2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Yapmam dediğim ne varsa yaptırdı bu hayat bana…. Benim minik kuş o kadar uykusuz bi bebek ki anlatamam artık oturup ağlıyorum nolur uyu biraz diye yalvarıyorm çocuğa. Çareyi çarşafta sallamakta bulduk şaka gibi ya :KK43: güya ben ayağımda sallamazdım çarşafta sallamak da neydi….

Yapmam dediğim ne varsa yaptırdı bu hayat bana…. Benim minik kuş o kadar uykusuz bi bebek ki anlatamam artık oturup ağlıyorum nolur uyu biraz diye yalvarıyorm çocuğa. Çareyi çarşafta sallamakta bulduk şaka gibi ya :KK43: güya ben ayağımda sallamazdım çarşafta sallamak da neydi….
Yapmam dediğim herseyi yaptiriyor sipa yeter ki uyusun ve huzurlu olsun tek amacım bu...ilerde bu asliskanliklari unutturmak zorlayacak ama yapacak başka birsey yok maalesef

Kizlar oglumun bacak arasinda et beni var
Dogdugunda da vardi da hic doktora sormak aklima gelmedi
Hamileyken asiri et beni cikti vucudumda
Normal mi acaba aklima takildi bugun yikarken
Bence ben olduğundan eminsen sakıncası yoktur. Hamilelikte bende de çok et beni çıktı zamanla çoğu düşüyor. Düşmeyen bı tane kalmıştı bende yüzümde olduğu için onu plastik cerraha aldirmistim. Bebeklerde benler daha sonra ortaya çıkıyor ama doğumdan itibaren çıkan ben de olabilir. Sendeki hormonlar hamilelikte ya da emzirmeye ona geçmiş olabilir belki. Ama yine de kontrolü geldiğinde bı sorarsın.

Yapmam dediğim herseyi yaptiriyor sipa yeter ki uyusun ve huzurlu olsun tek amacım bu...ilerde bu asliskanliklari unutturmak zorlayacak ama yapacak başka birsey yok maalesef
Kesinlikle öyle. Resmen günü kurtarmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Zaten yatakta yanımda yatıyor. Benim düzen kurmam odasına yerleştirmem falan baya zaman alcak liseye falan giderken heralde yatar gari odasında 🤪🤪

Dün iki dilim kek yedim alerji uzmanı aç demişti . Dün geceden çığlık çığlığa ağlama ve meme reddi son gaz devam etti. Sabaha kadar açlık ve karın agrisindan ağladı. Artık diyete devam edicem. Ne zaman vücuttan temizlenir bilmiyorum ama bebeğim 3 gündür çok kötü halde. Sarılık olunca kuvezde kaldi 3 gün. O süreç çok kötüydü hastanede bana lohusaligi da yaşattılar sagolsunlar. Doğum zaten sezeryan kuvezde geçen saatler. Hamileyken kedimi eşim istemedi gönderdi ona aşırı üzülmüştüm (asla kabul etmiyor eşim bunu). Üstüne bir kere düşük tehlikesi yaşadım buna bağlı da sürekli bebeğe bir şey olur mu korkusu vardı . Benim sıkıntılarım bunlar. Barış Muşlu ve Bülent Demircioğlunun kitaplarını aldım uygulayacagim. Çünkü bebeğim harap olmuş durumda. Bence iyi olucak uzman eşliğine gerek yok bu safsataları psikologlar para kazanmak için yapıyor. Eminim çoğu da bu yöntemi kullanmıyordur. En son akupunkturu deniycem ise yaramazsa. Şu an bebeği açken kaynatılmış su verip karnını doldurduk. Neden çünkü mama yiyemez ve raporlu maması yok. Memeye asla gelmiyor. Aclikta gözümun içine baka baka ağladı bebeğim. Çektiğim acıyı anlarsınız sanırım gözlerimden yaş aka aka yazıyorum.
Merhaba, çocuğunuz nasıl oldu. Bu durum kaç gün sürdü

