- 4 Ağustos 2022
- 6.025
- 2.865
- 103
Nasıl cümleler kuruyoranne desin diye o kadar bekledikten sonra anneme söylemesi baya bir üzmüştü beni basta. Ogrettik bir sekilde neyseki. Cumle kurmaları için erken dönemdeler zaten kizimda çok yeni kullanmaya başladı kelime sayısı fazlaysa yakında kurmaya başlar bence
Vallahi öyleUyuduğunda bende asla birsey yapmıyorum yeterki uyusunzaten uyutana kadar ömrüm gidiyor
Bende anlamıyorum sabah 7 de uyanıp aksam 5 de öğlen uykusuna yatiyor bazen nerden buluyor bu enerjiyi bu bebelerVallahi öylebugün öğlen çok az uyku yaptı 2 de uyandı ve saat 11.30 yeni uyudu, bebeksin yani 9 saat nasıl uykusuz dayanıyor anlamıyorum
Aboo çok geç öğlen uykusu yapıyormuş gece kaçta uyuyor o zamanBende anlamıyorum sabah 7 de uyanıp aksam 5 de öğlen uykusuna yatiyor bazen nerden buluyor bu enerjiyi bu bebeler
Uyumak istediğinde Anne eee gibi, bebi cici, hamham bitti bu tarzNasıl cümleler kuruyor
Bir iki değişiyor sukur bugun 14 te uyudu da gece 11.30 ta uyuduAboo çok geç öğlen uykusu yapıyormuş gece kaçta uyuyor o zaman
Yok kız bebek. Sıcak 22 nin üstüne çıktı mı Terliyor.Erkek bebek mi erkek bebekler daha çok terler diye duymuştum alakası var mı bilmiyorum
Bende o lohusalık sürecimi hiç unutmam ama ben çevremdekileri affedemiyorum bana yaşattıklarını, eşimi kv görümcemi, düşündükçe hala o kızgınlığım devam ediyor asla affedemiyorum, 3 gün boyu bebeğimin başında bekledim asla uyumadım 3. Günün sonunda bayıldım acile götürdüler crp çok yüksek çıkmıştı, dikişlerim kaç kere kanadı kalkamıyordum bile ama etrafımdaki herkesin bir fikri vardı en çok ben etrafımdaki insanları affedemiyorum asla unutamıyorum hala aynı nefretimKızlar hastaneden taburcunolup eve geldiğinizde içinizde oluşan o hissi hatırlıyor musunuz yoksa sadece bende mi var. Doğuma gitmeden önce evimi tertemiz yaptım her yer o kadar düzgündü ki evin içinde insan yaşamıyor gibiydi sanki zaten her evden çıkışımda toplauıp gidiyordum hastaneye son kontolengidişimde doktor hazırlıklı gel demişti bana yine toplayıp çıktım neyse doğum oldu sezeryan oldum eve geldik eve girdiğimde sanki o evi ben temizleyip toplamadım bilmiyorum öyle tuhaf geldi ki her şey sanki ev yabancı ya da ben yabancıyım tarif edemiyorum. Bomboş olan ev birde kalabalık oldu herkes bir yerde bişeu yapıyor herkes bebekle ilgili konuşuyor sen acılarınlabir köşede olan bitene bakıyorsun ne hissettiğini anlamıyorsun acı mı mutluluk mu, kimsede gelip sormadı ne hissediyorsun diye belki birisi benimle konuşsaydı diyorum içimdekileri dle getirseydim psikolojim bu kadar etkilenmezdi eşim geçen yine dedi bana hala psikolojin düzelmedi diye ama düzelmesi için çabası da yok ona göre hayat notmal böyle olması gerekiyor ama ben çoğu şeyi aşsamda içimdeki bu hisler gitmiyor.
