- 17 Temmuz 2021
- 6.672
- 21.671
Valla anca tutkalla yapistircaz ki dökülmesinBenimde dökülüyor ne kullanacağım bilmiyorum biri desin ki şu şampuan işe yarıyor
Tovbe ya guluyorum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla anca tutkalla yapistircaz ki dökülmesinBenimde dökülüyor ne kullanacağım bilmiyorum biri desin ki şu şampuan işe yarıyor
Bazi yerlerde emzirirken biotin tarzi vitamin takviyeleri onaylamiyordu birkac doktorBenimde saçlarım inanılmaz dökülüyor gerçekten ne zaman bitecek bu dökülmeler. Önlerde açılma başladı resmen biotin kullanmaya başladım dilerim etki eder
Tisortumu yattigi yere serdim nevresim gibiMerhabalar, biraz geç yazıyorum ama müthiş bir doktorumuz var. Benimle paylaştıklarını paylaşmak istiyorum. Her ay kontrolünde önümüzdeki ay neler yaşayacağımı anlatır... Bu ay 3 aylık olduk... Gece ağlayarak uyanacak dedi... Sebebi artık görüş açısı arttığı için gözlerini açacak, anneyi göremeyecek ve panikleyecek... Sakın korkma dedi... Yanına git (kucağa alma) yanaklarını kollarını sev ben burdayım de yatıştır dedi... Oda zifiri karanlık olmalı, ve yatağın kenarına bir atletini vs as kokunu alsın bu şekilde sakinleşir dedi... Bilgilerinize...
Biberiye yağı saça mi uyguluyorsunuz direkKizlar sac dokulmesi yasayan var mi
Benim son hiz devam ediyor vitamin de kullaniyorum biberiye yagi bioblas vs vs ama oyle boyle degil taramaya korkar oldum artik
Biri suraya tarih sallasin su gun bitecek diye
Bi 10 dk umutlanip mutlu olmak istiyorum
Yaaa annelik kokumuzla bile bizi tanıyan seven en güzel değerli şey evlatMerhabalar, biraz geç yazıyorum ama müthiş bir doktorumuz var. Benimle paylaştıklarını paylaşmak istiyorum. Her ay kontrolünde önümüzdeki ay neler yaşayacağımı anlatır... Bu ay 3 aylık olduk... Gece ağlayarak uyanacak dedi... Sebebi artık görüş açısı arttığı için gözlerini açacak, anneyi göremeyecek ve panikleyecek... Sakın korkma dedi... Yanına git (kucağa alma) yanaklarını kollarını sev ben burdayım de yatıştır dedi... Oda zifiri karanlık olmalı, ve yatağın kenarına bir atletini vs as kokunu alsın bu şekilde sakinleşir dedi... Bilgilerinize...
Zeytinyagi ile karistiriyorumBiberiye yağı saça mi uyguluyorsunuz direk
Biz rota yaptırdık halsizlik oldu.Bir de kakası yeşildi. Birkaç gün sürdü geçti.özel aşıları yaptırdınız mı , rotafix ve bexsero , bizim baya ağır geçiyor etkileri sizde durumlar nasıl
Bizimki de oyleKızlar bebişler kaç haftalık boyu kilosu nasıl? Bizim 3 ay 2 haftalık 8 kg 67 cm erkek bebek . Benim anlamadığim bir nokta yorumlara bakıyorum bazı sitelerde 3 aylık bebek 7 kg olunca maşallah toplu demişler ama benimki kucağa aşınca ağır ama bakınca ahım şahım kilolu durmuyor hatta zayıf gibi duruyor
Benim oğlumun da kulağında var, altıncı ayından sonra yaptırabilirsiniz dedilerKizlar oglumun bacak arasinda et beni var
Dogdugunda da vardi da hic doktora sormak aklima gelmedi
Hamileyken asiri et beni cikti vucudumda
Normal mi acaba aklima takildi bugun yikarken
4 aylık kontrolünde 7 kilo, 63 cmdiKızlar bebişler kaç haftalık boyu kilosu nasıl? Bizim 3 ay 2 haftalık 8 kg 67 cm erkek bebek . Benim anlamadığim bir nokta yorumlara bakıyorum bazı sitelerde 3 aylık bebek 7 kg olunca maşallah toplu demişler ama benimki kucağa aşınca ağır ama bakınca ahım şahım kilolu durmuyor hatta zayıf gibi duruyor
Benimkide 6.5 çıktı 3 aya 1 hafta vardı boyunda 65 66 civarı tip olarak minyon duruyo ama ilerde değişir mi bilmem tabi ek gıda çok fark ettiriyor bebeklere tabi iştahlı olursa kızımda 2.5 kilo doğmuştu sonradan istahiyla atak gösterdi maşallah diyim şimdi kemikli iri kuzum oğlumda bakalm nasıl olacak babamız minyon tipli ona çekerse aynı kalırKızlar bebişler kaç haftalık boyu kilosu nasıl? Bizim 3 ay 2 haftalık 8 kg 67 cm erkek bebek . Benim anlamadığim bir nokta yorumlara bakıyorum bazı sitelerde 3 aylık bebek 7 kg olunca maşallah toplu demişler ama benimki kucağa aşınca ağır ama bakınca ahım şahım kilolu durmuyor hatta zayıf gibi duruyor
Evet menenjit oluyor , biz yaptırdık baya ağır geçti inatçı ateş ve iştahsızlık yaptı çok şükür geçtiBiz yaptirmadik 3 lu aşı yapıldı sadece o da sıkıntısız geçti şükr gayet rahat geçti bexsero menenjitmi oluo
Ben elidorun şampuanını aldım şimdilik araştıracağım bakalım hangi şampuan iyi diyeValla anca tutkalla yapistircaz ki dökülmesin
Tovbe ya guluyorum artik