• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Canim oksapari dvlet karsiliyor mu? Bnimde dr yazdi bu gunde başhekim onaylayacak aksam alirsin demisti merak ettim konusu gecince 🌸
Kuzum ben banka personeli olduğum için özel sigortalıyım ama devlette karşılıyor.
Bankanın sağlık temsilcisi olduğum için anlaşmalı eczanelerle falan ahbap oldum artık benden hiç katkı payı almıyorlar. Devlet sanırım tamamını karsılıyor, özel sigortalarda bi miktar katkı payı alıyor. Sağlık güvencesiz fiyatı 10lu kutu 970 tl civarı

Sanirim ikinci trimesterda o takviyelere baslaniliyor esas, demir olsun omega 3 olsun. Doktorum benim su an sadece folik asit kullandiriyor, icinde b12 de var ictigim hapin. Tahlil sonuclarim cikinca israrla sordum henuz vermeyecegini soylemisti ekstra baska takviye. Ama evet dediginiz dogru ben de cok goruyorum omega 3 u. Cocukken bana da annem verirdi balik yagi hapi :)
Önümüzdeki hafta doktora gittiğimde detaylı sorup o şekilde alayim olmadı.folik kullanıyorum ama ek takviyede gerek sanırım 😊💕

Önümüzdeki hafta doktora gittiğimde detaylı sorup o şekilde alayim olmadı.folik kullanıyorum ama ek takviyede gerek sanırım 😊💕
Sorun tabiiki, benim d vit sinirda geldi mesela ona ragmen vermedi simdi degil dedi :) doktordan doktora da biraz fark edebiliyor bu tarz opsiyonel uygulamalar 🌸

İnternet'e karşıma çıktı doktor gebelikte omega 3 kullanımı çocukların zekasını bir adım öne taşıyor diyor. Kullanan var mı?
Evet ben zaten sürekli kullanırdım, gebeliğim başından beri de devam ediyorum, doktoruma hiç sormadım bile, balık pek sevmem. Haftada 2 yiyin diyorlar nerdeee, ben 2 haftada 1 belki oda. O yüzden takviyemi ihmal etmem, hatta krill yağına geçicem. Balık yağının daha da üstü o.

Çocuklar 4 yaşı atlattıktan sonra bir rahatlik geliyor insana bebek özleniyor 🥰 tabi sakin geniş bir kişilik lazım çok çocukluluğa 😂 ev kaygısı dağiniklik işleri yetiştirememe bir arkadaşım psikoljik destek alacak kadar kötü olmuştu
Kaç haftalıksınız bugün kontrolünüz vardı gördünüz mü bebişi😍
7+5 normalde canim ama usg de 6+3 cikti ve bebişi gorduk kalp atisinida çok şükür 🥰
maşallah çok güzel haber 😍 darısı bana inşallah bayramdan sonrayı bekliyorum🙏

Evet ben zaten sürekli kullanırdım, gebeliğim başından beri de devam ediyorum, doktoruma hiç sormadım bile, balık pek sevmem. Haftada 2 yiyin diyorlar nerdeee, ben 2 haftada 1 belki oda. O yüzden takviyemi ihmal etmem, hatta krill yağına geçicem. Balık yağının daha da üstü o.
Kullanıp önerdiğiniz bi marka var mi bana devletin verdikleri midemi bulandiriyor

Kuzum ben banka personeli olduğum için özel sigortalıyım ama devlette karşılıyor.
Bankanın sağlık temsilcisi olduğum için anlaşmalı eczanelerle falan ahbap oldum artık benden hiç katkı payı almıyorlar. Devlet sanırım tamamını karsılıyor, özel sigortalarda bi miktar katkı payı alıyor. Sağlık güvencesiz fiyatı 10lu kutu 970 tl civarı
Canım ben kadın doğum doktorundan rapor çıkarttırdım 3kutu için sadece katkı payı 357lira ödedim 3aydan fazla kullanılacak ise rapor çıkarıyorlar ona göre alabiliyorsun

Sata göre 7+5 te kalp atışı ilk defa mı duyuldu? Hayırlı olsun bu arada 🌸 İnşallah en kısa zamanda ben ve henüz duymayan arkadaşlarımızda duyar 🤲
Evet canım bu ikinci kontrolüm ☺️ ilkinde keseyi gorduk 13 gun sonra gittim kalp atışına iyice oluşsun da bir olumsuzlukla karşılaşmayım diye 😂 inşaAllah hepiniz görürsünz bebişleri ve duyarsiniz kalp atışlarını 🥰🌸

Canım ben kadın doğum doktorundan rapor çıkarttırdım 3kutu için sadece katkı payı 357lira ödedim 3aydan fazla kullanılacak ise rapor çıkarıyorlar ona göre alabiliyorsun
Evet evet bende bu şekil aldim akşam çok sağ olun 🌸 dr doğuma kadar devamrapor çıkarttik ama bittikçe gel yazdır dedi

Duphatson mu Progestan mı farkını tam olarak bilmiyorum canım ama doktora önerebilirsin bence. Benim doktor fobim olduğu için şöyle yapalım mı diye soramıyorum bile kaç yaşıma geldim hala korkuyorum beni azarlar diye 😂

İnternet'e karşıma çıktı doktor gebelikte omega 3 kullanımı çocukların zekasını bir adım öne taşıyor diyor. Kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canım. Yapılan son araştırmalar bu yönde. Omega-3 takviyesi fakat içinde artı olarak diğer vitaminlerde var folik asit de olduğu için ekstra folik asit kullanmıyorum mesela. Öğrendiğim günden beri kullanıyorum 🙂🙏🏻 fakat şöyle yardımcı üreme sistemleriyle gebe kalan annelerde doktorlar daha titiz davranıyorlar bazı vitaminleri kan sulandırma veya pıhtı oluşturma açısından tavsiye etmiyorlar. O yüzden her hekim her hastaya farklı bir öneri yapabilir. Sen doktoruna gittin mi o sana direk önerecek zaten 🙏🏻 için rahat olsun

Acı ve turşu hakkında bildiğiniz yada doktorunuzun söylediği bişey var mı, yenilip yenilmemesi, yada zararı varsa ne gibi zararı olduğu konusunda

Back
X