- 20 Ekim 2022
- 422
- 1.430
- 43
Özel hastane mi devlet hastanesinde mi? Cinsiyet konusunda bir tahminde bulundu mu doktorunuz12. Haftamdayim kizlar ikili tarama testine girdik.
Sonuçlar 2 haftaya çıkıyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hastane mi devlet hastanesinde mi? Cinsiyet konusunda bir tahminde bulundu mu doktorunuz12. Haftamdayim kizlar ikili tarama testine girdik.
İnşallah sizde atlatırsınızUmarım anlatmışsındir o evreyi bende kendimi iyi hissedince denemek istiyorum sizin gibi
Doktoruna danışmadan hiçbir bitki çayını kullanmamak lazım içme canımMerhaba kızlar pcosum var kıvırcık nane çayı tüketiyordum önceden yüz tüylerime çok iyi geliyordu sakıncası var mı acaba tüketmenin ?
Çok geçmiş olsunDün kıpkırmızı kan geldi foş diye öyle yok. Pembemsi hafif silince geliyor
Aminn inşallah inşalalhÇok geçmiş olsuninşallah hemen geçer hiçbir şeyiniz kalmaz bebişte hep sağlıkla ilerler
Amin inşallah kimsenin canı yanmaz hamilelik, bebek konusunda. Rabbim güldürsün yüzümüzüAminn inşallah inşalalhçok dua ediyorum bu mübarek günlerde inşallah hepimiz sağlıkla zamanında doğururuz bebişleri
Haftaya yaptıracağım kan sulandırıcı iğne yapalı 24 saati geçmiş olması gerekiyor ondan sonra kan alınıyorFetal dna yaptıran arkadaşlar arasında kan sulandırıcı iğne kullanan var mıydı acaba?Varsa iğneyi yaptıktan ne kadar zaman sonra test için kan verdiniz?
Kız daha iki gün yok mu bitmesine ben de öyle gösteriyor. Yarın gideceğim dr a liocum. Cinsiyet tahmin eder diye umuyorum oğlumu 11+5 te bilmişti.Zaman hızlı geçiyor. Iyiyim şükür nisan ortası gibi cinsiyet için gideceğim. Sen nasılsın kaç haftalık oldun.![]()
Evet ben de bu şekilde bilgi aldım ama iğneyi normalde her akşam 9 civarı yaptığım için şimdi ya iğneyi biraz erken yapmam gerekiyor ya da 24 saatten daha az geçmiş olmasını göze almak gerekiyor.Haftaya yaptıracağım kan sulandırıcı iğne yapalı 24 saati geçmiş olması gerekiyor ondan sonra kan alınıyor
İğneyi daha erken bi saate çekin bir kerelik daha erken bi saatte yapmak sorun yaratmaz diye düşünüyorum. 24 saat geçmediği taktirde doğru sonuç vermiyormuş şansa bırakmak kötü olurEvet ben de bu şekilde bilgi aldım ama iğneyi normalde her akşam 9 civarı yaptığım için şimdi ya iğneyi biraz erken yapmam gerekiyor ya da 24 saatten daha az geçmiş olmasını göze almak gerekiyor.
Doktora soramadım henüz ama bir gün iğneyi erken yapmam sorun yaratmaz diye düşündüm.
Selam bende bugün 13 haftalık oldum dün kanama olunca acildeydim dr cinsiyeti söyliyimmi dedi söyleme demişim bebeğimin iyi olduğunu görünceKız daha iki gün yok mu bitmesine ben de öyle gösteriyor. Yarın gideceğim dr a liocum. Cinsiyet tahmin eder diye umuyorum oğlumu 11+5 te bilmişti.
B Bluehappinies benim de hiç olmadı diyecek kadar azdı bulantım. İki gündür benim de tadım yok öyle aşırı değil de rahatsız ediyor. Pik haftasıdır geçecektir diye düşünüyorum![]()
Ayy bana da söyler o zaman kesin deeee…. Sen nasıl dayandın dostumSelam bende bugün 13 haftalık oldum dün kanama olunca acildeydim dr cinsiyeti söyliyimmi dedi söyleme demişim bebeğimin iyi olduğunu görünceartık belli oluyor bu haftada
Teşekkür ederim bana da öylesi mantıklı geldi.Yarın kan vericem inşallah şu taramalar olsun fetal dna olsun hepsinden güzel sonuçlar alırız hepimizİğneyi daha erken bi saate çekin bir kerelik daha erken bi saatte yapmak sorun yaratmaz diye düşünüyorum. 24 saat geçmediği taktirde doğru sonuç vermiyormuş şansa bırakmak kötü olur
Devlet hastanesindemi iki haftada çikiyormuş canim.12. Haftamdayim kizlar ikili tarama testine girdik.
Evet canım ikince kese halen duruyor ama kanama alanı yok dedi
Valla bende şaşkınım aslında çok merak ediyordum hep ben soruyordum o anlık şokla söyleme demişim kan ve su gelince sadece bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti şuan merak içindeyim eşim erkek gördüm diyor ki tam pozisyondaydı bebek ayaklar havada popo dönük bakalım cuma öğrenirim inşallahAyy bana da söyler o zaman kesin deeee…. Sen nasıl dayandın dostumhayranım bekletenlere
Geçmiş olsun bu arada inşallah tekrarlamaz bir daha.
Gruba nasıl gırıcemEvet kalmadı yeni grup burası oluyor