Ben hiç düşünmedim açıkçası ama sen söyledikten sonra düşündüm yepyeni bir ben olarak eve gelmişim . Dün kayınvalidem bizdeydi ona hiç tv açtırmadım bebek izliyor diye senin hayatın çok sıkıcıymış diyor yani aslında 1,5 yıldır böyleyiz tek bir amacımız varKızlar hastaneden taburcunolup eve geldiğinizde içinizde oluşan o hissi hatırlıyor musunuz yoksa sadece bende mi var. Doğuma gitmeden önce evimi tertemiz yaptım her yer o kadar düzgündü ki evin içinde insan yaşamıyor gibiydi sanki zaten her evden çıkışımda toplauıp gidiyordum hastaneye son kontolengidişimde doktor hazırlıklı gel demişti bana yine toplayıp çıktım neyse doğum oldu sezeryan oldum eve geldik eve girdiğimde sanki o evi ben temizleyip toplamadım bilmiyorum öyle tuhaf geldi ki her şey sanki ev yabancı ya da ben yabancıyım tarif edemiyorum. Bomboş olan ev birde kalabalık oldu herkes bir yerde bişeu yapıyor herkes bebekle ilgili konuşuyor sen acılarınlabir köşede olan bitene bakıyorsun ne hissettiğini anlamıyorsun acı mı mutluluk mu, kimsede gelip sormadı ne hissediyorsun diye belki birisi benimle konuşsaydı diyorum içimdekileri dle getirseydim psikolojim bu kadar etkilenmezdi eşim geçen yine dedi bana hala psikolojin düzelmedi diye ama düzelmesi için çabası da yok ona göre hayat notmal böyle olması gerekiyor ama ben çoğu şeyi aşsamda içimdeki bu hisler gitmiyor.
Ben unutuyorum yan yanayken ama yalnız kalınca hep aklıma geliyor ve genelde eşime kızıyorum bu yüzden aslında bu konuda hiç bir suçu yok aslında kimsenin suçu yok benim insanlardan olan beklentim vardı kimse benim için bişey yapmak zorunda değildi yapabildikleri kadar yaptılar çocuğum için, ama benim için annem dışında kimse bir şey yapmadıBende o lohusalık sürecimi hiç unutmam ama ben çevremdekileri affedemiyorum bana yaşattıklarını, eşimi kv görümcemi, düşündükçe hala o kızgınlığım devam ediyor asla affedemiyorum, 3 gün boyu bebeğimin başında bekledim asla uyumadım 3. Günün sonunda bayıldım acile götürdüler crp çok yüksek çıkmıştı, dikişlerim kaç kere kanadı kalkamıyordum bile ama etrafımdaki herkesin bir fikri vardı en çok ben etrafımdaki insanları affedemiyorum asla unutamıyorum hala aynı nefretim
Kendileri öyle rahat büyütmüşler ki benim kv çocukları bebekken evde bırakıp pazara gidiyormuş ne acil ihtiyaç dimi kapımın önünde çöp kutusu var o kokan bezleri bile atmaya inmiyorum kapıya ama eve birisi gelse nasıl kınar bizi dimi ayy bu bezleri evde mi tutuyorsun diye kimse anlamaz amacımızı. Herkesin annelik incelikleri farklı biz bile burda bir sürü konuda bir araya geliyoruz acılarımızı paylaşıyoruz anı dönemde yaşıyoruz ama annelik tecrüberimiz de hepimiz farklı bir yolda ilerliyoruz kimisi çocuğunu yanında yatırıyor kimisi yatağında kimisi tv veriyor kimisi vermiyor herkesin şartları imkanları sabrı öyle farklı ki ben bu açıdan bakmayı öğrendim bşr anne olarak kınamıyorum kızmıyorum bizede böyleleri denk gelsin istiyorumBen hiç düşünmedim açıkçası ama sen söyledikten sonra düşündüm yepyeni bir ben olarak eve gelmişim . Dün kayınvalidem bizdeydi ona hiç tv açtırmadım bebek izliyor diye senin hayatın çok sıkıcıymış diyor yani aslında 1,5 yıldır böyleyiz tek bir amacımız var
Ben başlangıçta lohusa gibi değildim garip bir şekilde olaylara çocuğa çok hakimdim deneyimli gibiydim sonradan oldum hala da çıkamadımKızlar hastaneden taburcunolup eve geldiğinizde içinizde oluşan o hissi hatırlıyor musunuz yoksa sadece bende mi var. Doğuma gitmeden önce evimi tertemiz yaptım her yer o kadar düzgündü ki evin içinde insan yaşamıyor gibiydi sanki zaten her evden çıkışımda toplauıp gidiyordum hastaneye son kontolengidişimde doktor hazırlıklı gel demişti bana yine toplayıp çıktım neyse doğum oldu sezeryan oldum eve geldik eve girdiğimde sanki o evi ben temizleyip toplamadım bilmiyorum öyle tuhaf geldi ki her şey sanki ev yabancı ya da ben yabancıyım tarif edemiyorum. Bomboş olan ev birde kalabalık oldu herkes bir yerde bişeu yapıyor herkes bebekle ilgili konuşuyor sen acılarınlabir köşede olan bitene bakıyorsun ne hissettiğini anlamıyorsun acı mı mutluluk mu, kimsede gelip sormadı ne hissediyorsun diye belki birisi benimle konuşsaydı diyorum içimdekileri dle getirseydim psikolojim bu kadar etkilenmezdi eşim geçen yine dedi bana hala psikolojin düzelmedi diye ama düzelmesi için çabası da yok ona göre hayat notmal böyle olması gerekiyor ama ben çoğu şeyi aşsamda içimdeki bu hisler gitmiyor.
