• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Benim sata göre 6+3 günlük canim senin tam 7 haftalikmi devletteki doktor kafami kariştirdi 5+3 dedi özeldekine göre gecen hafta 5+3gunluktu keseye gore kafam çorba oldu aslinda tek doktorla takip etmek daha iyi ama mecbr kalip devletede gidiyorz ben ayda bir özele gtmeyi dusunyrm
Her doktor farklı ölçüm yapıyor o yüzden dediğiniz gibi tek doktorla devam etmek daha iyi bana aynı gün bir doktor 3 mm kese ve 4 haftalık dedi başka doktor 7 mm kese ve 5 haftalık dedi çok değişebiliyor

Kızlar düşüyo galiba kede göremiyorum dedi iki gün önce ilk muayenede çokk üzülmüştüm şimdi herşey yolunda kese göründü ve dee 5+4 haftalık dedi aşırı mutluyummmm son adete göre bugün 6 haftalık belki geç döllendi bilmiyorum ama aşırı mutluyummm herşey yolunda dedi takip etcez dedi uyuşmazlık iğnesi vurdu

Merhabalar
Sata göre 4+6 yız doktor bugün alttan keseyi ve beslenme kesesini görüntüledi. Geç döllenme gibi görünüyor dedi ilk verdiğim beta sonuçlarına göre ultrasona göre de 4+3 çıktı haftası ve keseyi 5 mm olarak ölçtü.
Yarın tahlil sonuçları için gideceğiz, haftaya cuma da tekrar gelin dedi bebeği görmek için.
internetten bakınca normal diyor ama doktora danışmak daha iyi olur tabi şiddetli olmasın da bana da haber verir misin ne dediğini 🥰
Bunu da sordum normal olduğunu söyledi zaten kan ve idrar testlerini istiyorum dedi sonuçlarına bakarız enfeksiyon falan yoksa kasılmaların olması normal dedi. Rahim bebek için genişlemeye çalışıyormuş.

Kızlar düşüyo galiba kede göremiyorum dedi iki gün önce ilk muayenede çokk üzülmüştüm şimdi herşey yolunda kese göründü ve dee 5+4 haftalık dedi aşırı mutluyummmm son adete göre bugün 6 haftalık belki geç döllendi bilmiyorum ama aşırı mutluyummm herşey yolunda dedi takip etcez dedi uyuşmazlık iğnesi vurdu
Gözün aydın canm

Merhabalar
Sata göre 4+6 yız doktor bugün alttan keseyi ve beslenme kesesini görüntüledi. Geç döllenme gibi görünüyor dedi ilk verdiğim beta sonuçlarına göre ultrasona göre de 4+3 çıktı haftası ve keseyi 5 mm olarak ölçtü.
Yarın tahlil sonuçları için gideceğiz, haftaya cuma da tekrar gelin dedi bebeği görmek için.

Bunu da sordum normal olduğunu söyledi zaten kan ve idrar testlerini istiyorum dedi sonuçlarına bakarız enfeksiyon falan yoksa kasılmaların olması normal dedi. Rahim bebek için genişlemeye çalışıyormuş.
Yaaa çok teşekkür ediyorum içim rahatladı valla büyüsünler bakalım ballar 🥹🥹👼🏼

Gözün aydın canımmmm maşallah nazar değmesin sağlıkla büyüsün ve gelsin inşallah 🥹

4+2dir şimdi dedi devletteki doktr ama sanirim yumurtlama gununu esas aldi özeldeki doktor gçen hafta 5+3dedi keseye göre
Her doktor farklı söylüyor sanırım cihazla alakalı. Bebeği göremeyen beğenmediğim doktor da bana 4 haftalık demişti
Sonra bahçelievlerdeki çok beğendiğim doktorda 5+6 dedi

Her doktor farklı söylüyor sanırım cihazla alakalı. Bebeği göremeyen beğenmediğim doktor da bana 4 haftalık demişti
Sonra bahçelievlerdeki çok beğendiğim doktorda 5+6 dedi
Doktorun ismi nedir paylaşabilir misiniz?

Adetleriniz düzensiz mi ? Düzensiz ise geç döllenme olma olasılığı çok yüksek:) Benim ilk gebeliğimde de uyuşmazlık vardı son adet tarihim ile şuanda
2 buçuk aylık olması lazım son adete göre ama ben şuan 7 haftalığım

Doktorun ismi nedir paylaşabilir misiniz?
Bahçelievler devlet Murat Ekin. Normalde sadi konukta görünüyor ama orası yıkıldığından dolayı bahçelievlerde. Ben gittiğimde murat bey sonradan geldi iki yardımcı asistanı benimle ilgilendi tıpkı özel gibi herşeyş bir bir anlattılar ilgilendiler. Ama şöyle bir sorun var 3 aydan sonrasına bakmıyor

Bahçelievler devlet Murat Ekin. Normalde sadi konukta görünüyor ama orası yıkıldığından dolayı bahçelievlerde. Ben gittiğimde murat bey sonradan geldi iki yardımcı asistanı benimle ilgilendi tıpkı özel gibi herşeyş bir bir anlattılar ilgilendiler. Ama şöyle bir sorun var 3 aydan sonrasına bakmıyor
Çok teşekkürler, bir de üstte yazdığım mesaja bakar mısınız çok heyecanlıyım :(

4+2dir şimdi dedi devletteki doktr ama sanirim yumurtlama gununu esas aldi özeldeki doktor gçen hafta 5+3dedi keseye göre
Benim 5+2de karından usg ile kesem bile görünmedi 6+4 te hem kese hem bebek göründü artı kalp atışı da duyuldu endişelenme.

Her doktor farklı ölçüm yapıyor o yüzden dediğiniz gibi tek doktorla devam etmek daha iyi bana aynı gün bir doktor 3 mm kese ve 4 haftalık dedi başka doktor 7 mm kese ve 5 haftalık dedi çok değişebiliyor
Evet ya iki doktor olunca kafa daha cok karişiyor

Kızlar selam, gecikmenin 8.günündeyken betam 439’du, bugün yani 10.gün tekrar ölçtürdüm 1133 çıktı. İlerlemesi nasıl sizce? Henüz doktora gitmedim, yarın gideceğim inşallah ☺️
Değerleriniz çok güzel hayırlısı ile gelsin bebeğiniz❤️ ben ilk gebeliğimde 2.5 ile öğrenmiştim 😂 bu değerler güzel

Back