Düşük tansiyon iyi ama fazlasıda iyi değil işte onunda zararları varmış hayatımız aramızdaki pamuk ipliğine bağlı resmen ayarda tutmak ne zor bende yükselin dönüyor ama düşükken göz kararması çok oluyor ayağa kalktığımda hep yavaş kalkıyorumDüşük tansiyon iyi diyorlar ama bazen beni yerimden kaldırmıyor o kadar dönüyor başım. Aynı benimde hala geçmedi inanılmaz bi ağrı var başımda
İnşallah çabucak geçer rahatlarım birazBen de vinalac kullanıyordum regenesis’e başlattı tekrardan o biraz bulantı yapıyor içinde balık yağı olduğu için ama çocuk için de cokkk faydası var katlanıyorum ondan mı içiyorsun acaba dedim azıcık sabret bitecekkk bu bulantılar
Hangi haftada gitsek daha iyi olur acabaGebelikteki en önemli ultrason 18-23.haftalar arasında yapılması gereken anatomi ve organ taramasıdır. Zorunluluğu yok fakat gebelik takibinin rutinde her gebeye uygulanan bir ultrason. Bazı hekimler kendileri takip etmeyi uygun görüp perinatoloji gereksinimi görmeyebilirler. Perinatoloji hekimi riskli gebelik takibinin yanı sıra normal gebelik takibi de yapar. İlk gebelik muayenesine gittiğinizde hekiminiz gebelik takip şeması veriyor(her hekim vermeyebiliyor rutin değil) ve bu şemada ayrıntılı usg’de yer alıyor yani gebeliğin riski olmasıyla alakalı bir durum değil.
Canım aynı kansızlık demir eksikliği gibi belirtileri var yorgunluk halsizlik soluk yuz demir eksikliği ama detayını bilmiyorum işte eğer var derse yarın ona göre sorarım bu zamana kadar neyi anlamadık diye çünkü ergenlikten bu yana çoğu kadında olan bir şey yani kansızlık demir eksikliği ben de hep takip ediyordum şimdi kadın doğum doktorum dahiliye görsün Akdeniz anemisi olabilir deyince yarın gideceğiz bakalım randevu aldık eline tel 2 kullanıyorum onun da içinde omega 3 var acaba o mu midemi bulandırıyor diye düşünmeye başladım çünkü onu kullanmadan önce ilk 3 ay boyunca benim hiç bulantım yoktu vitaminlerden sonra başladı şu an kara kara ne yesem diye düşünüyorum korkuyorum yemek yemeyeAaaa neden öyle dedi Akdeniz anemisi hangi belirtiler varAkdeniz anemisi benim bir arkadaşımda var çocukluğundan beri çok uzun zamandır var onda da gebelikte çıkmasını duymamıştım hiç
Her hekimin önerdiği hafta farklı olabiliyor. Bende henüz bu konuda hekimimle konuşmadım ama 21.hafta ayrıntılı usg için iyi bir zaman gibi geliyor. Zorunluluğu yok fakat yaptırılmasında fayda var. 45-60 dakika detaylıca her yerini inceliyorlar. Kordondaki kan akımı plasenta vs. Hekimim farklı bir hafta demez ise 21.haftada gitmeyi düşünüyorum.Hangi haftada gitsek daha iyi olur acaba
Benim öyle bir denk geldi ki tam 18 haftada gideceğim o zaman serklaj bakarız dedi bir 4 hafta sonra daha geldiğinde de detaylı ultrasonunu yaparız dediHangi haftada gitsek daha iyi olur acaba
Bende de gözümde yıldızlar uçuyor sanki özellikle aniden kalkınca oluyorDüşük tansiyon iyi ama fazlasıda iyi değil işte onunda zararları varmış hayatımız aramızdaki pamuk ipliğine bağlı resmen ayarda tutmak ne zor bende yükselin dönüyor ama düşükken göz kararması çok oluyor ayağa kalktığımda hep yavaş kalkıyorum
Omega balık yağı ben hamile değilken de içiyordum hep mide bulantısı yapıyordu oradan biliyorum o da yaparCanım aynı kansızlık demir eksikliği gibi belirtileri var yorgunluk halsizlik soluk yuz demir eksikliği ama detayını bilmiyorum işte eğer var derse yarın ona göre sorarım bu zamana kadar neyi anlamadık diye çünkü ergenlikten bu yana çoğu kadında olan bir şey yani kansızlık demir eksikliği ben de hep takip ediyordum şimdi kadın doğum doktorum dahiliye görsün Akdeniz anemisi olabilir deyince yarın gideceğiz bakalım randevu aldık eline tel 2 kullanıyorum onun da içinde omega 3 var acaba o mu midemi bulandırıyor diye düşünmeye başladım çünkü onu kullanmadan önce ilk 3 ay boyunca benim hiç bulantım yoktu vitaminlerden sonra başladı şu an kara kara ne yesem diye düşünüyorum korkuyorum yemek yemeye
Bende de yok küçücük yerdeyim doktor bile azTeşekür ederim cevaplarınız için kızlar. Benim gittiğim hastane de perinatoloji bölümü de yok o yüzden sormak istedim.
İyi bir doktorun olsunda risk olmazsa sıkıntı olmaz inşallahBende de yok küçücük yerdeyim doktor bile azkafayı yiyorum o yüzden
Benim gittiğim hastanede de perinatoloji yok zaten her hastanede olmuyor. Bende perinatoloji için başka bir ile gideceğim.Bende de yok küçücük yerdeyim doktor bile azkafayı yiyorum o yüzden
Demekki ondan oluyor bak bulduk neredeyse çünkü ilk 3 ay tiksinti vafdi sadece şimdi neredeyse hergun midem bulanip her gün ağzıma geliyor kusuyorum da kusura bakmayın nolur, elimde decavit de var ona geçsem multivitamin olarak siz ne kullaniyorsunuzGeçen gün bende doktoruma omega 3 vermediniz diye sordum şuan sana veremem zaten mide bulantın var daha beter olursun dedi geçince verecekmiş.
decavit artık yeterli gelmeyebilir doktoruna bir sor canım farklı bir multivitamin versinDemekki ondan oluyor bak bulduk neredeyse çünkü ilk 3 ay tiksinti vafdi sadece şimdi neredeyse hergun midem bulanip her gün ağzıma geliyor kusuyorum da kusura bakmayın nolur, elimde decavit de var ona geçsem multivitamin olarak siz ne kullaniyorsunuz
Ben decavit kullanıyorum feramat diye bir demir ilacı birde vitamin d kullanıyorumDemekki ondan oluyor bak bulduk neredeyse çünkü ilk 3 ay tiksinti vafdi sadece şimdi neredeyse hergun midem bulanip her gün ağzıma geliyor kusuyorum da kusura bakmayın nolur, elimde decavit de var ona geçsem multivitamin olarak siz ne kullaniyorsunuz
Evet o yıldız uçması bendede var önceden yoktu sonradan oldu gittim ama bişey çıkmadı gözümdeBende de gözümde yıldızlar uçuyor sanki özellikle aniden kalkınca oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?