• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Hunimi pembe mi alsam sarı mı :KK53:
ben senin telasini azaltiyim biraz 😆 bende gidip geliyor agri zaten en basindan oyle cok goğus hassasiyetim yoktu sonra olanda gecti sorunda cikmadi. simdi 5 6 gundur sadece uykudan uyaninca yanlardan bir aci oluyor gun icinde azaliyor. sadece gogus yanlarinda bastirinca dokununca tam aci diyilde yani biseyler hiss ediyorum iste kendim anliyorum bir hareket oldugunu yeter bana 😄

Kızlar 8+3 hamileyim aşırı mide bulantısı ama sadece bulantı var ve 7/24 iştahsızlık aşırı koku hassasiyeti hayattan soğudum diyebilirim. Geceleri ateş basması ayaklarım yanıyor ve uyuyamıyorum ağlıyorum bazen o derece. Uyku düzenim kalmadı uykumu alamıyorum. Doktorum normal diyor benim ilk gebeliğim ve hasta gibiyim hep Instagram'da görüyorum hamileler güllük gülistanlık gibi geçiriyor sinirlerim bozuluyor. Kısacası benimle aynı durumu yaşayan ve buna geçicide olsa çözümler bulan var mı ?

Kızlar dün gece saat on bir gibi progestanı ağızdan aldım normalde vajinal alıyordum doktor lekelenmeyi azaltsın diye ağızdan al dedi nasıl bir kafaya girdim anlatamam durduğum yerde dünya döndü içmeden sarhoşluk böyle bir şey heralde eşim yatağa yatırmış ve bayılır gibi uyumuşum ağızdan yutup da böyle yan etkisi olan oldu mu

Kızlar dün gece saat on bir gibi progestanı ağızdan aldım normalde vajinal alıyordum doktor lekelenmeyi azaltsın diye ağızdan al dedi nasıl bir kafaya girdim anlatamam durduğum yerde dünya döndü içmeden sarhoşluk böyle bir şey heralde eşim yatağa yatırmış ve bayılır gibi uyumuşum ağızdan yutup da böyle yan etkisi olan oldu mu
Evet ağızdan alınca veya iğne şeklinde daha fazla yan etki yapıyor, bende de sizin gibi oluyor yerimden kalkamıyorum hatta baş dönmesinden. Fitil halinde yan etki daha az oluyormuş.

3 hafta iyi sabretmişsin. Ben haftada bir giderken aynı vesvese hep var bende. Yarın gidicem kontrole muhtemelen artık haftalık çağırmayacak ama Allah korusun bebekte kalp durması olursa bir belirtisi falan vardır heralde. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ben o ihtimali hep.
inşallah diyorum vallahi bir de ben gidene kadar 5 hafta geçmiş olacak üstünden

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
@poncikobella39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
@cilekcanavari301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubatKız9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
@it is time361.6 şubat7 mart13 kasım
Synonyms Synonyms 36226 ocak2 Kasım
N naz-nazz 30126 ocak2 Kasım
R Ruhezgisi 2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn271.28 Şubat29 Ekim
@HeySero303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
@Nebileyim2328383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
@pamukusu241.22 Ocak5+36+6Erkek
L lilo00 30 Ocak6+66 Kasım
@MoriAy341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
@teacherlife251.3 Şubat5+46+3Kız10 Kasım
Merhaba benide ekler misin
Yaş 25
İlk çocugum
Sat 01 şubat
Kese 10 mart
Kalp atışı 27 Mart
Tahmini cinsiyet Kız
Tahmini doğum 08 Kasım

Bende ağızdan alıyorum bende uyku yapıyor oyüzden uyumadan önce alıp uyuyorum

Kızlar 8+3 hamileyim aşırı mide bulantısı ama sadece bulantı var ve 7/24 iştahsızlık aşırı koku hassasiyeti hayattan soğudum diyebilirim. Geceleri ateş basması ayaklarım yanıyor ve uyuyamıyorum ağlıyorum bazen o derece. Uyku düzenim kalmadı uykumu alamıyorum. Doktorum normal diyor benim ilk gebeliğim ve hasta gibiyim hep Instagram'da görüyorum hamileler güllük gülistanlık gibi geçiriyor sinirlerim bozuluyor. Kısacası benimle aynı durumu yaşayan ve buna geçicide olsa çözümler bulan var mı ?
Ay benzerlerini ben yaşıyorum ister istemez modum da düşük tahammülüm de az oluyor bu instamomlar gülüyor oynuyor anlamadım ben bu isi

Bende aynı durumdayım yoğun bulantım var ama tutuyorum bastıracak bişeylerle herşey kokuyo uykuda sağa sola kıvranarak oluyor sırtüstü yatmak istiyorum ama önerilmiyormuş sanırım vücut hamileliğe alışana kadar böyle devam edecek 2 trimesterde rahatlarız inşallah

Günlerimiz yakın Bende benzer durumları yaşıyorum bulantı aşırı ve koku hassasiyetinden mutfağa giremiyorum. Dr bulantı için bi ilac verdi o fayda etti bi nebze en azindan bulantim olmuyor. Yemek falan anca kahvalti da az bisey yiyorum sonra hiç yok. 3. Aydan sonra rahatlicaz inşallah bizde.

Kizlar selam, 8.haftaya girdigimden beri uykularima bir sey oldu cok mutsuzum. 10/11 saat baygin uyurdum, simdi gece 2/3 hala donuyorum yatakta, erkenden de uyaniyorum sabah. Gece en az 2 kez tuvalete kalkiyorum uyuyamadikca sinir geliyor ama uykudan da ölüyorum🥹 resmen ayarim bozuldu anlamadim bu isi. Uykusuz kalinca da gun icinde inanilmaz bitkin ve heryerde uyuyakalir oldum.
Bir de bacaklarimda seğirmeler oluyor boyle disaridan gorulecek kadar degil de icten hissediyorum. Doktoruma sordum normal olabilir gebelikte su an vucudunda ekstra kan pompalaniyor kilcal damarlar cogalip genisliyor dedi. Ama his olarak cok rahatsiz ediyor ona da sinir gelip ekstra uyuyamadim mesela gece😬
Yardim cigliklari 🤣🤣

Back
X