- 4 Ağustos 2022
- 6.023
- 2.864
- 103
Bende ilk baştan beri kız hissediyordum herşeyini seçmiştim hep kız eşyalarına bakıyordum 11. Haftamda erkek dedi bir şok oldum Allah affetsin ama kabullenemedim tam olarak sonra 13de gittim kıza benziyor ama kesin değil dedi 14de gittim yine kıza benziyor kesin değil dedibende çok kıza hazırladım kendimi. oğlan derlerse aynı yıkılırım bende. bilemiyorum ya hayırlısı tabi ki öenmli olan sağlık.
bence doktorlar emin olmadan bir şey söylememeli insanın kafasını karıştırıyorlar.Bende ilk baştan beri kız hissediyordum herşeyini seçmiştim hep kız eşyalarına bakıyordum 11. Haftamda erkek dedi bir şok oldum Allah affetsin ama kabullenemedim tam olarak sonra 13de gittim kıza benziyor ama kesin değil dedi 14de gittim yine kıza benziyor kesin değil dediöyle diyince ne hissedeceğimi şaşırdım bende
Ya aslında benim de kafam cok karıştı 11+4 de bomboştu bacak aradı nub dümdüzdü.ağlama ya kesin alışırsın da şimdilik anlıyorum bende böyle olurum yani eminim.bide 13+4 bence çok erken ya. nasıl göründü bu kadar net şoktayım.
Sordu doktor tahmin de bulanıyım mı diye her seferinde biz tahmin et dedikbence doktorlar emin olmadan bir şey söylememeli insanın kafasını karıştırıyorlar.ben gitmicem 16 ya kadar valla beklemedeyim. 16. haftada gider paşa paşa öğrenirim.
Son adet tarihine göre senin haftan kaç normalde? Evet kordon felan olabilir emin olamıyor işte insan 16da kesinleşir artıkYa aslında benim de kafam cok karıştı 11+4 de bomboştu bacak aradı nub dümdüzdü.
Bu gittiğim doktor ultrasonda 12+6 ölçtü kendi doktorum değil.
Eşim de iki bacak arasındaki görüntüye bakıp diyor ki 12. Haftaya göre pipi bu kadar büyük nasıl görünür orası başka bir şey olmasın diyor o bile kafamı karıştırdı
Çünkü normalde göre büyük bir görüntü ortada acaba kordon mu diye de bir soru işaretimiz var biraz 16. Haftada kendi doktoruma gidicem tamamen net olur herşey biraz beklemem en iyisi olacak
İlk hamileliğimde beni rahatsız edeb yumuşatıcı kokusu hala rahatsız ediyorBenim tüm tanıdıklarımın sonradan geçti koku ve tiksinme sıkıntısı. Her şeyi yiyebildiler. Kalıcı olmuyor bence
tabii ki koşulsuz sevgi..Ay kızlar sabah eşim işe giderken oğlumu üzme sakın dediçok oturdu içime herkes diyor ki ne güzel arkanda dağ gibi oğlun olacak koruyup kollayacak..
Babamla sorunluyuz hep yalnızdım bu hayatta seni en çok sevecek arkanda duracak erkek geliyor diyorlar hoşuma gidiyor biraz
Benim de gebelik dışı 12-7 11-7 falandı ama gebelikte düşüyor doğru beni de halsiz yapıyor ama iyi bir şeymişBana çok düşük kalıyor kafamı kaldıramıyorum bazen
16 Mayıs son adet. Kendi doktorum bebeği örneğin 11+0 iken 11+3 ölçtü en son.Son adet tarihine göre senin haftan kaç normalde? Evet kordon felan olabilir emin olamıyor işte insan 16da kesinleşir artık
Bana bu hafta bildirim geldi bu hafta artık hüzün ve mutluluğu hissedecek diye. Seninle aramızda bir hafta var bu hafta ağla haftaya toparlanAy kızlar sabah eşim işe giderken oğlumu üzme sakın dediçok oturdu içime herkes diyor ki ne güzel arkanda dağ gibi oğlun olacak koruyup kollayacak..
Babamla sorunluyuz hep yalnızdım bu hayatta seni en çok sevecek arkanda duracak erkek geliyor diyorlar hoşuma gidiyor biraz
İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama benim kızıma hamile iken kendi doktorum hep kıza benziyor derdi. Birgün başka şehirde doktora gittim öylesine 12. Hafta falan pat erkek dediYa aslında benim de kafam cok karıştı 11+4 de bomboştu bacak aradı nub dümdüzdü.
Bu gittiğim doktor ultrasonda 12+6 ölçtü kendi doktorum değil.
