İlk gebelikte anne ve babalara bide babane dedeye halamlara söyledim, keseyi görünce kayıncaldem tüm akrabalarına söylemiş, çok kızmıştım kalp atışı duymadan söylemeyin kimseye demiştim ama o ısrarla 'oldu, tuttu o, birşey olmaz' dedi ki 8.haftada kürtaj oldum (Kızlarr günaydın, bebiş haberi dalga dalga yayıldı ailedesiz kimlere ne zaman söylediniz?
Hah işte benimde aynı böyle başlamıştıBen daha 5+6dayim hafif koku hassasiyeti ve mide yanmasi disinda birsey yok :) asiri karin agrisi ve bel agrisi vardi onlar da arada yokluyor simdilik bu kadar
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİlk gebelikte anne ve babalara bide babane dedeye halamlara söyledim, keseyi görünce kayıncaldem tüm akrabalarına söylemiş, çok kızmıştım kalp atışı duymadan söylemeyin kimseye demiştim ama o ısrarla 'oldu, tuttu o, birşey olmaz' dedi ki 8.haftada kürtaj oldum-) bu kez Keseyi görünce anneme ve babama söyledim, kalp atışı duyulunca kayınvalıde ve kayınpedere, birde halalarıma söyledik. Bu hafta göreyim tekrar, artık yayınlarım
Aminnn, inşallah hepimize nasip etsin, sağlıkla kavuşalımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah canimHah işte benimde aynı böyle başlamıştı6+ itibariyle tam geldi, ay inşallah çok bulantın olmaz
Biz henüz hiçkimseye söylemedik üç ay dolunca söylemeyi düşünüyoruz durabilirsekKızlarr günaydın, bebiş haberi dalga dalga yayıldı ailedesiz kimlere ne zaman söylediniz?
Gaz sansıcı olabilirKızlar selam 6+4 oldum bugün. Sağ tarafımda boşluğumda bi ağrı var kaburganın altında. Çok şiddetli değil ama bir saattir ağrıyor nerdeyse korkmaya başladım ciddi bişey değildir inşallah. Yarın doktor randevum vardı kalp atışı için inşallah herşey yolunda gider. Bugün çok su içmemiştim ondan ağrıyor olabilir mi böbrek ağrısı gibi sanki kasıkta değil daha yukarda. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba
Vallahi en iyisi aslında iyi dayanıyosunuz :)Biz henüz hiçkimseye söylemedik üç ay dolunca söylemeyi düşünüyoruz durabilirsek
Bu durum ben de 4 haftalikken olmustu. Tam solda yanda kaburganin hemen altindaydi ve cok gazim vardi. Ben de korkmustum ama sonra geçti. Sanirim gaz yapiyor.Kızlar selam 6+4 oldum bugün. Sağ tarafımda boşluğumda bi ağrı var kaburganın altında. Çok şiddetli değil ama bir saattir ağrıyor nerdeyse korkmaya başladım ciddi bişey değildir inşallah. Yarın doktor randevum vardı kalp atışı için inşallah herşey yolunda gider. Bugün çok su içmemiştim ondan ağrıyor olabilir mi böbrek ağrısı gibi sanki kasıkta değil daha yukarda. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba
Güya kimseye söylemeyecektim derken dayanamadım annem kayınvalidmeler yakın arkadaşlarım iş arkadaşlarım derken şu an herkes biliyor galibaKızlarr günaydın, bebiş haberi dalga dalga yayıldı ailedesiz kimlere ne zaman söylediniz?
Ben de malesef bugün ipin ucunun kaçtığını hissettimGüya kimseye söylemeyecektim derken dayanamadım annem kayınvalidmeler yakın arkadaşlarım iş arkadaşlarım derken şu an herkes biliyor galiba
Ya aslında çok sakındığımdan değil hamile kaldığım andan beri herkesede zaten daha çok erken devam da etmeyebilir dedim ama yine de bu kadar yayılmasa iyiydiBen de malesef bugün ipin ucunun kaçtığını hissettim
Ya ben de söylemeyecektim cok cok az kişiyle sınırlı tutacaktım. Ama birilerine söyleyip birilerine söylemeyince dargınlık olabiliyor bencedeBen 7+1 deyim. Anneme ve babama söyledim sadece bide kardeşlerime. Kaynanama cinsiyet belli olunca söyleyesim var ama çok bozulurlar mı bilemiyorum
Ya kaynanamlar kesin isme karışmak isteyecek ben o yüzden çocuğum olacak adı da şu diye söylemek istiyorumYa ben de söylemeyecektim cok cok az kişiyle sınırlı tutacaktım. Ama birilerine söyleyip birilerine söylemeyince dargınlık olabiliyor bencede
Ya kaynanamlar kesin isme karışmak isteyecek ben o yüzden çocuğum olacak adı da şu diye söylemek istiyorumbide isim kavgasını gözüm almıyor hiç bunca bulantımın arasında
Evet öyle oluyor, insan içten içe üzüntü duyuyor ama dışarıya da pek yansıtmıyor bende yansıtamamıştım. Hayırlısı olsun sağlıklı bebek değilmiş demek ki ilerlemeden düşmüş bu şekilde tevazu yapıcazBenimkiyle aynı haftalikmis canim seninkide. İlk 5 saat çok fazla kanama ve parça ile düştü. Kanama neredeyse bitti kasık ve bel ağrısı başladı. Biraz once ağrı kesici aldım rahatlattı biraz. 4 oğlum var bu 5.hamileliğimdi planlı ve çok isteyerek olmasına rağmen bağ kuramadım garip bir sekilde, duygularim alınmış gibiydim. Kardeşime söz etmiştim bir gün öncesinde bu durumdan. Belgeseldeki kuş yavrusuna dahi ağlayan benin bu durumu soğukkanlılıkla karşilamasina şaşırıyorum açikcasi...
Şoktayım sanirim.