• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    53
Ay ben Sina ismini çok seviyorum lise zamanlarımdan beri hep hayalimdi oğlum olursa Sina koyucam diye çok şükür baştan beri de eşimle hep Sina diye sevdik erkek olduğunu hissedip🥹
İlk defa duyuyorum bu ismi Allah gönlünüze göre versin☺️

Kızlar yolculuk yapma hakkında doktorunuz birşey dedi mi uzun süre hareketsiz kalmak bi sıkıntı yapar mı yolculuk yapanlarınız arabayla mola vererek mi gidiyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🌸

Bende bayramdan önce bi gidip kontrole mi gitsem dedim ama geri vazgeçtim Allah’ın izniyle iyilerdir bebişler inşallah ailemin yanına gidecem belki cinsiyeti gösterir diye gitmek istemiştim ama geri vazgeçtim

Bende bayramdan önce bi gidip kontrole mi gitsem dedim ama geri vazgeçtim Allah’ın izniyle iyilerdir bebişler inşallah ailemin yanına gidecem belki cinsiyeti gösterir diye gitmek istemiştim ama geri vazgeçtim
Kac haftaliksin canim

Benim kız sata göre ultrasonda bir hafta önde gidiyormuş kızlar bu normal midir doktor normal veya değil birşey demedi plasenta da hala aynı yerinde duruyor rahim ağzını komple kapatıyormuş. Kendi doktorum korkutmamak için birşey demiyor ama ikili ultrasonu yapan devletteki perinatolog ben çok nadir gördüm tamamen kapatanların yukarı çıktığını dedi. 24 te de hala çıkmamış olursa normal doğum yapamazsın ve doğumda çok kanama olursa yapışmış olursa rahimin alınması gerekebilir falan bütün ihtimalleri anlattı. Canım o kadar sıkkın ki. Zaten ilk gebeliğimde preeklampsi geçirdim hali hazırda riskli gebeydim birde bu eklendi

Doktor orta risk grubunasın dedi yaştan dolayı 1/230 kombine 1/550 şeklindeydi amniyo sentez önerdi ama onu yaptırmam sanırım
Ya benimde yaş 37 ve benim doktorum normalde her şeyi abartıyor ama bunu umursamadı yaştan dolayı dedi bilemedimki belki sende başka bir değerde sorun var anlamadımki

İçin rahat etsin kuzu yoksa bayramda hep aklında onda olacak
Anladım kuzum girdinmi doktora
Kızlar çıktım çok şükür minik bıdık hareketliydi içim rahatladı vallahi herşey iyi dedi doktorum korkma dedi bide tahminde bulundu hiç beklemiyordum yüzde 70 kız diyorum dedi 😍🌸 Ense kalınlığı burun kemiğine baktı çok şükür iyi dedi tarama testlerini yapmıyacağıma dair imza verdim 15. Hafta gel cinsiyeti netleştirelim dedi 🤲🤲

Buda benim minişim kızlar 🧿😍
1000037369.webp
1000037373.webp
1000037370.webp
1000037371.webp

Merhabalar ikili tarama sonucuma göre down sendromu riski yaştan dolayı 1/230 çıkmış fetal DNA yaptırcaz ama moralim çok bozuldu lütfen dua eder misiniz
Benim de yaştan dolayı 1:775 çıkmış ama doktor da önemsemedi, yaştan dolayı riskin olabilir ikili testin temiz çıktı dedi.

Kızlar çıktım çok şükür minik bıdık hareketliydi içim rahatladı vallahi herşey iyi dedi doktorum korkma dedi bide tahminde bulundu hiç beklemiyordum yüzde 70 kız diyorum dedi 😍🌸 Ense kalınlığı burun kemiğine baktı çok şükür iyi dedi tarama testlerini yapmıyacağıma dair imza verdim 15. Hafta gel cinsiyeti netleştirelim dedi 🤲🤲
Gözün aydın kuzum için rahatladı bu çok iyi😍bende haraketleri hiss etmiyorum diye düşünüyorum😏

Gözün aydın kuzum için rahatladı bu çok iyi😍bende haraketleri hiss etmiyorum diye düşünüyorum😏
Sağolasın canım ❤️ Hareketlerini hissediyormuydun düzenli olarak

İçinin rahatlamasina çok sevindim bi de bonus olarak cinsiyet tahmini yapması da ayrı bi güzel olmus kiz istiyordun diye biliyorum 😍

Sağolasın canım ❤️ Hareketlerini hissediyormuydun düzenli olarak
Evet çok çok az bazen hiss ediyordum ama çok az bu gün atıştırdım uzandım ama görmedim iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun

İçinin rahatlamasina çok sevindim bi de bonus olarak cinsiyet tahmini yapması da ayrı bi güzel olmus kiz istiyordun diye biliyorum 😍
Evet canım çok şükür çok mutlu oldum 😍

Evet çok çok az bazen hiss ediyordum ama çok az bu gün atıştırdım uzandım ama görmedim iyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun
İyidir annesi 🤲 Bazen kendimize sorun yaratıyoruz bugün bunu gördüm rabbim hepimizin evlatlarını koruyup kollasın inşallah herzaman iyi olsunlar 🤲

İyidir annesi 🤲 Bazen kendimize sorun yaratıyoruz bugün bunu gördüm rabbim hepimizin evlatlarını koruyup kollasın inşallah herzaman iyi olsunlar 🤲
Amin kuzum🤲🏻bir defa kıpırdasa içim rahatlar yoksa hep kafamda bunu düşünüyorum

Back
X