• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    27
Kız daha iki gün yok mu bitmesine ben de öyle gösteriyor. Yarın gideceğim dr a liocum. Cinsiyet tahmin eder diye umuyorum oğlumu 11+5 te bilmişti.

B Bluehappinies benim de hiç olmadı diyecek kadar azdı bulantım. İki gündür benim de tadım yok öyle aşırı değil de rahatsız ediyor. Pik haftasıdır geçecektir diye düşünüyorum 🤨
İnşallah bende öyle düşünmek istiyorum 🙈

Iyiyim şükür canım. Hayır bir sıkıntı yasamiyorum. Sadece 3. Gebelik olduğu için şimdiden zor sanki kendimi 8 aylık hamile gibi hissediyorum. Karnimda bir sey olduğunu hissedebiliyorum. Hareketler değil ama var olduğunu hissediyorum. Sen nasılsın canım
Evet çok şükür zman hızlı geçiyor
Bazen şişkinlik filn bendedr oluyor akşam baya şiş oluyor karnım . Bu gün biraz kendimi yordum her halde bayram temizliği diye kahverengimsi lekelenmem oldu sadece bi kerelik onun dışında bi sıkıntı yok cnm

@minelefe sende de kayıp ikiz vardı demi? Nasıl görünüyor muydu hala 😕
Geçen seneki doğumumda bi oda arkadaşım vardı onunda ikisinin biri ölmüştü karnında onun baya vardı haftası yanlış hatırlamıyorsam 20 de filan öldü hiç müdahale etmediler ona sadece hep hastanede oldu doğuma kadar bebeğe anneye zarar vermesin diye sürekli gözetim altındaydı
Doktoru küçük hafta olsaydı kanamaya atılırdı demişti

Valla bende şaşkınım aslında çok merak ediyordum hep ben soruyordum o anlık şokla söyleme demişim kan ve su gelince sadece bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti şuan merak içindeyim eşim erkek gördüm diyor ki tam pozisyondaydı bebek ayaklar havada popo dönük bakalım cuma öğrenirim inşallah
Bu gebeliğindemi senin suyun geldi

Bende Çarşamba günü hem ikili tarama için hemde cinsiyet öğrenmek için gideceğim umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz 🙏🏻
Bende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerek 😄 ben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum 😄
Bence sana kesin söyler.

Eklentiler

• 1000020051.webp
    1000020051.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000019688.webp
    1000019688.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
Back
X