- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
Yani belirtiye göre değil de bir ağrı giriyor mesela ay diyorum kesin bir şey oldu. Ama insan kötü bir ağrıyı fark ediyor kesin. Geçen hafta işte uzun uzun sızlama şeklinde ağrım oldu. Dayanılmayacak kadar değil ama rahatsız ediciydi. Gittim doktora kanama Alanı pluşmuş dedi. Şimdi farklı bir ağrı olunca hemen diyorum ki yine mi bir şey oldu acaba. Allah bizi vesveseden korusun. Gerçekten zor bir süreçmiş.Belirtiler bazen devam ediyor bazen olmuyor bazen yine oluyor
Sende de boyle mi
Tedirgin oluyorum belirti olmadigi zaman
02.08.1993Çin takvimini hesaplamaya ne gerek var herkesin kendisi açıp baksınerkek
Karından duyuldu canım ama diyorum ya başka bir doktor daha 6+1 de bebek oluşmamış demişti. Makineye göre de fark ediyor demek kiMerhabalar 6+3 te kalp atışını duymuşsunuz ya alttan mı bakılmıştı öyle mi duymuştunuz yoksa karından mı duydunuz
Hemde nasilHanımlar selamlarrrsaçlarınız dökülüyor mu?
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kavuşun miniginle. İlkler göz korkutur buna katılıyorum büyütürken de zor olur. Ama sonra alışırsın. En küçüğüm 5 yaşında aslında başka istemiyorduk ama bebek kokusu ağlaması süt kokan kusmugu bile özlüyor insan. Yaş 39 ee çökmeden bir şansımızı deneyelim dedik bakalım tutarsaAyy helal olsun valla benim bu 1. Diyorum ne kadar zormuş . Hiç böyle zor bir süreç olarak beklemiyordum hamileliği özellikle başları çok kolay geçer diye düşünüyordum. Artık her anaya sonsuz saygım var
Sarımsaklı şampuan kullanın kan değerlerinize baktırın eksikleri tamamlayın mutlaka magnezyum için.Hemde nasil
O kadar da vitamin icmistim nirdeler
Evet doğrudur canım bende 6+4 te gidicem de bakalım inşallah bende duyabilirimKarından duyuldu canım ama diyorum ya başka bir doktor daha 6+1 de bebek oluşmamış demişti. Makineye göre de fark ediyor demek ki
Evet bazen adet agrisi cekiyorum bazen bel agrisi bazen de hicbir agri hissetmiyorum cok degisik durumlar yaYani belirtiye göre değil de bir ağrı giriyor mesela ay diyorum kesin bir şey oldu. Ama insan kötü bir ağrıyı fark ediyor kesin. Geçen hafta işte uzun uzun sızlama şeklinde ağrım oldu. Dayanılmayacak kadar değil ama rahatsız ediciydi. Gittim doktora kanama Alanı pluşmuş dedi. Şimdi farklı bir ağrı olunca hemen diyorum ki yine mi bir şey oldu acaba. Allah bizi vesveseden korusun. Gerçekten zor bir süreçmiş.
İnşallah duyulur ama duyulmazsa da hiç kafaya takma yani o beklenti ile gitme hatta bence. Duyarsan sevinirsin :))Evet doğrudur canım bende 6+4 te gidicem de bakalım inşallah bende duyabilirim
Ben de dört gözle 12yi bekliyorum. Kaç haftasınız şimdi :))Evet bazen adet agrisi cekiyorum bazen bel agrisi bazen de hicbir agri hissetmiyorum cok degisik durumlar ya
Bi kalbini duysam bi 10 haftayi gecsek biraz daha rahatlicam gibi geliyor
Evet doğru söylüyorsun ya ne de olsa 8. Haftaya kadar normalmiş o yüzden kafaya takmıyorumİnşallah duyulur ama duyulmazsa da hiç kafaya takma yani o beklenti ile gitme hatta bence. Duyarsan sevinirsin :))
Evet her bebeğin gelişimi farklı sonuçta öyle olmasa sat aynı olanların hepsi aynı gün doğururduEvet doğru söylüyorsun ya ne de olsa 8. Haftaya kadar normalmiş o yüzden kafaya takmıyorum
Mesela son 1 haftadir ozellikle geceleri bi gerinme istegi geliyorSarımsaklı şampuan kullanın kan değerlerinize baktırın eksikleri tamamlayın mutlaka magnezyum için.
Evet öyle olması gerekirdiEvet her bebeğin gelişimi farklı sonuçta öyle olmasa sat aynı olanların hepsi aynı gün doğururduher bebek aynı boy kilo doğardı
Doktor 5+3 demisti su an 5+6yim o zaman :)Ben de dört gözle 12yi bekliyorum. Kaç haftasınız şimdi :))
Bir hafta var aramızda ben de 7+1im bugün. Benim 6+5ten sonra inanılmaz bulantı başladı o çok zorluyor. Gerçekten 9ay uzun bir süreçmiş ya 3ayda falan hallolsa keşkeDoktor 5+3 demisti su an 5+6yim o zaman :)
Aslinda ilk 3 4 ay gecse bi oh diycem gibi ama o zaman da bi 7 aylik olsun da rahatlicam derim
7 aylik olunca bi dogursam da rahatlicam derim kesin
Hizlandirilmis hamilelik gibiBir hafta var aramızda ben de 7+1im bugün. Benim 6+5ten sonra inanılmaz bulantı başladı o çok zorluyor. Gerçekten 9ay uzun bir süreçmiş ya 3ayda falan hallolsa keşke
Evet bakıyorum ben de arada :) benim koku hassasiyetimde çok arttı. Temiz nevresim kokusundan iğrendim dünHizlandirilmis hamilelik gibi
Bende mide yanmasi oluyor ara ara
Bide nadiren koku hassasiyeti
Simdilik bulanti yok
Annem bana hamileyken 9 ay kusmus
Aman ustume alinmiyorum ben oyle zorlanmicam diye telkin ediyorum kendimi
Hamilelik takvimi yapsana gun gun neresi gelisiyor yaziyor cok hosuma gidiyor benim okumak
Herkesinkini okuyorum hatta
Dun markete girdik manav reyonunun onunden gecerken cok kotu oldum ögg dedim esim dedi koku falan yokEvet bakıyorum ben de arada :) benim koku hassasiyetimde çok arttı. Temiz nevresim kokusundan iğrendim dünhemen midem kalkıyor