- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
Dün pişman oldum zaten serumun bir faydası olmadı sabah yine çıkardımGeçmiş olsun canım dün akşam ben de çok kötü bir şekilde çıkardım ve halsizleştim Bir de üstüne ishal olarak da çıkardım bayağı midem bağırsaklarım bomboş kaldı acile gitmeyi düşündüm ama benim de alerjik bir bunyem var o yüzden biraz beklemeyi daha uygun görüyorum korkuyorum acilden yanlış ilaç almaktan o yüzden biraz dinlendim birkaç yudum su içtim daha sonra sadece muz yedim bir tane biraz da ekmek yedim böylelikle zaten çok yoruldum uykum geldi halsizleşince direkt yattım uyudum Sabah 05.00'e doğru biraz başım ağrıdı ona uyandım şu an yeni uyanıyorum daha iyiyim inşallah sen de iyisindir çok geçmiş olsun bende de oluyor 14 haftaya kadar hiç olmadı 14 haftadan sonra öğürme tiksinti bulantı kusma hepsi bir arada anlamıyorum yani rahat etmem gereken haftalarda çok kötüyüm geçen hafta full baş ağrısı yaşadım zaten bugün 14+1 yani 15 haftalık olduk inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayiz çok geçmiş olsun sana da
Aminn çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Bende pişman oldum dün gittiğime güle oynaya girdiğim acilde kötü oldum haklısınız yani biraz daha sabretmeye çalışacağım annelik kolay değilmiş gerçektenBazı ilaçlar önceden yapmasada sonradan yapabiliyor zoferi banada ek olarak başlayabilirsin demişti iyiki başlamadım prilamla idare edyorum okadar kusmalarıma rağmen acile gidersem sanki başıma veya bebeğe kötü bişey gelcekmiş hissi doğuyor içime hep gitmemeye çalışıyorum çok geçmiş olsun sizede
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba kontrolden geliyorum benim 3. de erkekmis 14+3 olmuşuz çok karmaşık duygular içerisindeyim
Aynen bazen başımı kaldıramıyorum çok halsizlik oluyorbenim de hep tansiyonum aynı değerlerdeçok yorgunluk yapıyor
Evet iki oğlum var ama rabbim böyle istemiş başım gözüm üzerine sağlıkla gelsinlerde insallahHayırlı olsunkız mı istiyordunuz
Kız çocuğu nasıl bı duygu onuda merak ediyor insan. İki yeter diyordumHayırlı olsunkız mı istiyordunuz
Dün ben de oğlum olacağını öğrendim o kadar kız istiyordum ki arada ağlıyorum engel olamıyorum dünden beriArkadaşlar merhaba kontrolden geliyorum benim 3. de erkekmis 14+3 olmuşuz çok karmaşık duygular içerisindeyim
Gercekten öyle canim en önemlisi sağlıklı olmaları orda bı kadın vadi doğan ölmüş sag saglim gelsinde karnımdaki ne olursa olsun diyor birisi aşılama için bekliyor kaç sefer olumsuz olmuş. Allah hayırlısını versin demek böylesi hayirliymis bak benim 3. Oğlum olacak sende kendinide bebiside üzme kuzumDün ben de oğlum olacağını öğrendim o kadar kız istiyordum ki arada ağlıyorum engel olamıyorum dünden berievlattır sağlığı yerinde şükürler olsun diyorum sürekli ondan özür diliyorum oğlum diyorum alısıcam elbet gittikçe zaman..
Aynen öyle benim oğlanlar yeri geliyo babalarina karşı duruyor küçük olmalarina rağmen annemi uzemezsin diye. Bende kız istiyordum ama nasip böylesi daha güzel olacak belki inşallahAy kızlar sabah eşim işe giderken oğlumu üzme sakın dediçok oturdu içime herkes diyor ki ne güzel arkanda dağ gibi oğlun olacak koruyup kollayacak..
Babamla sorunluyuz hep yalnızdım bu hayatta seni en çok sevecek arkanda duracak erkek geliyor diyorlar hoşuma gidiyor biraz
Geçmiş olsun canım ben de sabaha kadar çok acıktım ama hiçbir şey yemedim sabah patates haşladım 2 tane Bir de yumurta haşladım peynir ve zeytinle biraz da tuz koydum çünkü tuz kaybettiğimi düşünüyorum öyle yedim sen de öyle yapabilirsin mideni hafifletir patates haşlaması iyi gelir muz iyi gelir bence bunları yiyebilirsinDün pişman oldum zaten serumun bir faydası olmadı sabah yine çıkardıminşallah en kısa sürede toparlanırız teşekkür ederim
Sağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımızAynen öyle benim oğlanlar yeri geliyo babalarina karşı duruyor küçük olmalarina rağmen annemi uzemezsin diye. Bende kız istiyordum ama nasip böylesi daha güzel olacak belki inşallah
Kesinlikle öyle Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de haftaya öğreneceğim Allah nasip ederse, şimdiye kadar kız istiyorum diyordum ama en hayırlı sağlıklı olacak olan neyse o olsun hepsi evlat ve canımızın parçası olacaklarSağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımız
Aminn insallah öyle tabi Canim benim ablamın 10 yıl önce tüp bebekle bı oğlu oldu hiçbir sorun olmamasına rağmen tekrar bebeği olmadı şimdi değil bir ikiz oğlu olsa dünyaları verir eminimSağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımız
Evet canım böyle düşün bak kızlar babacı oluyorlar anneyi sallamıyorlarAy kızlar sabah eşim işe giderken oğlumu üzme sakın dediçok oturdu içime herkes diyor ki ne güzel arkanda dağ gibi oğlun olacak koruyup kollayacak..
Babamla sorunluyuz hep yalnızdım bu hayatta seni en çok sevecek arkanda duracak erkek geliyor diyorlar hoşuma gidiyor biraz
bende çok kıza hazırladım kendimi. oğlan derlerse aynı yıkılırım bende. bilemiyorum ya hayırlısı tabi ki öenmli olan sağlık.Sağlıkla gelsinler tek önemlisi oymuş dün de anladım ultrasonda sapasağlam bir erkek bebiş dedi doktor iki duyguyu birlikte yaşadım sağlıklı güçlü kuvvetli olsun dilerim yavrularımız
Yıkıldım valla hep ağlıyorumbende çok kıza hazırladım kendimi. oğlan derlerse aynı yıkılırım bende. bilemiyorum ya hayırlısı tabi ki öenmli olan sağlık.
ağlama ya kesin alışırsın da şimdilik anlıyorum bende böyle olurum yani eminim.Yıkıldım valla hep ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?