Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende öyle düşünmek istiyorumKız daha iki gün yok mu bitmesine ben de öyle gösteriyor. Yarın gideceğim dr a liocum. Cinsiyet tahmin eder diye umuyorum oğlumu 11+5 te bilmişti.
B Bluehappinies benim de hiç olmadı diyecek kadar azdı bulantım. İki gündür benim de tadım yok öyle aşırı değil de rahatsız ediyor. Pik haftasıdır geçecektir diye düşünüyorum![]()
Ahhhh amin amin inşallah allahın izniyle güzel gelsin sonuçlarımızTeşekkür ederim bana da öylesi mantıklı geldi.Yarın kan vericem inşallah şu taramalar olsun fetal dna olsun hepsinden güzel sonuçlar alırız hepimiz![]()
Kızlarr bende haftaya gidicem 12 hafta olcaz ense kalınlıgı bakılacakmıs ınsallah cınsıyetıde ogrenırız saglıklı olsunda cok heycanlıyım ya![]()
Bazen şişkinlik filn bendedr oluyor akşam baya şiş oluyor karnım . Bu gün biraz kendimi yordum her halde bayram temizliği diye kahverengimsi lekelenmem oldu sadece bi kerelik onun dışında bi sıkıntı yok cnmIyiyim şükür canım. Hayır bir sıkıntı yasamiyorum. Sadece 3. Gebelik olduğu için şimdiden zor sanki kendimi 8 aylık hamile gibi hissediyorum. Karnimda bir sey olduğunu hissedebiliyorum. Hareketler değil ama var olduğunu hissediyorum. Sen nasılsın canım
Evet çok şükür zman hızlı geçiyor
Yaa hadi inşallah benimki 4 . Aydan önce söylemem dediKızlar bende yarın gidince kontrole doktor 2 hafta demişti ama Bayrama deng geliyor erken gidiyorum bakalım cinsiyet için belli olurmu doktorum balon patlatiriz demişti![]()
Evet canım devlete gittim 2hafta sonra sonuçlar için gel dedilerDevlet hastanesindemi iki haftada çikiyormuş canim.
Baya yükselmiş crp grip vs oldunmu yakın zamandaTeşekkür ederim
15 çıktı
Devlete gittim ama özele de gittim gecen hafta çok küçük olduğunu söyledi tahminde bile bulunmadı doktor devlet zaten 20 haftada anca söylüyorÖzel hastane mi devlet hastanesinde mi? Cinsiyet konusunda bir tahminde bulundu mu doktorunuz
Geçen seneki doğumumda bi oda arkadaşım vardı onunda ikisinin biri ölmüştü karnında onun baya vardı haftası yanlış hatırlamıyorsam 20 de filan öldü hiç müdahale etmediler ona sadece hep hastanede oldu doğuma kadar bebeğe anneye zarar vermesin diye sürekli gözetim altındaydı@minelefe sende de kayıp ikiz vardı demi? Nasıl görünüyor muydu hala![]()
Bu gebeliğindemi senin suyun geldiValla bende şaşkınım aslında çok merak ediyordum hep ben soruyordum o anlık şokla söyleme demişim kan ve su gelince sadece bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti şuan merak içindeyim eşim erkek gördüm diyor ki tam pozisyondaydı bebek ayaklar havada popo dönük bakalım cuma öğrenirim inşallah
Ya Bi tahmin var demişti bana söylememişti bu sefer söyler sanırımYaa hadi inşallah benimki 4 . Aydan önce söylemem dedi
Bende Çarşamba günü hem ikili tarama için hemde cinsiyet öğrenmek için gideceğim umarım hiçbir sıkıntı çıkmazDevlete gittim ama özele de gittim gecen hafta çok küçük olduğunu söyledi tahminde bile bulunmadı doktor devlet zaten 20 haftada anca söylüyor
Bende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekBende Çarşamba günü hem ikili tarama için hemde cinsiyet öğrenmek için gideceğim umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz![]()
Hayır enfeksiyonum var söylemiştimBaya yükselmiş crp grip vs oldunmu yakın zamanda
Erkek gibi geldiBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.
Hayırlısı olsun inşallahErkek gibi geldi
Erkek gibi hissettim seninkini canimBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.
Hayırlısı olsun inşallahErkek gibi hissettim seninkini canim![]()