- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
bende kuzum, ıcımde bi şüphe yok gerçekten..Amin amin ben çokça eminim bizim yavrular gayette sağlıklı doğacak
Benimde öyle hiç şüphe yok hakkımızda hayırlısı olsunbende kuzum, ıcımde bi şüphe yok gerçekten..
tevekkül ile Rabbime dua eıdyorum
amiiinnnn, perinatolojıye gidicem 20+3 te falan..Benimde öyle hiç şüphe yok hakkımızda hayırlısı olsun
Bende 21 haftada detaylıya giderim diye düşünmüştüm. Benim İstanbul’da beraber çalıştığım perinatolog var muhtemelen ona giderim diye düşündüm kendi hekimim bir öneride bulunmazsa. Hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ?amiiinnnn, perinatolojıye gidicem 20+3 te falan..
detaylı ulturason için iyi bir doktor buldum..
aslında 21.dedıler banada,Bende 21 haftada detaylıya giderim diye düşünmüştüm. Benim İstanbul’da beraber çalıştığım perinatolog var muhtemelen ona giderim diye düşündüm kendi hekimim bir öneride bulunmazsa. Hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ?
Tamam canım bir araştırayım bende doktoruaslında 21.dedıler banada,
bende o arada gıtcem ınsallah, eylul sonu oluyor 20haftalık..
7 ekımdede ucak bıletım var adanaya gıdecegım ınsallah oncesınde guzel haberlerle gıderım..
hayırlı haberler alırız ınsallah canım.
esımın kuzenı tavsıye ettı, Altan cebeciye gitcem..
tm canım yorumlarını oku goggle dan,Tamam canım bir araştırayım bende doktoru
Vinalac içiyorum şuan sadece onda da zencefil var ama yapabilir herşey midemi bulandırıyor zatenVitamin içiyor musun canım hangi vitaminleri verdi onlar da yapabiliyormuş bulantıları
Kızlar birşey sorucam hep bahsetmişsiniz perinatoloji diye ama şimdiye kadar doktorum hiç yönlendirmedi illa görünmek gerekiyor mu ilk defa sizlerden duydumamiiinnnn, perinatolojıye gidicem 20+3 te falan..
detaylı ulturason için iyi bir doktor buldum..
Ben ilk gebeliğimde hiç gitmedim. Doktorum bazı parametreler var zaten onlara bakmıyorum ekstrem bir şey olursa yönlendiririm demiştiKızlar birşey sorucam hep bahsetmişsiniz perinatoloji diye ama şimdiye kadar doktorum hiç yönlendirmedi illa görünmek gerekiyor mu ilk defa sizlerden duydum
İkili taramanın ultrason kontrolünü perinatoloğun yapmasını istedi benim doktorum. Benim gittiğim hastanede böyleymiş. Her yerde farklı oluyor sanırım.Kızlar birşey sorucam hep bahsetmişsiniz perinatoloji diye ama şimdiye kadar doktorum hiç yönlendirmedi illa görünmek gerekiyor mu ilk defa sizlerden duydum
Ben de vinalac kullanıyordum regenesis’e başlattı tekrardan o biraz bulantı yapıyor içinde balık yağı olduğu için ama çocuk için de cokkk faydası var katlanıyorum ondan mı içiyorsun acaba dedim azıcık sabret bitecekkk bu bulantılarVinalac içiyorum şuan sadece onda da zencefil var ama yapabilir herşey midemi bulandırıyor zatenrandevum haftaya ek olarak neye baslaticak bilmiyorum
canım arkadasımla benım ıkılı testımız orta rısklı o yuzden gorunmekte fayda var dedı,Kızlar birşey sorucam hep bahsetmişsiniz perinatoloji diye ama şimdiye kadar doktorum hiç yönlendirmedi illa görünmek gerekiyor mu ilk defa sizlerden duydum
Benim ikili test dahil kendi doktorum yaptı hiç yönlendirmedi perinatoloji riskli gebelik doktoru galiba belki risk mi görmedi nedir bizde bende bilemedimKızlar birşey sorucam hep bahsetmişsiniz perinatoloji diye ama şimdiye kadar doktorum hiç yönlendirmedi illa görünmek gerekiyor mu ilk defa sizlerden duydum
Olabilir mi dersin ben sadece elenatal 2 kullanıyorum yarın dahiliyeye gidicem, Akdeniz anemisi teşhisi konabilir dedi doktor banaVitamin içiyor musun canım hangi vitaminleri verdi onlar da yapabiliyormuş bulantıları
bende regenıss max kullanıyorum ıcınde agzımza bı balık tadı oluyor ama cok etkılenmıyorumBen de vinalac kullanıyordum regenesis’e başlattı tekrardan o biraz bulantı yapıyor içinde balık yağı olduğu için ama çocuk için de cokkk faydası var katlanıyorum ondan mı içiyorsun acaba dedim azıcık sabret bitecekkk bu bulantılar
ıkılı testı benımde doktorum yaptı sonra radyolojı detaylı ulturasonumu yaptı hersey normaldi..Benim ikili test dahil kendi doktorum yaptı hiç yönlendirmedi perinatoloji riskli gebelik doktoru galiba belki risk mi görmedi nedir bizde bende bilemedim
Aaaa neden öyle dedi Akdeniz anemisi hangi belirtiler varOlabilir mi dersin ben sadece elenatal 2 kullanıyorum yarın dahiliyeye gidicem, Akdeniz anemisi teşhisi konabilir dedi doktor banasorarım olmadi
Ben de detaylı ultrasonu bekliyorumıkılı testı benımde doktorum yaptı sonra radyolojı detaylı ulturasonumu yaptı hersey normaldi..
ama ıkılı testte bı rısk gorurler ıse ya da bebekte ulturasonografık bı sorun yonlendırebılıorlar.. ki hiç sorun yokkende gidilebiliyor..
normal doktordan daha farklı bır detaylı tarama oluyor bu .. 50dk lık .
evet bende sabırsızlıkla onu beklıyorumBen de detaylı ultrasonu bekliyorumher şeyi inceleniyormuş tek tek oyyy nasıl tatlı olurlar bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?