2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Kızlar 16 mart tarihinde alınmış bebebao şarjlı süt sağma pompası var elimde ve sadece iki kez kullandım.Sütüm azaldığı için mama destekli ve azda olsa emme ile ilerlediğimizden hiç kullanamıcağım için satmayı düşünüyorum.İlgilenen olursa yazabilir.Fatura vs hepsi mevcut.

4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…

4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
Dibine kadar yaşıyorum 1 haftadır hele son 2 gündür o kadar zorluyor ki resmen kaslarini kaldırıyor uyumamak icin

Bizim uykuda sıkıntı yok ama bitmeyen ağlamalar başladı 😿

Birde uykuya dalmada zorlanıyor artık kendi kendini uyandırıyor dalmasını engelliyor 😂

Kızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de

Eklentiler

• 8F15BAB2-EEF1-4310-A6A4-B0D72189845D.jpeg
    8F15BAB2-EEF1-4310-A6A4-B0D72189845D.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 105
Kızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
MaşaAllah çok güzel fıstığın 🧿🪬
İlk doğduğunda bizimkide maviydi bizde de dede tarafında mavi göz olmasına rağmen git gide koyulaştı 4 aylığız şu an bal rengine dönük.
yine de tam 1 yaşında oturur hem ten hem göz rengi

Maaşallah ne kadar tatlı kızınız. 😍 Bizimki de böyle, babası mavi gözlü ben de açık kahve. 9 aya kadar rengi oturur diyorlar bakalım bana koyu kahve olacak gibi geliyor. 🤗

X