2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Nasıl uyutuyorsun? Ben ya ayağımda sallıyorum yada kolumda uyutuyorum. Uyku arkadaşını ayağımda sallarken yanına mı koyayım. Çok saçma bi soru oldu ya off 🤪🤪
Nasıl alıştırdın ya bende de var uyku arkadaşı ama bizimkinin hiç umrunda olmuyor koluna koyuyorum yanına yatırıyorum yok hiç görmüyor bile vurup aşağı kaydırıyor ayağıyla itiyor 😂
Bizim sorunumuz yatağına yatınca iki dakika sonra uyanmasıydı ayakta sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırınca hemen açıyorum uyku arkadaşını arkadaşına doğru yan yatırıyorum uyanıyor zaten onun sesini hareketini izleyip tekrar uyuyor.

Kızlar ben sezeryan sonrasi 30 35 gün lohusalık yaşadım şuan oğlum 2.5 aylik hala adet olmadım geçen gün aşırı uzun şekilde pembemsi akıntım oldu 2 defa hatta afedersiniz😏🙈 iccamasirima lop diye düşmüş akıntım biseferde . normal mi bu durum sizde durumlar nedir
Bende henüz gelen giden bişey yok ama birilerinde benzeri olmuştu. Görünce yazarlar, böyle parça düşmüş gibi olmuş öyle demişlerdi diye hatırlıyorum

Agahahaja. Başlarda bende ağlıyordum. Bugün kucağımda ağlama krizi tuttu yine . Koydum dizime bekliyorum. Biliyorum susmayacak ama ben nefes almak için bekliyorum o kadar alıştım artık. Sonra gaza geldim burdaki yorumlardan dedim dışarı çıkartmayım poposu temiz kakasını yapmış gazını çıkartmış memise doymuş tam zamanı dedim. Çıktık dışarı 5 dk mesafede markete girdik ağlama krizine girdi. Biliyorum kucağıma da alsam susmayacak. Millet gelip bakıyor. Dur ben susturiyim diyor. Niye ağlıyor diye soruyorlar. Böyle dedim huyu bu 🤣 sonra apar topar bir şey alamadan koşa koşa eve geldik. Gelirken ağlıyor hala ama ben milletten utanıyorum yoksa evde her zamanki halı. Benim içim rahat. Bakıyorum millet bakıyor . İçimden diyorum ki kesin şimdi diyorlardır ki aç bebek. Hasta bebek vs 🤣 hayat kalitem evlenince 2 seviye düşmüştü şimdi 10 seviye birden düştü 🤣 ne yapalım benimde imtihanim buymuş demek agshajaja
Ahaha geçen aynı şeyi bende söyledim 😂😂 hayat kalitem resmen sıfır 😂 hem anasıyım ben bende susmayan sizde nasıl sussun dimi yaaaaa 😂😂🙈

Kızlar gelmeyin 4 aya😅😅😅tabiri caizse ağzıma s....😅😅Ne uyuyor ne emiyor sürekli mizirdaniyor daha 20 gün var bitmesine üstüne birde taşındım çıldırmak uzereyim
Ben uyarmıştım sizi imkanı olan girmesin diye demek sende düştün geçmiş olsun bizimde 16 gün kaldı 😂😂
E Essa8619 benimde öyle olmuştu parça düşmüştü rahim temizleniyormuş ilk 1 yıl hiç olmaması çok gelmesi parçalı olması siyahlı kahveli kurumuş kan olması hepsi normalmiş

Kızlar ben sezeryan sonrasi 30 35 gün lohusalık yaşadım şuan oğlum 2.5 aylik hala adet olmadım geçen gün aşırı uzun şekilde pembemsi akıntım oldu 2 defa hatta afedersiniz😏🙈 iccamasirima lop diye düşmüş akıntım biseferde . normal mi bu durum sizde durumlar nedir
Valla ben hala daha olmadım adet aralıkta doğum yaptım

Kızlar e bebekde satilan promalt icecek kullandiniz mi sut arttirmak icin ve gunde kac adet?
Ben aldım 1 taneyi bir güne yayarak içebilirsin günde 1 tane içilecek çok şekerli ve asitli olduğu için tekte içmek pek iyi değilmiş mutfak tezgahına koy girip çıktıkça yudum yudum akşama kadar bitirebilirsin şeker yüklemesi yaptırdıysan tadı aynı o

Ben de 2buçuk ay oldu hala adet olmadım ama normal bence tam zamanlı emziriyorum.

