- 28 Haziran 2016
- 3.501
- 2.605
- 133
Cok deilmis cnm bir sey olmaz Allahn izniyle ben 90 crp ile yatmistm alt enfeksiyondanTeşekkür ederim
15 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok deilmis cnm bir sey olmaz Allahn izniyle ben 90 crp ile yatmistm alt enfeksiyondanTeşekkür ederim
15 çıktı
İnşalalh ama geçmiyor kaç haftadır çok yoruldumCok deilmis cnm bir sey olmaz Allahn izniyle ben 90 crp ile yatmistm alt enfeksiyondanilaclarini al suyunu ic bol bol dinlen gecer insallh
![]()
Zaman hızlı geçiyor. Iyiyim şükür nisan ortası gibi cinsiyet için gideceğim. Sen nasılsın kaç haftalık oldun.Darısı biz garibanlara insallhnasılsın Liocumm hersey yolunda mı kontrol ne zaman
![]()
Bende dün dondurma yedim. Dondurmayi bile çikariyormusun.Ayni seyi dusunup bir dondurma patlattim simdi kusmasam kutlamam tamamlanmis olacak![]()
Senin kanaman kesildi mi tamamen canım, benim damla damla geliyor hala tuvalete gittiğimde kahverengi çamur gibi.İnşalalh ama geçmiyor kaç haftadır çok yoruldum![]()
Dün kıpkırmızı kan geldi foş diye öyle yok. Pembemsi hafif silince geliyorSenin kanaman kesildi mi tamamen canım, benim damla damla geliyor hala tuvalete gittiğimde kahverengi çamur gibi.![]()
Bana doktorum sadece bir şase yazmış, çok bir enfeksiyon yok dedi anlamadım yeterli gelecek mi acaba. Sana enfeksiyon için ilaç verdi miDün kıpkırmızı kan geldi foş diye öyle yok. Pembemsi hafif silince geliyor
İdrar yolu için toz yazdı birde vajinal için fitil yazdı inşalalh işe yararBana doktorum sadece bir şase yazmış, çok bir enfeksiyon yok dedi anlamadım yeterli gelecek mi acaba. Sana enfeksiyon için ilaç verdi mi
En heyecanlı kısmı orası galiba dimiZaman hızlı geçiyor. Iyiyim şükür nisan ortası gibi cinsiyet için gideceğim. Sen nasılsın kaç haftalık oldun.![]()
Benim bulantım çok oluyor günde 4 taneye kadar icebilirsin dedi ama süre vermedi ilk gebelikte daha kotuydum damar yolundan alıyordum ilacı bu sefer 4 hap ile günü tamamlıyorum ama ne kadar devam ederim bilemiyorumDoktorunuz şu zaman bırak diye birşey dedi mi
Çok geçmiş olsun nasıl oldunuzBu zamana kadar hiç kanamam olmadı şimdi bir anda kan boşaldı umarım iyidir![]()
ben dün gece içmedim bulantım da olmadı bu gece de içmeyeceğim bakalım yarın nolacakBenim bulantım çok oluyor günde 4 taneye kadar icebilirsin dedi ama süre vermedi ilk gebelikte daha kotuydum damar yolundan alıyordum ilacı bu sefer 4 hap ile günü tamamlıyorum ama ne kadar devam ederim bilemiyorum
Çok şükür iyiyim şu an enfeksiyonum varmış işte ona ilaç verdi umarım daha iyi oluruzÇok geçmiş olsun nasıl oldunuz
Umarım anlatmışsındir o evreyi bende kendimi iyi hissedince denemek istiyorum sizin gibiben dün gece içmedim bulantım da olmadı bu gece de içmeyeceğim bakalım yarın nolacak![]()
Çok sevindim sağlığımiz daim olsun inşallahÇok şükür iyiyim şu an enfeksiyonum varmış işte ona ilaç verdi umarım daha iyi oluruz![]()
Aminnn inşalalh sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri epeyi korku yaşadım gece geceÇok sevindim sağlığımiz daim olsun inşallah![]()