Ultrasona fıtık için benide sokmadı direk eliyle bildi iyi biriydi hatta dahiliyeye gittim önce bağırsak ağrım var sandım o uktrasona yönlendirdi safrada olmadık taş çıkınca cerraha yönlendirdi adam direk uzan dedi masajla anladı fıtık var dedi istersen ikisini bir hallederim dedi bende gebelik düşündüğüm için hemen istedim geç sene işte ramazandan önce halletti Mart 10
devlette ztn sıra gelmio biturlu mesajla adamı yildirdim vatsaptan alın beni die Perşembe gel yatış dedi bende yatmadım kızım var evde die tetkikleri yapıp izin kağıdıyla çıktım .buarada 1 gece yatacaktm 2 gece kaldım ben haftasonuna denk geldi bide 2 ameliyt olduğu için crp fln yükseldi bende ama seni 1 gecede çıkartır . 2 ay sonrada hamile kaldım işte Mayıs ayında şimdi 45 günlük oğluşum var .. korkma hiç hafif geçti bnm , beni safra kısmı zorladı organ gidince ağrım çok oldu ama göbeğim hiç agrimadi bile sadece ameliyathaneden çıkarken uyandirildigimda ağlıyordum göbeğim çok acıyor diye hemen odamda ağrı kesici yaptılar göbek üstümde dikiş daha çok diğer kapalı yerlere göre o yüzden epey ağrı hissettim sanırım normalde 3 4 dikiş vardı diğer yerlerde göbek deliğinin orda 8 10 varmıştır sezeryan dikişi in yarışı kdr düşün