• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Bu sene erkek senesi demişlerdi, benimde erkek canım😅
sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bir ara tüp bebek başlıkları altında sürekli geziyordum şimdi ise gebelik başlıklarındayım Allah’ıma şükürler olsun 🥹
Çok şükür canım. Benim de tüp bebek ikizlere hamileyim ❤️ Rabbim sonunu güzel etsin oğlusuna kavuş inşallah

🤭🤭 ayyy hastane çıkışı için birkaç takım al canım 3 ay'a kadar onlar küçülüyor malesef.
Yaaa şimdiden üzülüyorum hemen büyüyecek mi diye hHaha delilikmiş annelik… tamam canım bir tane var anneciğim almış ekstra alcam beyaz birkaç tane daha dursun. Birden alamıycam hepsini çok pahalı olmuş her şey

Cogunluk hep erkek bende erkek hissediyorum ama gönlümden gecen iki tatlı kız😍 Insallah öyle olur. Ama tabıkı farketmez sağlıklı olsunlarda ınsallah

Canım bende 10+5 oldum ha bire geceden beri batma oluyor idrar yolumu rahim mi anlamadım. Ayaktayken de uzanırken de oluyor. Allahtan yarın sabah kontrol var
Haber ver kuzum bana d önemli bir şeymiymiş

Yaaa şimdiden üzülüyorum hemen büyüyecek mi diye hHaha delilikmiş annelik… tamam canım bir tane var anneciğim almış ekstra alcam beyaz birkaç tane daha dursun. Birden alamıycam hepsini çok pahalı olmuş her şey
Malesef hemen büyüyorlar 🥺 sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲🏻

Kızlar bugün 13.haftadayım. Az önce tramvayda ayaktayken göbek deliğimden rahim ağzına uzanan sert bi sancı girdi. 5-6 saniye sürdü resmen iki büklüm oldum ama. Böyle bişey yaşayan var mı çok endişelendim çok keskin bi acıydı çünkü

Back
X