• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Üçünü aynı anda mı süreceksiniz yoksa sabah öğle akşam gibi mi yapacaksınız? Ben de korkuyorum umarım minimumda veya çatlaksız atlatırız🤗
Aynı anda sürmem diye düşünüyorum canım çünkü derinin emme payı var, göbeğin başında bekleyemem sıkılırım😂😂😂 muhtemelen kremi her sabah sürerim, akşamları da Bioderma veya Hindistan cevizi yagini sırayla sürerim, bir akşam biri diğer akşam biri şeklinde. Yani ben bu işi çok sıkı tutmak istiyorum çünkü çatlama potansiyeli olan bir insanım, biraz meme büyüme küçülme durumum olmuştu hormonal, hemen çatladı meme bile🤭🤭 vay göbeğimin başına, korkuyorum

ben değişiklik yaptım canım cilt bakım ürünlerimde makyaj malzemesi olarak da emilim olmadığı için sadece yüz pudrası ve rimel kullanıyorum şimdilik ihtiyaç olursa. Evden çalıştığım için şuan ihtiyaç duymuyorum ama gerektiğinde de sadece bu ikisini kullanıyorum şimdilik onlarda bir değişiklik yapmadım en azından.

Kapatıcının falan zararı olur mu acaba yani kimyasal ama çok etkiler mi bilemedim göz altlarım hemen çöküyor morarıyor işe de kapatıcı kullanmadan gitmek istemiyorum

İnşallah güzel haberlerini bizimle de paylaşırsın canım.
Keseyi gördük çok şükür ama başka bir şey göremedi henüz sata göre tam 7+0 ama doktor kese için 4+6 geç döllenme olabilir beta değerine göre normal görünüyor dedi o biraz endişelendirdi neredeyse 2 hafta fark var

Kızlar ben doğru düzgün su içemiyorum midem bulanıyor zorlasam da olmuyor. Bu haftalarda sorun olur mu acaba bu durum

benim su içerken midem bulanıyor su kokuyor gibi geliyor . Bir çok marka su denedim Abant su iyi geldi :) suyun içine 1 dilim salatalık yada limon at o şekilde icmeye calışıyorum günde 2 lt bile olmuyor su çok onemli dedi doktor
Bugğn doktorum suyun içine bir dilim taze zencefil atabilirsin bulantıya iyi gelir dedi bana fikir olaral düşünebilirsiniz

Günaydın tshı yüksek olan ve bunun için ilaç kullanan anne adaylarına bir sorum var. ben çok acıkıyorum yemekten kalkarken acıkıyorum, uykumda acıkıyorum. Bunun sebebini tsh yüksekliği yada kullandığım euthyrox 'dan olduğunu düşünüyorum. Sizde de durumlar aynı mı acaba, iştahı çok açık biri değilimdir çünkü normalde.
Ben de euthyrox kullanıyorum ama iştahıma herhangi bir etkisi yok şimdilik kaçlık kullanıyorsunuz

Evet canım öncelikle kesinlikle mineral filtreli bir güneş koruyucuya geçtim, şimdiden çatlak önleyici yağ ve kremler aldım, onun dışında saç boyamayı bıraktım, 12. haftadan sonra organik boya ile boyayacağım. Cilt bakım ürünlerinden sadece Retinol’ü bıraktım, zararlı ibaresini bırak, asla kullanılmaması gerekenlerin ilk sırasında çünkü. Kalıcı tırnak kullanıyordum onu devam ediyorum doktorum zararı yok dedi. Makyaj malzemelerimi aynısını kullanıyorum hiçbir sorun yok bence far allık vs birşey yapmaz, o kadar takılmak istemiyorum. Parfüm konusunda biraz soru işaretim var, kimyasal kokulardan uzak durun deniyor, çok iyi bir parfüm kullanıyorum dünyaca ünlü bir marka fakat bu kimyasal olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki de, doğal ve organik denen bir versiyonu da yok🤭 parfümüm de benim hayatımdır, neyseki çogu zaman evdeyim, çıkarken de 2 pıslıyorum🤭🤭🤭

