saydım 7 kere öğürdüm 8. De çok fena kustum. Allahtan eşim yanımdaydı bayılacaktım neredeyse. Doktorun verdiği hapa başladım. Çok uyutuyormuş ama umarım işe yarar bu şekilde yoksa bana hastane yolları gözükecek gibi

Korkma canım bebiş sağlıklı olduğu sürece telaş yapma, bende de var kanama alanı , kontrolde tekrar göründü, ara ara kum gibi kahverengi lekelenme var, daha doğrusu bir gün var bir gün yok. Doktorum takipte olalım korkulacak bir şey yok dedi progesterona devam ediyorum. Sen kullanıyor musun bir takviye
Aynen benim de bir gün var bir gün yok progester iğne üç günde bir Progestan kapsülü ağızdan al dedi günde üçe çıkarttı enfeksiyon yapabilir diye antibiyotikle parol verdi bir de sağlıklı bir şekilde küçülsün inşallah o müjdeyi de veririz birbirimize ☺️☺️

6+5'de kalp atışını duymuştuk o günden beri doktora gitmiyorum doktor fetal sonucunu al öyle gel dedi 3 hafta geçti ultrasona gireli sanki arada anksiyetem tutuyor karnımda çocuk öldüyse diye Allah korusun vesvese geliyo nasıl kurtulurum :KK76:
3 hafta iyi sabretmişsin. Ben haftada bir giderken aynı vesvese hep var bende. Yarın gidicem kontrole muhtemelen artık haftalık çağırmayacak ama Allah korusun bebekte kalp durması olursa bir belirtisi falan vardır heralde. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben o ihtimali hep.

Acaba doktoruma sorsam mı duphaston yerine fitile mi geçsem
Duphatson mu Progestan mı farkını tam olarak bilmiyorum canım ama doktora önerebilirsin bence. Benim doktor fobim olduğu için şöyle yapalım mı diye soramıyorum bile kaç yaşıma geldim hala korkuyorum beni azarlar diye 😂😂

Duphatson mu Progestan mı farkını tam olarak bilmiyorum canım ama doktora önerebilirsin bence. Benim doktor fobim olduğu için şöyle yapalım mı diye soramıyorum bile kaç yaşıma geldim hala korkuyorum beni azarlar diye 😂😂
Doktorum iletişime açık çok şükür benim de ne kadar evhamlı olduğumu biliyor 😀 ama herkeste oluyormuş leke bunu duymak biraz rahatlattı

Kızlar pıhtılaşma olduğunu ne zaman fark ettiniz hamileyken mi test yaptırdınız
Benim gebeliklerim tüp bebek tedavisi canım, daha doğrusu bu ilk tutuşu şükürler olsun. Önceki tekrarlayan negatifler sonrası doktorun trombofili 12’li tarama testi istemişti. Orada çıkmıştı kan pıhtılaşması.
Günde 3 e çıkabilirsin leke olunca demişti doktorum ben de bugün öyle yapacağım ama tedirgin oluyorum leke görünce bir düşüğüm oldu aklıma hep o geliyor
Bu konuda da içini ferah tut canım, hepimizin tek emin olduğu şey stres bu dönemde bize asla iyi gelmiyor. Korkma Allahın izniyle büyüyecek minik kuş saglıkla

Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyor 🥰 tabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa 😂 ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Kaç haftalıksınız bugün kontrolünüz vardı gördünüz mü bebişi😍

İnternet'e karşıma çıktı doktor gebelikte omega 3 kullanımı çocukların zekasını bir adım öne taşıyor diyor. Kullanan var mı?

İnternet'e karşıma çıktı doktor gebelikte omega 3 kullanımı çocukların zekasını bir adım öne taşıyor diyor. Kullanan var mı?
Sanirim ikinci trimesterda o takviyelere baslaniliyor esas, demir olsun omega 3 olsun. Doktorum benim su an sadece folik asit kullandiriyor, icinde b12 de var ictigim hapin. Tahlil sonuclarim cikinca israrla sordum henuz vermeyecegini soylemisti ekstra baska takviye. Ama evet dediginiz dogru ben de cok goruyorum omega 3 u. Cocukken bana da annem verirdi balik yagi hapi :)

Back
X