- Emoji Skoru
- 931
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4+2dir şimdi dedi devletteki doktr ama sanirim yumurtlama gununu esas aldi özeldeki doktor gçen hafta 5+3dedi keseye göreRica ederim hayırlısıyla görceksin![]()
Benimde 6+6 şükür duyduk kalp atışını darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun![]()
Kizlar çok sevindim
Benimde 6+6 şükür duyduk kalp atışını darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun![]()
Kizlar çok sevindim
Şuan tabloda bir sorun var düzelince ekleme yaparım tebrik ederimLioo Merhaba beni de listeye ekler misiniz bu ay 26 yaşıma gireceğim doğum günü hediyem erken geldi
son adet tarihim 12 ocak henüz dün kan verdim yarın ilk kontrolüm olacak 2 kere kürtaj oldum sağlıksızdı bu ilk sağlıklı bebegim olacak inşallahhhh tahmini doğum tarihi 19.10.2025 görünüyor
![]()
Cihazla alakalı olabilir. devlet hastanelerinin net olmadiğını duymuştum cihaz konusundaKizlar herkese selam Ben bugun doktora gittim bebeği ve kalp atişini görmek için ama doktor bebeği göremedi Kesenin12mm olduğunu söyledi hem karindan bakti hem vajinal eski bi devlet hastanesi cihazla alakali olabilirmi canim sıkıldı haftaya çağirdi normal mi görünmemesi
12 mm kesede bebek gözükürmü sanki 20 mm gözüküyor diye hatırlıyorumKizlar herkese selam Ben bugun doktora gittim bebeği ve kalp atişini görmek için ama doktor bebeği göremedi Kesenin12mm olduğunu söyledi hem karindan bakti hem vajinal eski bi devlet hastanesi cihazla alakali olabilirmi canim sıkıldı haftaya çağirdi normal mi görünmemesi
Sanirim ôyle devlettekine göre özeldeki daha netti kese gozle bile gorunuyor cihazin kalitesi bir hafta sonra özele gidicem nasil gçicek bir hafta bana bilmiyorumCihazla alakalı olabilir. devlet hastanelerinin net olmadiğını duymuştum cihaz konusunda
Malesef 9 ay boyunca bu kaygı hep olacak. Sabır.Sanirim ôyle devlettekine göre özeldeki daha netti kese gozle bile gorunuyor cihazin kalitesi bir hafta sonra özele gidicem nasil gçicek bir hafta bana bilmiyorum![]()
Evet canim bende internette baktim12 mm kesede bebek gözükürmü sanki 20 mm gözüküyor diye hatırlıyorum
16 mm iken vajinal utrasonda gozukuyormuş 20 civari da karin ultrasonda kesenin buyumesi guzel dedi 6gun once 7mm idi12 mm kesede bebek gözükürmü sanki 20 mm gözüküyor diye hatırlıyorum
Ayy bide yillarca bu hasreti yaşadim bu haberle hayatimiz resmen çiçek açti umarim saglikli gelişir bebegim haftaya görürüm dua edin lütfen ,Malesef 9 ay boyunca bu kaygı hep olacak. Sabır.
Kaç haftalık oldunuzKizlar herkese selam Ben bugun doktora gittim bebeği ve kalp atişini görmek için ama doktor bebeği göremedi Kesenin12mm olduğunu söyledi hem karindan bakti hem vajinal eski bi devlet hastanesi cihazla alakali olabilirmi canim sıkıldı haftaya çağirdi normal mi görünmemesi
Benim sata göre 6+3 günlük canim senin tam 7 haftalikmi devletteki doktor kafami kariştirdi 5+3 dedi özeldekine göre gecen hafta 5+3gunluktu keseye gore kafam çorba oldu aslinda tek doktorla takip etmek daha iyi ama mecbr kalip devletede gidiyorz ben ayda bir özele gtmeyi dusunyrmKaç haftalık oldunuz
Benim de gözükmedi bebek bugün yine özele gittim haftaya tekrar gidicem
Kese 13 mm benim de sat a göre 7 haftalık
Guzel canim tebrik ederim saglicakla buyusun minnoşKızlar sonradan bir şey çıkmazsa aranıza katılıyorum inşallahKasımda kürtaj oldum. Bu ay ilk beta hcg 70, ikinci beta hcg 188 çıktı. Çok heyecanlıyım hemde korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
beta değerim nasıl sizce
En son 23 aralık adet tarihim 7 haftalık yani keseye göre 5.5 haftalık dedi doktorBenim sata göre 6+3 günlük canim senin tam 7 haftalikmi devletteki doktor kafami kariştirdi 5+3 dedi özeldekine göre gecen hafta 5+3gunluktu keseye gore kafam çorba oldu aslinda tek doktorla takip etmek daha iyi ama mecbr kalip devletede gidiyorz ben ayda bir özele gtmeyi düşün yorum