Kıyafete bir iki kere sıkmak sorun olmaz inşallah ben de parfüm kullanmayı çok seviyorum 🫣

Aynı anda sürmem diye düşünüyorum canım çünkü derinin emme payı var, göbeğin başında bekleyemem sıkılırım😂😂😂 muhtemelen kremi her sabah sürerim, akşamları da Bioderma veya Hindistan cevizi yagini sırayla sürerim, bir akşam biri diğer akşam biri şeklinde. Yani ben bu işi çok sıkı tutmak istiyorum çünkü çatlama potansiyeli olan bir insanım, biraz meme büyüme küçülme durumum olmuştu hormonal, hemen çatladı meme bile🤭🤭 vay göbeğimin başına, korkuyorum
Yaaaa benim göğüslerim kaşınmaya başladı çatlamasın bide :KK43:

Yaaaa benim göğüslerim kaşınmaya başladı çatlamasın bide :KK43:
Canım zaten araştırmalardan çıkardıgım sonuç, özellikle meme, bel kısmı, göbek ve üst bacak, komple sürün diyorlar, ben hatta öyle yapacagım. Pehlivanlar gibi artık Allah ne verdiyse, nasılsa ürün içerikleri gebeliğe uygun tertemiz, boca ederim orama burama😂😂😂

Canım zaten araştırmalardan çıkardıgım sonuç, özellikle meme, bel kısmı, göbek ve üst bacak, komple sürün diyorlar, ben hatta öyle yapacagım. Pehlivanlar gibi artık Allah ne verdiyse, nasılsa ürün içerikleri gebeliğe uygun tertemiz, boca ederim orama burama😂😂😂
Kız ahahaha

Ay kızlar maşallah ya ne çok sohbet dönüyor 😄 yetişemiyorum

Bugun basimin agrisindan felaketim😔 sanki gözlerimin yuvalari bile agriyor, migren gibi. Guzel suyumu da iciyorum sabahtan beri, mentol surdum bana misin demedi💩 aksam ustu hafif bulanti da eklendi masallahim var 🤒

Bende 7+2 yim uygulamaya göre doktora göre de 7+3
Kalp atışını duyduk , doktorum geleneksel bi kadın ilaç yazmak istemiyor çalışıyorum diye zorla mide bulantısı ilacı yazdırabildim .
Sarı yeşil akıntım var ilk 3 ay ilaç yazmıyorum bol su iç vs dedi .
Benim hep midem bulanıyor öğlene kadar
Aynı zamanda da yemekten kendimi alamıyorum . 2 kilo almışım bile çoktan . Yemek yemediğimde sanki bayılacak gibi kanım çekiliyor sizler kilo aldınız mı peki ?

Kizlar lekelenme yasayanlara bir sorum olacak, lekelenmenizin kivami nasil su gibi mi yoksa bildigimiz akinti gibi yogun kivamli miydi? Benimmevcut akintim biraz pembelenmis, basim cok agriyor bugun rengini de oyle gorunce korktum😔hemsireme yazdim takip etmemi soyledi, cunku zaten hali hazirda progesteron kullaniyorum. Kirmizi kanama olmadigi surece panik olmayin dedi. Ama oldum tabiki hemen😔

Kizlar lekelenme yasayanlara bir sorum olacak, lekelenmenizin kivami nasil su gibi mi yoksa bildigimiz akinti gibi yogun kivamli miydi? Benimmevcut akintim biraz pembelenmis, basim cok agriyor bugun rengini de oyle gorunce korktum😔hemsireme yazdim takip etmemi soyledi, cunku zaten hali hazirda progesteron kullaniyorum. Kirmizi kanama olmadigi surece panik olmayin dedi. Ama oldum tabiki hemen😔
Benim akıntı gibiydi canım.

Benim akıntı gibiydi canım.
Benim de oyle iste 🥹 bugun biraz fazla ayakta kaldim ondan mi oldu acaba dedim ama basimin agrisi icimi gicikliyor, int e yazmaz olaydim dusuk yaparken bas agrisi cok olurmus filan biseyler okudum iyice artti bas agrim🙄🙄

Back
X