Selam kızlar
Ocak 2023 annesiyim. Bir göz atayım dedim grubunuza :)) geçen sene 18 mayısta öğrenmiştim hamile olduğumu. ben gebeliğimin başından sonuna kadar hiç bulantı kusma yaşamadım. Benimle aynı hafta gebe olan arkadaşım baştan sona bulantı yaşadı
ama genellikle 3.ay sonrası bulantı geçiyormuş, biz iki uç noktaydık:) ben yarım saat ayakta dursam bacaklarım davul gibi şişiyordu ilk haftalardan itibaren. Buda çoğu kişide yoktur mesela. Rahmim arkadaymış ve bebişe yanılmıyorsam 10. Yada 12.haftaya kadar rahimden bakıldı. Başınıza gelirse korkmayın diye yazmak istedim. Karından bakıldığında kalp atışını bile duyamamıştık. Mutlaka tecrübeli anneler vardır ama taze annelere ufak bi yazayım dedim
Birde son olarak, kendinizi asla illa sezeryan yada illa normal diye şartlamayın. İkinci seçenekte hep öylede olabilir olarak sizinle olsun, tersi olunca üzülüyor insan. Bebeğinizle kavuşacağınız o güne mutsuz başlamayın diye ufak bi tavsiye. Ki zaten onu görünce her şey geçiyor
Ben sorunsuza yakın bir gebelik geçirdim inşallah sizlerde oğlak/kova bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz