Canım benı ekler mısınEvet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Listede değiştirmemi eklememi istediğiniz başka bişey varsa onu da yazın
FolıdoceKızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz?
Folidoce kullanıyorum genelde onu öneriyor doktorlarKızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz?
Ya bence kiloyu sileyim başka bişey yazalım sinir bozucu yada bebeklerin kilo yazarız doğuncaCanım benı ekler mısın
Sat 10 nısan
Tahmını dogum 15 ocak
Yas 33
Kese 5+4,
Kıloyu soylemek ıstemıyorım
Cınsıyet olabılır ılerdeYa bence kiloyu sileyim başka bişey yazalım sinir bozucu yada bebeklerin kilo yazarız doğunca
Cınsıyet varmıs. Sehır eklenebılır belkıYa bence kiloyu sileyim başka bişey yazalım sinir bozucu yada bebeklerin kilo yazarız doğunca
Hepimiz ondan korkuyoruz sanırım inşallah sonuna kadar devam edebiliriz sağlıklı şekildeCınsıyet olabılır ılerdevalla vok sevındım almanıza ben de cesaret edemedım, ya sonlanırsa dıye
Canım, benı senın bır ustune ekle, sata gore sırala, daha duzenlı gorulur, tahmını dogumlar da sıralı gozukur, kım kımden onde gorulurMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Yaş :25Evet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
ilk çocukEkledim bide kaçıncı çocuk sütunu yazdım onu da yazar mısınız
VinalacKızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz?
Sat 2nisanEvet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Onun yerine suyla elma sirkesini karıştır onunla yıkan canım, kaşındıkça git yıkan. Ben de hiçbir şey olmasa bile günde 1 kere yıkanıyorum, enfeksiyon mantar vs kapmamak içinKızlar selam benim kaşıntı problemim vardı zalain krem vermişti doktor. Bugünde açık yeşil akıntım var. Doktora mesaj attım, Gynomax xl vajinal ovul kullan yazmış. 3tane varmış içinde üç gece peşpeşe al demiş. Şu an 9+5im. İnternette ilk trimesterda kullanılmamalıdır diyor. Kullanan oldu mu
Doktor yazdı şimdi gidince de sorar kullandın mı diye ama vajinal kültür falan almadan direkt bunu verdi. Öyle aman aman çok akıntım yok yeşilde ilk kez bugün geldi. Napsam bilemedim 1 tane mi alsam acabaOnun yerine suyla elma sirkesini karıştır onunla yıkan canım, kaşındıkça git yıkan. Ben de hiçbir şey olmasa bile günde 1 kere yıkanıyorum, enfeksiyon mantar vs kapmamak için
Yaş 26 ama doğum esnasında 27Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi Şehir Kaçıncı çocuk U uykulugel 25 23.03 5+4 6+5 05.01.2024 Denizli İlk çocuk U ugurlug 26 29.03 10+0 03.01.2024 Kayseri T turuncuportakall 28 02.04 5+2 6+3 08.01.2024 Ankara ilk çocuk Sohrab 33 10.04 5+4 Matmazel - 29 14.04 5+3 6+1 16.01.2024 İzmir İlk çocuk -loyalty 34 18.04 5+3 6+4 23.01.2024 Bursa 2.Çocuk esraag 32 20.04 5+1 6+1 25.01.2024 Eskişehir 2.çocuk ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Yaşım 25 , 5+1 kese 6+1 kalp atışı. Sat: 10.04 hapy mom programını kullanıyorum ona göre beklenen doğum tarihi 16.01.2024 ama bebişim biraz önde maşallah diyelim doktora göre değişiklik gösterecektir tabikiEvet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye