• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Ooo gzunaydin canım 😍 hersey yolunda çok sevindim hareket etmeye başlamış mıydı bebis

kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
gozun aydin canim icin rahatlamistir benim ki de ayni kalp atisi 164 du

Az önce anneme artık isyan ederek aynı şeyi anlattım, günlerdir uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum döndükçe de midem bulanıyor🥹 sıcak basıyor yatakta fenalık geçiriyorum, misafir odasına geçiyorum her gece, yeni yatılmış yatak soğukluğu bir anda vücuduma iyi geliyor uyuyorum, yarım saat sonra tekrar uyanış ve aynı dönmeli çırpınma devam🫤🫤
Taaammm olarak aynısı ben de strese bağlıyordum ama sanırım hamişliğin getirdiklerinden birisi de bu 🧘‍♀️🧘‍♀️

Evet evet arada agzimdan kaciriyorum cunku bos bulunup 🤣🤣 simdi akillandim sey diyorum, arkadasim hamile de soyle boyle olmus ona benimki nasil filan gibilerden ajdjdjdjd
benim bu seferki doktorum çok değişik ya. anladığım anlamadığım herşeyi söylüyor ve sinirleri alınmış gibi aptalca sorularıma bile hiç kızmıyor ahahhaha :D

benim bu seferki doktorum çok değişik ya. anladığım anlamadığım herşeyi söylüyor ve sinirleri alınmış gibi aptalca sorularıma bile hiç kızmıyor ahahhaha :D
Ben bir noktaya kadar fazla bilgiden zarar gelmeyecegini dusunuyorum ahahah🤣 mesela burada ilk kalp atis hizini da sen yazmistin bak hatirliyorum, hicbirimizinki bu bilgiyi vermemisti daha o noktada ahaha

Bu konuyu çok araştırdım canım en korktuğum konulardan biri, kesinlikle istisnasız herkesin tavsiyesi Lierac çatlak kremi, bioderma çatlak yağı, ve organik Hindistan cevizi yağı. Üçünü hazırladım gardımı aldım🤭🤭 hatta Hindistan cevizi yagini şimdiden banyodan sonra sürmeye başladım
Üçünü aynı anda mı süreceksiniz yoksa sabah öğle akşam gibi mi yapacaksınız? Ben de korkuyorum umarım minimumda veya çatlaksız atlatırız🤗

Oy maşallah, benimkinin bir gün daha büyük ablası veya abisi 🤭🤭🥹 bizde yeni kontrolden geldik, boyu posu kalp atışı hak getire hiçbirşey sormadım😂😂😂 bu bilgileri vermiyor bile benimki yaaaa🤷🏼‍♀️ sesi bile açmadı ki kalp atışın dakikasını hesaplasın, neyse iyi çok şükür diyor bu bana yeter. Ama kızlar baksanıza tüm doktorların tek noktada buluştuğu konu STRES YAPMA😂 kafaya takma. Benim doktorla da bugün baya yeme içme konusu üstüne konuştuk, kısaca değindiği konu yiyemezsen değil yiyemediğine stres yaparsan kötü, çoooook haklılar çok
Kesinlikle stres direkt etkiler dedi bana

Ben bir noktaya kadar fazla bilgiden zarar gelmeyecegini dusunuyorum ahahah🤣 mesela burada ilk kalp atis hizini da sen yazmistin bak hatirliyorum, hicbirimizinki bu bilgiyi vermemisti daha o noktada ahaha
Yaşa :D fazla bilgi göz çıkarmaz son derece memnunum zihnimdeki bilgilerden. Gerekli olduğunu düşünüyorum :D

stresli annelerin kalp kardesleri 🤣 ben eli ayagi varmi onuda sordum yok daha 10 haftaya olur o dedi
Evet 9. Haftada oluşuyormuş 10. Haftada artık net belli olur dedi bana da. İdrar enfeksiyonun yok idrar kesen tertemiz dedi. Sarı yeşil akıntı olursa mutlaka haberim olsun dedi .

Yaşa :D fazla bilgi göz çıkarmaz son derece memnunum zihnimdeki bilgilerden. Gerekli olduğunu düşünüyorum :D
Kalp atış hızına göre cinsiyet tahminleri yapıyolar 140 üzeri kız diyolar ama bilmiyorum tabi 😀 ben erkek hissediyorum

İlk gebeliğim aşermek nedir bilmiyorum ama benimde bazen burnuma koku geliyor durduk yere mesela az önce durduk yerde salça kokusu geldi. Geçen gün turuncu öksürük şurubu varya onun tadı kokusu ağzımdaydı resmen. Bir akşam da turşu suyu kokusu tadı geldi bi bardak doldurup içtim. 😂
ay yanlız olmadığıma sevindim valla ya bende kafayı yediğimi düşünmeye başladım herwlde diyorum bu kadar erken başlar mı bilmediğim için 🤭

Back
X