• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
Darısı biz garibanlara insallh 😂 nasılsın Liocumm hersey yolunda mı kontrol ne zaman😘
Zaman hızlı geçiyor. Iyiyim şükür nisan ortası gibi cinsiyet için gideceğim. Sen nasılsın kaç haftalık oldun. 🥰

Ayni seyi dusunup bir dondurma patlattim simdi kusmasam kutlamam tamamlanmis olacak😃
Bende dün dondurma yedim. Dondurmayi bile çikariyormusun. 🥴 şöyle bir 20 li haftalarda rahatlicaz

Kızlar 10. Haftamdayım ama kasıklarımda aynı adet olacakmış hissi hiç geçmedi. bi ara lekelenmem oldu doktor Progestan verdi. Hala onu kullanıyorum 12 ye kadar kullancam. Ama bu kasık ağrısı ve hatta kasıgımın yanında bulunan eklemlerin ağrısı geçmiyor. Sizde durumlar nasıl?

Zaman hızlı geçiyor. Iyiyim şükür nisan ortası gibi cinsiyet için gideceğim. Sen nasılsın kaç haftalık oldun. 🥰
En heyecanlı kısmı orası galiba dimi 😍 çok şükür iyiyim bende inan kaç haftalık bilmiyorum canım 14 martta gittim kese var henüz bebek yok dedi ama 6+2 falandım sata göre demek ki geç dollenme diyorum üç hafta sonra gel dedi işte haftaya gidince ogrenecegim muhtemelen sata bi düzenleme çekecek kalp atışı duyulursa 🥹

Kızlar selam herkese Allah kolaylıklar versin sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim.
6. haftada kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim kanama alanım vardı progestan ve corarpirin kullandım haftaya gel dedi gittim kanama alanı geçmişti ama Progestana ve coraspirine devam dedi. 8+1 de sabah bir defaya mahsus kan geldi hemen doktora gittim kalp atışları devam ediyordu kanama alanı yoktu Progestan ve corarpirine devam et kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı. Lekelenme şeklinde devam etti ama kan gelmedi. Bu sabah 8+4 de yine kan geldi devamı gelmedi kahverengi şeklinde devam ediyor. Kasık ağrım yok denecek kadar az sadece sol kasığa yakın olan bacak eklemim ağrıyor. Kanama artarsa mı gideyim yoksa bu saate kadar beklediğim hata mı

Benim bulantım çok oluyor günde 4 taneye kadar icebilirsin dedi ama süre vermedi ilk gebelikte daha kotuydum damar yolundan alıyordum ilacı bu sefer 4 hap ile günü tamamlıyorum ama ne kadar devam ederim bilemiyorum
ben dün gece içmedim bulantım da olmadı bu gece de içmeyeceğim bakalım yarın nolacak 🤷🏻‍♀️

Back
X