2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Dün pişman oldum zaten serumun bir faydası olmadı sabah yine çıkardım inşallah en kısa sürede toparlanırız teşekkür ederim

Bende pişman oldum dün gittiğime güle oynaya girdiğim acilde kötü oldum haklısınız yani biraz daha sabretmeye çalışacağım annelik kolay değilmiş gerçekten teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba kontrolden geliyorum benim 3. de erkekmis 14+3 olmuşuz çok karmaşık duygular içerisindeyim
Dün ben de oğlum olacağını öğrendim o kadar kız istiyordum ki arada ağlıyorum engel olamıyorum dünden beri evlattır sağlığı yerinde şükürler olsun diyorum sürekli ondan özür diliyorum oğlum diyorum alısıcam elbet gittikçe zaman..

Ay kızlar sabah eşim işe giderken oğlumu üzme sakın dedi çok oturdu içime herkes diyor ki ne güzel arkanda dağ gibi oğlun olacak koruyup kollayacak..
Babamla sorunluyuz hep yalnızdım bu hayatta seni en çok sevecek arkanda duracak erkek geliyor diyorlar hoşuma gidiyor biraz

Gercekten öyle canim en önemlisi sağlıklı olmaları orda bı kadın vadi doğan ölmüş sag saglim gelsinde karnımdaki ne olursa olsun diyor birisi aşılama için bekliyor kaç sefer olumsuz olmuş. Allah hayırlısını versin demek böylesi hayirliymis bak benim 3. Oğlum olacak sende kendinide bebiside üzme kuzum

Aynen öyle benim oğlanlar yeri geliyo babalarina karşı duruyor küçük olmalarina rağmen annemi uzemezsin diye. Bende kız istiyordum ama nasip böylesi daha güzel olacak belki inşallah

Dün pişman oldum zaten serumun bir faydası olmadı sabah yine çıkardım inşallah en kısa sürede toparlanırız teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım ben de sabaha kadar çok acıktım ama hiçbir şey yemedim sabah patates haşladım 2 tane Bir de yumurta haşladım peynir ve zeytinle biraz da tuz koydum çünkü tuz kaybettiğimi düşünüyorum öyle yedim sen de öyle yapabilirsin mideni hafifletir patates haşlaması iyi gelir muz iyi gelir bence bunları yiyebilirsin

Aynen öyle benim oğlanlar yeri geliyo babalarina karşı duruyor küçük olmalarina rağmen annemi uzemezsin diye. Bende kız istiyordum ama nasip böylesi daha güzel olacak belki inşallah
Sağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımız

Sağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımız
Kesinlikle öyle Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de haftaya öğreneceğim Allah nasip ederse, şimdiye kadar kız istiyorum diyordum ama en hayırlı sağlıklı olacak olan neyse o olsun hepsi evlat ve canımızın parçası olacaklar

Aminn insallah öyle tabi Canim benim ablamın 10 yıl önce tüp bebekle bı oğlu oldu hiçbir sorun olmamasına rağmen tekrar bebeği olmadı şimdi değil bir ikiz oğlu olsa dünyaları verir eminim

Evet canım böyle düşün bak kızlar babacı oluyorlar anneyi sallamıyorlar bana ilk oğlan diyince dedim ki neyse bari bu bana aşık olacak kız olsaydı babacı olacaktı diye düşündüm şimdiden eşim kızım olsun seni takmıcaz diyor çok üzülüyorum biraz öyle oluyormuş kız çocukları babacı erkek çocukları anneci oluyor

bende çok kıza hazırladım kendimi. oğlan derlerse aynı yıkılırım bende. bilemiyorum ya hayırlısı tabi ki öenmli olan sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…