- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
420 dedı banada suanda. Tabı degısır bu dıyo.Bana Ankara da 7500 lira dediler haftaya cumartesi yaptırcam ben de ama fiyat konusunda bir sürpriz olmaz umarım 300 350 dolar ama ortalama fiyatı 490 diyen çok demiş
Oğlumu da deneyelim tutuyor mu hangi yöntemKızlarrr aşırı meraklı bir insan olarak cinsiyet tahminiyle alakalı araştırma yaparken bi konuya denk geldim ben de doğmuş çocuklarımı hespladım hepsi tuttu şaka gibi 2 kız 1oğlum var. Eğer bu hesaplama tutuyorsa cidden 1 tane daha kızım olacak
HAdi bakalım link eklemeye çalışıcam becerebilirsemOğlumu da deneyelim tutuyor mu hangi yöntem
Benimki iyi o zaman valla inşallah artmaz 10 gün daha420 dedı banada suanda. Tabı degısır bu dıyo.
Ayy tutmadı oğluma 28 de hamile kalmıştım Ocak ayında , topladım 29 etti 9 çıkardım 20 kız olması gerekiyordu çift sayı
Buna göre oğlum olması gerekiyor ama böyle şeylere inanmıyorum, göreceğiz bakalım ne olacak. Olsa da tesadüf bence yani
Ayy tutmadı oğluma 28 de hamile kalmıştım Ocak ayında , topladım 29 etti 9 çıkardım 20 kız olması gerekiyordu çift sayı
Yaşımı doğum tarihimden hesaplayınca doğru çıkıyor sadece , mesela 28 değil de 1989 olarak yazınca doğru çıktı. Bizde çareler tükenmezOlamaz tutmalıydı çok inanmıştım oğlunu götür kızını iste
Ya da belki yaşın yanlıştır zorla tutturamaz mıyız yeniden denesen
Ya tutarsaBuna göre oğlum olması gerekiyor ama böyle şeylere inanmıyorum, göreceğiz bakalım ne olacak. Olsa da tesadüf bence yani
Tutarsa da tesadüf, çin takvimine göre de erkek bir de hesaplama yapıyorlar doğum tarihi ve sata göre o da erkek ama o da tutarsa tesadüf inanmıyorum benYa tutarsa
Gece uykudan uyandığımda acıyor oluyor benim . Gündüz hissetmedim amaSelam herkese, göğüs altında batma gibi bi ağrı/acı hisseden var mı? 10. Haftamdayım. Bugün sağ göğsümün altı acıyor. Merak ettim deneyimleyen oldu mu diye.
Benım de kız cıktı ramzi erkek diyor.. Kapıssınlar bakalımBuna göre oğlum olması gerekiyor ama böyle şeylere inanmıyorum, göreceğiz bakalım ne olacak. Olsa da tesadüf bence yani
Insallah canımBenimki iyi o zaman valla inşallah artmaz 10 gün daha
Ayy bi hafta sonra 10 haftaya giriyorum Allahım inşallah darısı bizlere ne iller bir şey bu bulantı kusmalar, bulantısız geçen hamişler öyle şansılınız maşallah hayalimde öyle hamile olmak vardı ama iki gebeliğimde böyle geçti, -5 kilodayım daha vermesem bari sanada maşallah canımKızlar 10. Haftadan sesleniyorum bulantılarım azaldı yavaş yavaş geçecek sanırım ulturason görüntüleri daha eğlenceli hareketlerini görüyorsunuz artık ( benimki zıplayıp tekmeler atmaya başlamış) nifty testi yaptırdık 2 seçenek vardı birincisi Anlara bağlantılı diğeri Ankara ve güney Kore olan daha kapsamlıymış 9000 TLcik ödedik doğumu hiç düşünemiyorum
merhaba hangi firmaya yaptıracaksınız ankarada? bende ankaradayım iki firma arasında kaldımBana Ankara da 7500 lira dediler haftaya cumartesi yaptırcam ben de ama fiyat konusunda bir sürpriz olmaz umarım 300 350 dolar ama ortalama fiyatı 490 diyen çok demiş
Haha benim belirtiler dahil her şey erkek bir tek ay yılına göre kız kapışacak çok bir şeyim yokBenım de kız cıktı ramzi erkek diyor.. Kapıssınlar bakalım