- 15 Mart 2019
- 751
- 700
- 103
5 haftalık oldum çok yeniİnsaAllah canim sen kaç haftaliksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftalık oldum çok yeniİnsaAllah canim sen kaç haftaliksin![]()
ben senin telasini azaltiyim birazHunimi pembe mi alsam sarı mı![]()
Kese gözükürken bebişte gözüküyor mu bu haftalardaSelam kızlar bugün keseyi gördük 4+6 haftalık şuankalp atısı için bayramdan sonra gideceğim, kim sabredecek o kadarr
![]()
Geçtiğimi peki rahatsızlığın banada ürtiker dedi serum taktılar çok iyi geldi ama yine başladı akşama doğruinanırmışın bende aynı şeyi yaşıyorum doktor ürtiker dedi her yerim yara oldu kaşımaktan
ilacı içersem iyi ama içmezsem hala kaşıntı 10 günü geçti çok fena kaşınıyorGeçtiğimi peki rahatsızlığın banada ürtiker dedi serum taktılar çok iyi geldi ama yine başladı akşama doğru
Evet ağızdan alınca veya iğne şeklinde daha fazla yan etki yapıyor, bende de sizin gibi oluyor yerimden kalkamıyorum hatta baş dönmesinden. Fitil halinde yan etki daha az oluyormuş.Kızlar dün gece saat on bir gibi progestanı ağızdan aldım normalde vajinal alıyordum doktor lekelenmeyi azaltsın diye ağızdan al dedi nasıl bir kafaya girdim anlatamam durduğum yerde dünya döndü içmeden sarhoşluk böyle bir şey heralde eşim yatağa yatırmış ve bayılır gibi uyumuşum ağızdan yutup da böyle yan etkisi olan oldu mu
Fitilken hiç yapmadı yan etki hatta iğnesi de bu neymiş öyle yaEvet ağızdan alınca veya iğne şeklinde daha fazla yan etki yapıyor, bende de sizin gibi oluyor yerimden kalkamıyorum hatta baş dönmesinden. Fitil halinde yan etki daha az oluyormuş.
inşallah diyorum vallahi bir de ben gidene kadar 5 hafta geçmiş olacak üstünden3 hafta iyi sabretmişsin. Ben haftada bir giderken aynı vesvese hep var bende. Yarın gidicem kontrole muhtemelen artık haftalık çağırmayacak ama Allah korusun bebekte kalp durması olursa bir belirtisi falan vardır heralde. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben o ihtimali hep.
Merhaba benide ekler misinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu
34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina
31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım Synonyms
36 2 26 ocak 2 Kasım N naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım R Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek L lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat @teacherlife 25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
Bende ağızdan alıyorum bende uyku yapıyor oyüzden uyumadan önce alıp uyuyorumKızlar dün gece saat on bir gibi progestanı ağızdan aldım normalde vajinal alıyordum doktor lekelenmeyi azaltsın diye ağızdan al dedi nasıl bir kafaya girdim anlatamam durduğum yerde dünya döndü içmeden sarhoşluk böyle bir şey heralde eşim yatağa yatırmış ve bayılır gibi uyumuşum ağızdan yutup da böyle yan etkisi olan oldu mu
Ay benzerlerini ben yaşıyorum ister istemez modum da düşük tahammülüm de az oluyor bu instamomlar gülüyor oynuyor anlamadım ben bu isiKızlar 8+3 hamileyim aşırı mide bulantısı ama sadece bulantı var ve 7/24 iştahsızlık aşırı koku hassasiyeti hayattan soğudum diyebilirim. Geceleri ateş basması ayaklarım yanıyor ve uyuyamıyorum ağlıyorum bazen o derece. Uyku düzenim kalmadı uykumu alamıyorum. Doktorum normal diyor benim ilk gebeliğim ve hasta gibiyim hep Instagram'da görüyorum hamileler güllük gülistanlık gibi geçiriyor sinirlerim bozuluyor. Kısacası benimle aynı durumu yaşayan ve buna geçicide olsa çözümler bulan var mı ?
Bende aynı durumdayım yoğun bulantım var ama tutuyorum bastıracak bişeylerle herşey kokuyo uykuda sağa sola kıvranarak oluyor sırtüstü yatmak istiyorum ama önerilmiyormuş sanırım vücut hamileliğe alışana kadar böyle devam edecek 2 trimesterde rahatlarız inşallahKızlar 8+3 hamileyim aşırı mide bulantısı ama sadece bulantı var ve 7/24 iştahsızlık aşırı koku hassasiyeti hayattan soğudum diyebilirim. Geceleri ateş basması ayaklarım yanıyor ve uyuyamıyorum ağlıyorum bazen o derece. Uyku düzenim kalmadı uykumu alamıyorum. Doktorum normal diyor benim ilk gebeliğim ve hasta gibiyim hep Instagram'da görüyorum hamileler güllük gülistanlık gibi geçiriyor sinirlerim bozuluyor. Kısacası benimle aynı durumu yaşayan ve buna geçicide olsa çözümler bulan var mı ?
Günlerimiz yakın Bende benzer durumları yaşıyorum bulantı aşırı ve koku hassasiyetinden mutfağa giremiyorum. Dr bulantı için bi ilac verdi o fayda etti bi nebze en azindan bulantim olmuyor. Yemek falan anca kahvalti da az bisey yiyorum sonra hiç yok. 3. Aydan sonra rahatlicaz inşallah bizde.Kızlar 8+3 hamileyim aşırı mide bulantısı ama sadece bulantı var ve 7/24 iştahsızlık aşırı koku hassasiyeti hayattan soğudum diyebilirim. Geceleri ateş basması ayaklarım yanıyor ve uyuyamıyorum ağlıyorum bazen o derece. Uyku düzenim kalmadı uykumu alamıyorum. Doktorum normal diyor benim ilk gebeliğim ve hasta gibiyim hep Instagram'da görüyorum hamileler güllük gülistanlık gibi geçiriyor sinirlerim bozuluyor. Kısacası benimle aynı durumu yaşayan ve buna geçicide olsa çözümler bulan var mı ?
Evet gerçekten ben de sarhoş gibi oluyorumFitilken hiç yapmadı yan etki hatta iğnesi de bu neymiş öyle ya![]()