Eşim de iki bacak arasındaki görüntüye bakıp diyor ki 12. Haftaya göre pipi bu kadar büyük nasıl görünür orası başka bir şey olmasın diyor o bile kafamı karıştırdı
Çünkü normalde göre büyük bir görüntü ortada acaba kordon mu diye de bir soru işaretimiz var biraz 16. Haftada kendi doktoruma gidicem tamamen net olur herşey biraz beklemem en iyisi olacak
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ben de sabaha kadar çok acıktım ama hiçbir şey yemedim sabah patates haşladım 2 tane Bir de yumurta haşladım peynir ve zeytinle biraz da tuz koydum çünkü tuz kaybettiğimi düşünüyorum öyle yedim sen de öyle yapabilirsin mideni hafifletir patates haşlaması iyi gelir muz iyi gelir bence bunları yiyebilirsin
Baya farklı ölçmüş ultrason cihazının farklı olmasından da kaynaklanıyor iki farklı doktora gitmiştim gebeliğin başlarında ikisi de farklı hafta söylemişti bana. Değişiyor demekki. Bekle biraz 16da tekrar git o ara erkek annesi fikrine alıştır kendini16 Mayıs son adet. Kendi doktorum bebeği örneğin 11+0 iken 11+3 ölçtü en son.
Dün ki doktor ise 13+3 iken 12+6 ölçtü geriden.
Açıkçası kendi doktoruma daha çok güveniyorum kendi doktorum daha tecrübeli bir çok vakada bölgede adı duyulmuş biri..
Dün ki doktorum da tatlı dilli ancak yeni mezun
O yüzden eşim erkek fikrine alıştı ama kendi doktorumuzu bekliyor ondan teyit için.
Yani açıkçası benim de biraz kafam karıştı evet biz ekranda ve ultrason fotoğraflarında iki bacak arasında pipi gördük ama haftasına göre var olan pipi büyük yani sanki 16 17. haftanın pipisi gibi büyük hatta doktorda dedi bunun pipisi büyük diyeama kendi de zaten %100 erkek demedi yüksek ihtimal %70 ihtimal erkek dedi 16’dan önce %100 diyemiyoruz dedi kendisi de ama ben o iki bacak arası görüntü pipi olarak adlandırdım için kesin erkek diyorum kendi içimde
Aslan oğlum diye karnımı seviyorum ama şimdi de bir süpriz olacak gibi geliyor 16. Hafta 1 eylülde kendi doktorumuza gidicez bekleyip.Baya farklı ölçmüş ultrason cihazının farklı olmasından da kaynaklanıyor iki farklı doktora gitmiştim gebeliğin başlarında ikisi de farklı hafta söylemişti bana. Değişiyor demekki. Bekle biraz 16da tekrar git o ara erkek annesi fikrine alıştır kendini
Benimde ikili test orta risk biliyosun ve seni çok iyi anlıyorum. İkili test sonucunu görene kadar cinsiyet konusunda kızım olsun istedim ama şimdi yeter ki sağlıklı olsun diye her gün Allah’ıma dualar ediyorum. Rabbim gönlümüze göre versintabii ki koşulsuz sevgi..
arkanda dağ gibi bir evlat, can ..
her evlat farklıdır kimi kızlar vardır dağ gibi dururlar aılesının arkasında erkek gibi derler ya, kimi erkekler de öyledir ..
Allah hayırlı evlat versın ve sağlıklı..
kesinllikle sağlık sağlık başka bsey demiyorum..
ben ikili test sonucum orta risk çıktığı gün oğlum olacagını öğrendim ve cinsiyetten ziyade her gün elim karnımda sağlıkla gelsin Allahım diye dualar ediyorum ve inanıyorum
Üzüleceğini hiç sanmamAslan oğlum diye karnımı seviyorum ama şimdi de bir süpriz olacak gibi geliyor 16. Hafta 1 eylülde kendi doktorumuza gidicez bekleyip.
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bir rüya görmüştüm aynı böyleydipipi gösteriyordu doktor erkek diyordu sonra gidince aaaaa kiz diyordu bakalım.
Erkeğe de alıştırıyorum bu sefer de kız diye üzülürmüşüm
evet canımmm, bılmez mıyım..Benimde ikili test orta risk biliyosun ve seni çok iyi anlıyorum. İkili test sonucunu görene kadar cinsiyet konusunda kızım olsun istedim ama şimdi yeter ki sağlıklı olsun diye her gün Allah’ıma dualar ediyorum. Rabbim gönlümüze göre versinBu arada 12+4’te bacak arası boş çıktı
Vitamin içiyor musun canım hangi vitaminleri verdi onlar da yapabiliyormuş bulantılarıÇok teşekkür ederimbulantım başladı başlayalı patates haşlaması Muz ve salatalıkla beslendim sonra kabızlıklık yapınca biraz ara verdim şimdi sabahları yumurta haşlaması yemeye çalışıyorum ama akşam yemeği neredeyse yok
Amin amin ben çokça eminim bizim yavrular gayette sağlıklı doğacakevet canımmm, bılmez mıyım..
ay evet sağlıkla gelsınde mınnoşlarımız Allah büyüktür..
evet benımde 12.haftamda kız dedıler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?