- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
Atmış mıydın ultrason resmi bakalımRamzi , çin takvimi ve bu hesaplama erkek diyor . Ama ben kız hıssedıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmış mıydın ultrason resmi bakalımRamzi , çin takvimi ve bu hesaplama erkek diyor . Ama ben kız hıssedıyorummm
Korkma canım benim direkt kanamam oluyordu ona rağmen bebiş çok iyi maşallah. Progestan kullanıyor musunbu arada bugün yine kahverengi lekelenmem oldu.. artık ne yapacagımı bilmiyorum
Firmayı bilmiyorum hiç. Doktoruma kan vericem ben onlar gönderecekler . İngiltere’deymiş tek bildiğimmerhaba hangi firmaya yaptıracaksınız ankarada? bende ankaradayım iki firma arasında kaldım
kullanıyorum günde 3 fitil, normalde iğnede kullanıyordum dr geçen hafta cuma kesmişti... psikolojik olarak yordu bu durum beni.... sizin kesildimiKorkma canım benim direkt kanamam oluyordu ona rağmen bebiş çok iyi maşallah. Progestan kullanıyor musun
valla öylesi daha iyi, hangi firmayla gorussem en iyisi biziz en lab bizim bilmem ne diyip duruyoFirmayı bilmiyorum hiç. Doktoruma kan vericem ben onlar gönderecekler . İngiltere’deymiş tek bildiğim
Yani içeriğinden çok anlayacağımı zannetmiyorum ben. Zaten doktorum önerdi test yapılmasını da ben de ona bıraktımvalla öylesi daha iyi, hangi firmayla gorussem en iyisi biziz en lab bizim bilmem ne diyip duruyo
Ben de başta iğne kullandım ama doktorlar genel olarak önermiyor pişmanım kullandığıma, günde 2 fitil kullanıyorum ben de. Hayır kanamalarım devam ediyo ama eskiye nazaran azaldı. Toparlanmışsın dedi doktor ama tehlikem hala devam ediyorkullanıyorum günde 3 fitil, normalde iğnede kullanıyordum dr geçen hafta cuma kesmişti... psikolojik olarak yordu bu durum beni.... sizin kesildimi
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. her lekelenmede korkuyla bekliyorum...Ben de başta iğne kullandım ama doktorlar genel olarak önermiyor pişmanım kullandığıma, günde 2 fitil kullanıyorum ben de. Hayır kanamalarım devam ediyo ama eskiye nazaran azaldı. Toparlanmışsın dedi doktor ama tehlikem hala devam ediyor
Ben salıverdim, korkunca değişen tek şey daha kötüye gitmesidir o yüzden Allah’a bırak veren de alan da o. Nasipte varsa doğacaklar Allah’ın izniyleAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. her lekelenmede korkuyla bekliyorum...
Bende sonu 4 cikti kiz mi o zaman
Canımcım sırasıyla attım. Bakalım sen nedıcenAtmış mıydın ultrason resmi bakalım
Ne gibi belirtiler var canım paylaşır misinHaha benim belirtiler dahil her şey erkek bir tek ay yılına göre kız kapışacak çok bir şeyim yok
Kız diyorum diyenler ne dedi ?Canımcım sırasıyla attım. Bakalım sen nedıcen
Bulantılarım yok maşallah deyin 2-3 kere sabahları oldu çok sürmedi geçti, gözlerim kabaklaştı, baş ağrılarım var , ayaklarım 4-5 hafta hep üşüdü sonra normale döndüm, bebek şekli ramzi teorisine göre erkek, 3 kere rüyamda gördüm 1 kere kayın babam gördü ben gebe kalmadan önce gördü. Bir tatlı bir tuzlu yiyorum canım hiç ekşi istemedi. Diyebilirsiniz bunlar kızlarda da olabiliyor. Ben olaya bir bütün bakarak söylüyorum, her şey erkek belirtisi. Ablamın oğlu var aynı ablam gibiyim ve tamamiyle erkek hissediyorum, kız olursa çok şaşıracağım ama çoooook daha şanslı olacağım kız gibisi var mı ya onu da eklemek isterşmNe gibi belirtiler var canım paylaşır misin
Bulantı dışında hersey seninle aynı ama 2 kızım var bulantılarım oğluma göre hafifti oğlum çok perisan etmişti beni buda belli değil henüz kısmet hangisi olursaBulantılarım yok maşallah deyin 2-3 kere sabahları oldu çok sürmedi geçti, gözlerim kabaklaştı, baş ağrılarım var , ayaklarım 4-5 hafta hep üşüdü sonra normale döndüm, bebek şekli ramzi teorisine göre erkek, 3 kere rüyamda gördüm 1 kere kayın babam gördü ben gebe kalmadan önce gördü. Bir tatlı bir tuzlu yiyorum canım hiç ekşi istemedi. Diyebilirsiniz bunlar kızlarda da olabiliyor. Ben olaya bir bütün bakarak söylüyorum, her şey erkek belirtisi. Ablamın oğlu var aynı ablam gibiyim ve tamamiyle erkek hissediyorum, kız olursa çok şaşıracağım ama çoooook daha şanslı olacağım kız gibisi var mı ya onu da eklemek isterşm
Bulantı dışında hersey seninle aynı ama 2 kızım var bulantılarım oğluma göre hafifti oğlum çok perisan etmişti beni buda belli değil henüz kısmet hangisi olursaBulantılarım yok maşallah deyin 2-3 kere sabahları oldu çok sürmedi geçti, gözlerim kabaklaştı, baş ağrılarım var , ayaklarım 4-5 hafta hep üşüdü sonra normale döndüm, bebek şekli ramzi teorisine göre erkek, 3 kere rüyamda gördüm 1 kere kayın babam gördü ben gebe kalmadan önce gördü. Bir tatlı bir tuzlu yiyorum canım hiç ekşi istemedi. Diyebilirsiniz bunlar kızlarda da olabiliyor. Ben olaya bir bütün bakarak söylüyorum, her şey erkek belirtisi. Ablamın oğlu var aynı ablam gibiyim ve tamamiyle erkek hissediyorum, kız olursa çok şaşıracağım ama çoooook daha şanslı olacağım kız gibisi var mı ya onu da eklemek isterşm
Canım bide gözlerim kabaklasti yazmışsın onu anlayamadmBulantılarım yok maşallah deyin 2-3 kere sabahları oldu çok sürmedi geçti, gözlerim kabaklaştı, baş ağrılarım var , ayaklarım 4-5 hafta hep üşüdü sonra normale döndüm, bebek şekli ramzi teorisine göre erkek, 3 kere rüyamda gördüm 1 kere kayın babam gördü ben gebe kalmadan önce gördü. Bir tatlı bir tuzlu yiyorum canım hiç ekşi istemedi. Diyebilirsiniz bunlar kızlarda da olabiliyor. Ben olaya bir bütün bakarak söylüyorum, her şey erkek belirtisi. Ablamın oğlu var aynı ablam gibiyim ve tamamiyle erkek hissediyorum, kız olursa çok şaşıracağım ama çoooook daha şanslı olacağım kız gibisi var mı ya onu da eklemek isterşm
Karından mı vajinal mi canım
Vajinal canimKarından mı vajinal mi canım