- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
Ay insanda yalan söylemeye korkar ben korkarım yani neyse dur bakalım iyiyiz şükür daynıcaz olmadı detaylı ne zamandı seninAnladım canım aman iyi olunda.
Bi şansını dene istersen ama agrım sancım var filan demezsen bakacaklarını sanmıyorum ben
Bende söyleyememAy insanda yalan söylemeye korkar ben korkarım yani neyse dur bakalım iyiyiz şükür daynıcaz olmadı detaylı ne zamandı senin
Kaç saat kadar edeceksiniz? Uçak seyahati olduğu için ve haftanız da gayet uygun görünüyor rahat olur.. arada kalkıp adımlamak yürümek gerekiyor. Yurtdışı uçuşlarında da uçak gayet bunun için uygun. 1.5-2 saatte bir hareket ederseniz bir sorun olmaz insallahKızlar uzun süreli seyahat eden oldu mu hamileliğinde özellikle uçak seyahati?
Ayy evet çok heyecanlı haberler güzel olur inşallah canımBende söyleyememcumartesi canım az kaldı heyecan stres tavan şimdiden
Kaçıncı haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz 16. haftada banada erkek dediler dün tekrr kontrole gittim kendini kapamış bacakları ile bizde 20 haftalık olduk dünKızlar merhaba 19+3 günlük olduk dün dr gittim detaylı için perinatoloji detaylı bakıp radyolojiye yolluyormuş ama 12 haftalıkken randevu alınmsı gerkiyormuş bla bla bla.. dr baktı bebek gayrt iyi durumda suyu iyi erkek ama kalbinde bi parlaklık gördü fetal dna sordu yaptırmadım dedim aldırmayı düşünüyor muyum diye sordu yok dedim ben söylemek zorundayım dedi dr una sürekli sor bunu dedii
20 haftalıkken gel dediler bana bu hafta gideceğimKızlar tetanoz aşınizi kaçıncı haftada vuruldunz ? Sağlık ocağı beni 18+5de cagryor,bana erken gbi geldi birz.Kizim da 20den sonra gtmstm.
Bende ya nadiren hafif hssedyrm hissetmedigm günde oluyor, 2.gebeligim zayıfım bideBen halen sert tekmeler hisssetmiyorum.
Banada öyle demstiler normlde, araya bayrm grcekms izne cikcakms hemsire 1hfta o yuzdn smdi cagryoms.Tedirgin oldm bende brz20 haftalıkken gel dediler bana bu hafta gideceğim
Benim aşırı kuruyor ellerim Pütür Pütür yüzümde soyuluyor bildgn kuruluktan.Bişey daha sormak istiyorum elleri ve cildi kuruyan varmı?
20+3 te oldum ben burada sizin gibi erken olan bir arkadaş daha vardı bana da erken gelmişti ama olunuyormuş.Kızlar tetanoz aşınizi kaçıncı haftada vuruldunz ? Sağlık ocağı beni 18+5de cagryor,bana erken gbi geldi birz.Kizim da 20den sonra gtmstm.
Kızm da bende tam 20+3de olmuşum, hemşire de bu haftada vuruyorz dedi ama emin olamadm, o yüzden sizlere bi yazayım dedm.Sagolsn20+3 te oldum ben burada sizin gibi erken olan bir arkadaş daha vardı bana da erken gelmişti ama olunuyormuş.
Bende 18. Haftamda vurdurdum doktoruma sorup, sorun yok.Kızlar tetanoz aşınizi kaçıncı haftada vuruldunz ? Sağlık ocağı beni 18+5de cagryor,bana erken gbi geldi birz.Kizim da 20den sonra gtmstm.
Bir kaç ay Geciksede bişey olmuyor diye biliyorum ben çünkü doğum sırasında enfeksiyona karşı vuruluyor ya çocukla alakası yok bu aşının anneBanada öyle demstiler normlde, araya bayrm grcekms izne cikcakms hemsire 1hfta o yuzdn smdi cagryoms.Tedirgin oldm bende brz
Bebeğinizin cinsiyeti belli mi.aynı sekilde benmde elimin üstü kırmızı gbi oluyor kuruluktan oysaki hayatmda ne el kuruluğu ne cilt sorunu bilirim hamilelikte bu başıma geldiBenim aşırı kuruyor ellerim Pütür Pütür yüzümde soyuluyor bildgn kuruluktan.
Ellerim yara oldu kuruluktan. Ben de biraz fazla yikadim bu sira ellerimi onun da etkisi var diyorum ama vucutta genel bir kuruluk da varBişey daha sormak istiyorum elleri ve cildi kuruyan varmı?
Cinsiyeti belli mi bebeginizinEllerim yara oldu kuruluktan. Ben de biraz fazla yikadim bu sira ellerimi onun da etkisi var diyorum ama vucutta genel bir kuruluk da var
bende de öyle ya kıpırtılar var hissediyorum. ama öyle pat küt bir darbe yok :)Bende ya nadiren hafif hssedyrm hissetmedigm günde oluyor, 2.gebeligim zayıfım bide
Teşekkürler,içim rahatladı brazBende 18. Haftamda vurdurdum doktoruma sorup, sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?