Doğumdan sonra kullandigim nevresim takimini kullanamiyorum o sira kullandigim koltuk ortulerini serince icim daraliyo gercekten cok garip bi hisKızlar hastaneden taburcunolup eve geldiğinizde içinizde oluşan o hissi hatırlıyor musunuz yoksa sadece bende mi var. Doğuma gitmeden önce evimi tertemiz yaptım her yer o kadar düzgündü ki evin içinde insan yaşamıyor gibiydi sanki zaten her evden çıkışımda toplauıp gidiyordum hastaneye son kontolengidişimde doktor hazırlıklı gel demişti bana yine toplayıp çıktım neyse doğum oldu sezeryan oldum eve geldik eve girdiğimde sanki o evi ben temizleyip toplamadım bilmiyorum öyle tuhaf geldi ki her şey sanki ev yabancı ya da ben yabancıyım tarif edemiyorum. Bomboş olan ev birde kalabalık oldu herkes bir yerde bişeu yapıyor herkes bebekle ilgili konuşuyor sen acılarınlabir köşede olan bitene bakıyorsun ne hissettiğini anlamıyorsun acı mı mutluluk mu, kimsede gelip sormadı ne hissediyorsun diye belki birisi benimle konuşsaydı diyorum içimdekileri dle getirseydim psikolojim bu kadar etkilenmezdi eşim geçen yine dedi bana hala psikolojin düzelmedi diye ama düzelmesi için çabası da yok ona göre hayat notmal böyle olması gerekiyor ama ben çoğu şeyi aşsamda içimdeki bu hisler gitmiyor.
KV felan yardım etmek istemedi mi?Ben unutuyorum yan yanayken ama yalnız kalınca hep aklıma geliyor ve genelde eşime kızıyorum bu yüzden aslında bu konuda hiç bir suçu yok aslında kimsenin suçu yok benim insanlardan olan beklentim vardı kimse benim için bişey yapmak zorunda değildi yapabildikleri kadar yaptılar çocuğum için, ama benim için annem dışında kimse bir şey yapmadı
Aynen öyle burada bile herkes çok farklı büyütüyor bebeğini gerçektenKendileri öyle rahat büyütmüşler ki benim kv çocukları bebekken evde bırakıp pazara gidiyormuş ne acil ihtiyaç dimi kapımın önünde çöp kutusu var o kokan bezleri bile atmaya inmiyorum kapıya ama eve birisi gelse nasıl kınar bizi dimi ayy bu bezleri evde mi tutuyorsun diye kimse anlamaz amacımızı. Herkesin annelik incelikleri farklı biz bile burda bir sürü konuda bir araya geliyoruz acılarımızı paylaşıyoruz anı dönemde yaşıyoruz ama annelik tecrüberimiz de hepimiz farklı bir yolda ilerliyoruz kimisi çocuğunu yanında yatırıyor kimisi yatağında kimisi tv veriyor kimisi vermiyor herkesin şartları imkanları sabrı öyle farklı ki ben bu açıdan bakmayı öğrendim bşr anne olarak kınamıyorum kızmıyorum bizede böyleleri denk gelsin istiyorum
Soyled söyleyim ben hep yalnız baktım bebeğe bir tek eşim destek oldu annem çalıştığı için hafta sonu 3 saat ancak görüşebiliyoruz kv ile evlerimiz yakın ama arabayla gelmek gerekiyor bir de onunla saatlerimiz uymuyor 12’de uyanıyor falan yani her şeyi hep ben kendim yaptımBen unutuyorum yan yanayken ama yalnız kalınca hep aklıma geliyor ve genelde eşime kızıyorum bu yüzden aslında bu konuda hiç bir suçu yok aslında kimsenin suçu yok benim insanlardan olan beklentim vardı kimse benim için bişey yapmak zorunda değildi yapabildikleri kadar yaptılar çocuğum için, ama benim için annem dışında kimse bir şey yapmadı
Ya şu basit detaylar işte öyle iyi anlıyorum ki herkese basit gelir belki ama ince detaya hakimimDoğumdan sonra kullandigim nevresim takimini kullanamiyorum o sira kullandigim koltuk ortulerini serince icim daraliyo gercekten cok garip bi hisnevresim takimini 1 defa sermistim direkt aglamalarim geldi aklima kaldirdim bende de var o durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?