Kizlar merhaba aranizda eller serbest gogus pompası kullanan var mi varsa memnun mu?benimki beni emmiyor sagarak biberonla sutumu veriyorum. İse baslicam yakinda 2saatte bir oturup sut sagmaya imkan olmucak. Napcagmi dusunuyorum asiri sutum yok ama yetiyor simdilik. Kullanan ve oneren varsa bilgilendirirse cok sevinirim

Kizlar merhaba aranizda eller serbest gogus pompası kullanan var mi varsa memnun mu?benimki beni emmiyor sagarak biberonla sutumu veriyorum. İse baslicam yakinda 2saatte bir oturup sut sagmaya imkan olmucak. Napcagmi dusunuyorum asiri sutum yok ama yetiyor simdilik. Kullanan ve oneren varsa bilgilendirirse cok sevinirim
Ben aldim bebebao ama memnun kalmadim.sarji gayet iyi gidiyordu 4 kez sağim yaptim.Yarim saat araliklarla kendi otomatik duruyor.tek kotu yanı bana göre diger makinelerde vakumu kendimiz ayarliyoruz bazen indiriyorum basligi bazen kaldiriyorsyn vs bunda surekli ayni modda yapiyor ve canimi acitti benim.kutusunda duruyor kaldirdim😭

Ben aldim bebebao ama memnun kalmadim.sarji gayet iyi gidiyordu 4 kez sağim yaptim.Yarim saat araliklarla kendi otomatik duruyor.tek kotu yanı bana göre diger makinelerde vakumu kendimiz ayarliyoruz bazen indiriyorum basligi bazen kaldiriyorsyn vs bunda surekli ayni modda yapiyor ve canimi acitti benim.kutusunda duruyor kaldirdim😭
Peki sutu diger elektrikli pompalar gibi cikartiyormu.benim dedigim gibi cok asiri sutum olmuyor her sagmaya iki gogusten maximum 120cc cikiyor toplam. Emmedigi icin cok artmiyor sutum. Bunda cok sut gelmezse diye korkuyorum performans acisindan yeterli oluyomuydu size

Ben aldım 1 taneyi bir güne yayarak içebilirsin günde 1 tane içilecek çok şekerli ve asitli olduğu için tekte içmek pek iyi değilmiş mutfak tezgahına koy girip çıktıkça yudum yudum akşama kadar bitirebilirsin şeker yüklemesi yaptırdıysan tadı aynı o
Ayy o şeker yüklemesi resmen midemi bulandrmisti zor tuttum kendimi 🙈 onu icecegime rezene çayı içerim daha iyi miss gibi süt yapio

Peki sutu diger elektrikli pompalar gibi cikartiyormu.benim dedigim gibi cok asiri sutum olmuyor her sagmaya iki gogusten maximum 120cc cikiyor toplam. Emmedigi icin cok artmiyor sutum. Bunda cok sut gelmezse diye korkuyorum performans acisindan yeterli oluyomuydu size
Benimde sutum cok yok ama vakumundan memnun kaldim.yalniz kapagin vakumu zamanla esnerse vakumu azalir gibi en onemlisi yedek parca temini olan bir model bakin derim.

Ayy o şeker yüklemesi resmen midemi bulandrmisti zor tuttum kendimi 🙈 onu icecegime rezene çayı içerim daha iyi miss gibi süt yapio
Benide mahvetti şeker yüklemesi bir de salak gibi tek başıma arabayla gittim düşüp bayılacaktım zor çıktım hastaneden 2 saatte arabanın içinde uyudum ötle eve gittim

X