Kacinci haftadasın cnm bn de yarın gidicemCanım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kese ve kalp atışını beraber görelim demişti doktor bugün hem kese hem kalbi görmüş oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci haftadasın cnm bn de yarın gidicemCanım ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım kese ve kalp atışını beraber görelim demişti doktor bugün hem kese hem kalbi görmüş oldum
Bulantidan yerlerde olanlardanim maalesef bence şanslısınızLütfen herşey normal olsun. Bulantı ve kusma hayatı alt üst ediyor çünkü. Hastalanıp 3 gün bulantı çekince elden ayaktan düşüyoruz bunda 2-4 aya bazıları doğuma kadar bulantı yaşıyor ve iğrenç birşey. Dilini ısır ve dillendirme
Ya şuan belki erkendir bilmiyorum ama bu hafta da başlayanlar oluyor o yüzden acaba anormal birşeyler mi var diye düşündümBulantidan yerlerde olanlardanim maalesef bence şanslısınız
6+4 canimmmKacinci haftadasın cnm bn de yarın gigidicem
26 Nisan tarihinde iki tane embriyo transferim oldu. Şuan 6+6 yım Doğum 10 ocak gösteriyor hayırlısıyla inşallah ,gelsin minik oğlaklarımmMerhabalar,
Muhtemel doğum tarihi Ocak ayı 2024 olan bütün anneler burada toplanıyoruz, buyurun.
Kimler burada?
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Bendeeee Artık bitsin istiyorum bulantılarımm hamileliğin keyfini sürmek istiyorummBulantidan yerlerde olanlardanim maalesef bence şanslısınız
Bu dördüncü gebeligim hepsinde de işkence çektim bu biraz supriz oldu aslında korundugumuz halde oldu ve aynı 5 haftadan beri çekiyorumBendeeee Artık bitsin istiyorum bulantılarımm hamileliğin keyfini sürmek istiyorumm
Nerde yaptınız acaba tedavinizi26 Nisan tarihinde iki tane embriyo transferim oldu. Şuan 6+6 yım Doğum 10 ocak gösteriyor hayırlısıyla inşallah ,gelsin minik oğlaklarımm
Canım kişiden kişiye değişiyor gebelik süreci kimi vücut değişimi dışında hiç belirti vermiyor kimi 3 ay çekiyor kimi 9 ay sürüyor birazda genetik oluyorYa şuan belki erkendir bilmiyorum ama bu hafta da başlayanlar oluyor o yüzden acaba anormal birşeyler mi var diye düşündüm
Amin inşallah26 Nisan tarihinde iki tane embriyo transferim oldu. Şuan 6+6 yım Doğum 10 ocak gösteriyor hayırlısıyla inşallah ,gelsin minik oğlaklarımm
Doğru söylüyorsun herkesin ki farklı oluyor işte . Aman sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım daCanım kişiden kişiye değişiyor gebelik süreci kimi vücut değişimi dışında hiç belirti vermiyor kimi 3 ay çekiyor kimi 9 ay sürüyor birazda genetik oluyor
Amin inşallahDoğru söylüyorsun herkesin ki farklı oluyor işte . Aman sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da
Bazıları 8. haftaya kadar da duymuyor canım, duymasan hiç canını sıkmaKaç haftalık şuan bende 6+4 de gidicem de
Evet öyleymiş 8. Haftaya kadar yolu varmış. O yüzden elimden geldiğince stres yapmamaya çalışcamBazıları 8. haftaya kadar da duymuyor canım, duymasan hiç canını sıkma
Sağlıkla duyarsın inşallahEvet öyleymiş 8. Haftaya kadar yolu varmış. O yüzden elimden geldiğince stres yapmamaya çalışcam
Hiç bulantısız geçirenler de oluyor ilk çocuk mu sizinYa şuan belki erkendir bilmiyorum ama bu hafta da başlayanlar oluyor o yüzden acaba anormal birşeyler mi var diye düşündüm
Evet ilkHiç bulantısız geçirenler de oluyor ilk çocuk mu sizin
Ya ne güzel yeni heyecanlar herşey sürpriz olacak o zaman sizeEvet ilk
Of baya sürpriz hemde keseyi görecek miyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyacak mıyım o kadar heyecanlı ve kaygılı geçiyor kiYa ne güzel yeni heyecanlar herşey sürpriz olacak o zaman size
İlk zamanlar daha kaygılı geçiyor ama inşallah görürsek 22 hafta sonrası hareket başlayınca daha rahat olacak sadece heyecanla bekleme kısmı kalıyorOf baya sürpriz hemde keseyi görecek miyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyacak mıyım o kadar heyecanlı ve kaygılı geçiyor ki