Sağımı hemen yarın deneyeceğim, normalde hiç sağmıyorum hep evdeyim sürekli de emziriyorum bebişi, yediklerimi de düzenlemeye uğraşıcam zaten bu hafta 2 defa da ürat kristali gördüm idrarda, bir sorun olabilir benim beslenmemde
Aynı durumdayız benim bebiş hiç almamış hatta 50 gram vermiş de, çok keyifli bir sıkıntısı var gibi değil ama anlayamadığım bir şekilde aç sanırım
ya da
@nazende5501 in dediği gibi benim beslenmem sorunlu..
Açıkcası ben hala uyandırıyorum çünkü bir iki bıraktım 6 saat 7 saat uyuyor ne zaman kakası veya çişi gelirse gece öyle uyanıyor. Bu ayda bence çok normal değil susuzluk vs. Doktoru da en geç 4 5 saatte kaldırmaya devam edelim şeklinde söyleyince ben de devam ediyorum. Sadece anne sütü alıyor benim bebik..
4-5 saatte de ben kaldırıyorum bana çekmiş uykumu bölmeyin diyor resmen
bırakınca 7 saate kadar yatıyor ta ki çişi gelene kadar onun için kalkarsa kalkıyor. Şimdi annem duysa bundan da mı hayıflanıyosun der ama insan işte, bir de söz konusu bebek olunca hangisi normal bilememek mahvediyor beni
Bizim ilk bebeğimiz o sebeple annemiz tüüüm enerjisini verebiliyor
bizde de baba hasta bir haftadır öksürük, akıntı ateş ne ararsan var doktora gitti 5 farklı ilaç vermiş ama 2 günde iyileşme oldu resmen bebeği hiç alamıyordu zaten hali de olmuyordu ama toparlandı. Gece çok zor oluyordu benim için bir küçük bebeğe bir büyük! bebeğe bak
Eğer bayadır sürdüyse bence git doktora evde en çok senin iyi olman gerek 2 tane minik var gözünün içine bakıyolar ilgini veremeyince..