Ben şeker yüklemesinde bayıldım eşim hastaneyi ayağa kaldırdı
Ben istemiyordum normalde en başında da söylemiştim doktoruma ama kan değerlerim normal çıkmasına rağmen suyum fazla olduğu için gebelik şekeri muhabbetine yaptır mutlaka suyun fazla işe yarar falan diyince yaptırdım kimse de demedi bana bu kadar kötü yapacağını Allah’dan eşin yanındaymış valla ben ayıla bayıla içtim kendime gelemedim 2 saat eşimin izin alması da sorundu o zaman o da iyi misin dedikçe iyiyim bişey yok diyordum dedelik resmen o şeker yüklemesi ve önceden uyarılması lazım refakatçiyle gelin falan diye hatta odaya yatağa falan almaları lazım acilde vs akıl kârı bi iş değil

Kesinlikle öyle. Resmen günü kurtarmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Zaten yatakta yanımda yatıyor. Benim düzen kurmam odasına yerleştirmem falan baya zaman alcak liseye falan giderken heralde yatar gari odasında 🤪🤪
Galiba öyle hamileyken hevesle oda yaptım sadece 10 dakika bulundu odasında yataginda😅😅gotle dön gibiyiz yemin ederim ya

Ben istemiyordum normalde en başında da söylemiştim doktoruma ama kan değerlerim normal çıkmasına rağmen suyum fazla olduğu için gebelik şekeri muhabbetine yaptır mutlaka suyun fazla işe yarar falan diyince yaptırdım kimse de demedi bana bu kadar kötü yapacağını Allah’dan eşin yanındaymış valla ben ayıla bayıla içtim kendime gelemedim 2 saat eşimin izin alması da sorundu o zaman o da iyi misin dedikçe iyiyim bişey yok diyordum dedelik resmen o şeker yüklemesi ve önceden uyarılması lazım refakatçiyle gelin falan diye hatta odaya yatağa falan almaları lazım acilde vs akıl kârı bi iş değil
Bende çok kilo aldım o yüzden istedim. daha ilk kan veriliyor ya hemşire damarımı bulamadı iğneyi gezdirdi beni de kan tutuyor zaten bayıldım orda kendime geldiğimde acile götürmek için sedye gelmişti yani ben daha kan veremeden iş bitti içecek falan içmedim. Yatırdılar o gün beni tansiyonum düşmedi bir türlü

Merhaba, çocuğunuz nasıl oldu. Bu durum kaç gün sürdü
Benimki meme reddi yapınca ben tekrar diyete döndüm. Çocuğum iki üç gün aşırı karnı gürüldadi . Şimdi o guruldamalar baya azaldı. Diyete döndüğüm için. Tekrar açıcam ama çok çok az miktarlala. Sizinde mi alerjisi var ?

Bende çok kilo aldım o yüzden istedim. daha ilk kan veriliyor ya hemşire damarımı bulamadı iğneyi gezdirdi beni de kan tutuyor zaten bayıldım orda kendime geldiğimde acile götürmek için sedye gelmişti yani ben daha kan veremeden iş bitti içecek falan içmedim. Yatırdılar o gün beni tansiyonum düşmedi bir türlü
Ay seninki daha kötüymüş şu damar bulamama olayı beni de bitiriyor kabusum oldu resmen 🫣

Bence ben olduğundan eminsen sakıncası yoktur. Hamilelikte bende de çok et beni çıktı zamanla çoğu düşüyor. Düşmeyen bı tane kalmıştı bende yüzümde olduğu için onu plastik cerraha aldirmistim. Bebeklerde benler daha sonra ortaya çıkıyor ama doğumdan itibaren çıkan ben de olabilir. Sendeki hormonlar hamilelikte ya da emzirmeye ona geçmiş olabilir belki. Ama yine de kontrolü geldiğinde bı sorarsın.
Benim kuzumun tam memesinln kenarında et beni var 🙈 öpmelere doyamıyorum

X