- 17 Temmuz 2022
- 490
- 320
4. Ay atağından bizde çok çektik bitmesine 2 hafta var üstelikAtak yoksa benim 4ay da yaşadığım şey ne o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Ay atağından bizde çok çektik bitmesine 2 hafta var üstelikAtak yoksa benim 4ay da yaşadığım şey ne o zaman
Bende aşı öncesinde göğsünü dinlettim sağlık ocağı doktorumuz aile dostumuz gibi ciğerleri dinleyince gayet iyi dedi alerjk olblr dedi güneşe çıkart dedi bu havalarda bende gezdirdim aşı sonrası akşama kdr çok öksürmedi belki 1 2 defa anca akşam arttı işte burunda bişe yok bzm temizlesemde gelmio bişi genizde balgam var sanrm o da kendisi geçer sanki bilemedimDoktora gitmedim canim
Öksürük eklenseydi gidecektim
Hirilti oluyor arada, burnunu temizliyorum azaliyor ama sonra yine doluyor sanirim burnu
Bazen de balgam genzine akiyor sanirim yutkununca anliyorum
Ocak soguklarinda dogdular birsey olmadi, havalar isindi kaptilar sifayi valla
Bizde de hergun az da olsa mümük oluyo burnundaBende aşı öncesinde göğsünü dinlettim sağlık ocağı doktorumuz aile dostumuz gibi ciğerleri dinleyince gayet iyi dedi alerjk olblr dedi güneşe çıkart dedi bu havalarda bende gezdirdim aşı sonrası akşama kdr çok öksürmedi belki 1 2 defa anca akşam arttı işte burunda bişe yok bzm temizlesemde gelmio bişi genizde balgam var sanrm o da kendisi geçer sanki bilemedim
Genellikle 4. Ay ve sonu civarı ben bir istisnaya şahidimKizlar demir ve kan ilacina ne zaman baslaniyor
GEce 123 aylık bebekleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor
Ben 10 da yatırıyorum sabah 7 de uyanmış oluyor. Tabii aralarda sürekli emmek için kalkıyor3 aylık bebekleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor
Ben de 9 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor gece bir kere mama alıyorBen 10 da yatırıyorum sabah 7 de uyanmış oluyor. Tabii aralarda sürekli emmek için kalkıyor
Biz 15. Haftadayız hala dönmüyor. 2 ay erken başlamış gibi geldi :)Kızlar bebişleriniz tam tur dönmeye başladı mı. Benimki 2 ay 27 günlük bugün döndü. Arkadaşımın bebeği 2 ay 15 günlük ama 2 aylık olduğunda dönmeye başlamış öyle söyledi bizimki mi anormal onunki mi bilemedim
9’dan sonra herhangi bir saat. Genelde 22:00-23:00 arasını buluyor.3 aylık bebekleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor
Biraz geç gördüm mesajınızı, tabi tarlada bağda bahçede kullanmayacaksanız travel sisteme gerek . Yok araba bagajına koyarken tekerlek sökmeye gerek kalmıyor. Bir de çek çek var bavul gibi sürükleyebiliyorsunuz katlı konumdayken bu da portatif olmasını sağlıyor. Ben geçen yıl indirimden baya uygun bir fiyata almıştım. Pusetli yada pusetsiz kullanıyoruz sadece manevra kabiliyeti biraz kısıtlı . Oval hareketler yaparken bir tık zorlanıyorMerhaba bende yeni sipariş verdim arabanın olumsuz yanları var mı, scala ile arasında gidip geliyorum hatta satıcıya iptal edin scala alacagım fln dedim ama sonra hafıflık açısından soloda karar kıldım ama halen emın değilim çünkü evde kraft evo plus modelım var halen taş gibi ama 11.6 kılo çok ağır tasıması mumkun değil ve iri bir araba
4-5 aya kadar vakit var dönmek için erken bile dönmüşKızlar bebişleriniz tam tur dönmeye başladı mı. Benimki 2 ay 27 günlük bugün döndü. Arkadaşımın bebeği 2 ay 15 günlük ama 2 aylık olduğunda dönmeye başlamış öyle söyledi bizimki mi anormal onunki mi bilemedim
Bnmki tüm gün uyudu akşam gece oturuoz hala , yarım saat kestirdi ayakta hala gece 11.5 da geçer uykuyaGEce 12
Bunlardaki enerjiye hayranim,benimki gunduz uyumasa da gece 12yi bekliyor valla sagolsunBnmki tüm gün uyudu akşam gece oturuoz hala , yarım saat kestirdi ayakta hala gece 11.5 da geçer uykuya
Bizde sallanioz bakalm ne zmn uyucakBunlardaki enerjiye hayranim,benimki gunduz uyumasa da gece 12yi bekliyor valla sagolsun
4.aydayiz doktorumuz başlattıKizlar demir ve kan ilacina ne zaman baslaniyor
Hala geçmedi uykuya Allahim12 den sonra zar zor geçiyor3 aylık bebekleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor