• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Oyy senin bıdışın da tepelerde geziyor :KK200::nazar: Tebrik ederim canım rabbim nice güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. Su meselesine önem vermiş bak zorla içmek lazım demek ki . Kalp pıtpıtını dinlediniz mi
Amiin canım hepimize♥️ yok açmadı sesi, bu kalp atışı gördüğümüz 3. Kontrolüm oldu ama ses açmıyor benim doktorum, görmemiz yeterli, ses dalgası için bebege fazla ısı gidiyor, daha çok küçük diyor, bende ısrar etmiyorum, iyi oldugunu biliyim yeter 🤷🏼‍♀️ analık is loading 🤭🥹🥹🥹

Ultrason kağıdında da yazıyor aslında
Printer arızalıydı o yüzden alamadık ama eşimin çektiği fotoğraflara baktım şimdi acaba şu 135 olan kısım mı

Eklentiler

• IMG_3777.webp
    IMG_3777.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 52
Hindistan cevizi yağı hangisi aldınız acaba
Görsel ekledim canım, özellikle çektim hazır sen sormuşken, ham kakao ile birlikte aldım. Süt içemeyenler için inanılmaz tavsiye edilmişti, market kakaoları çok katkılı, bu ham kakao sıfır katkı, belki ihtiyacı olan olur.

Eklentiler

• IMG_7544.webp
    IMG_7544.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Yaa çok sevindim. Gözün aydın 😍 Perşembe günü gideceğim bende. Zaman geçmiyor.

Merhaba canım karından bakıldığında benim de sadece yolk sac görünüyordu vajinalde bebekte kalp atışı da görünüyordu 6.haftada. Cihaza göre ve nasıl bakıldığına göre değişiyor ama yolk sac boş gebelik olmadığının belirtisi zaten için rahat olsun.
Teşekkür ederim vajinal baksın diye de ısrar ettim benim zorumla yaptı ama probu sokmasıyla çıkarması bir oldu 😂 normalde tercih etmiyormuş göremedim dedi.

Sadece bunlar var neyse ya atıyor ya kalbi o bana yeter 3 hafta sonra sorarım unutmam bu sefer😅
Düzgün attığı sürece bazı doktorlar sayı falan söylemiyor. hastayı ilgilendirmediğini düşünüyorlar. :D
Halbuki bilmiyorlar ki biz takıntılarımız sayesinde çoğu şeyi öğreniyoruz aslında araştıra araştıra :D

Düzgün attığı sürece bazı doktorlar sayı falan söylemiyor. hastayı ilgilendirmediğini düşünüyorlar. :D
Halbuki bilmiyorlar ki biz takıntılarımız sayesinde çoğu şeyi öğreniyoruz aslında araştıra araştıra :D
Benimki israrla soylemiyor, sen iyi guclu attigini bil yeterli dedi 🤣🤣🤣 huyumu biliyor aylardir inatlasiyoruz jajdjddj

Teşekkür ederim vajinal baksın diye de ısrar ettim benim zorumla yaptı ama probu sokmasıyla çıkarması bir oldu 😂 normalde tercih etmiyormuş göremedim dedi.
Benim doktorum da vajinal istedim bakmadı yolk sac bile görünmemişti. Bir hafta sonra göremezsek vajinal bakarız dedi tabi ben stres yaptım ertesi gün başka doktora gittim hemen🤣 Onun cihazı daha iyiymiş galiba karından yolk sac göründü sadece, vajinalde baktı bebekle kalp atışını gördük.

Benim doktorum da vajinal istedim bakmadı yolk sac bile görünmemişti. Bir hafta sonra göremezsek vajinal bakarız dedi tabi ben stres yaptım ertesi gün başka doktora gittim hemen🤣 Onun cihazı daha iyiymiş galiba karından yolk sac göründü sadece, vajinalde baktı bebekle kalp atışını gördük.
Evet bana da bu cihaz kötü gibi geldi , eşim de başka bir yere gidelim diyor ben durmadan gidip kendimi strese sokmayayım diyorum bilemedim

kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Oy maşallah, benimkinin bir gün daha büyük ablası veya abisi 🤭🤭🥹 bizde yeni kontrolden geldik, boyu posu kalp atışı hak getire hiçbirşey sormadım😂😂😂 bu bilgileri vermiyor bile benimki yaaaa🤷🏼‍♀️ sesi bile açmadı ki kalp atışın dakikasını hesaplasın, neyse iyi çok şükür diyor bu bana yeter. Ama kızlar baksanıza tüm doktorların tek noktada buluştuğu konu STRES YAPMA😂 kafaya takma. Benim doktorla da bugün baya yeme içme konusu üstüne konuştuk, kısaca değindiği konu yiyemezsen değil yiyemediğine stres yaparsan kötü, çoooook haklılar çok

Söylerse araştırma okyanuslarında boğulacağını biliyor adam artık insan sarrafı olmuş ahahjhajaaja
Evet evet arada agzimdan kaciriyorum cunku bos bulunup 🤣🤣 simdi akillandim sey diyorum, arkadasim hamile de soyle boyle olmus ona benimki nasil filan gibilerden ajdjdjdjd

Back
X