2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Evet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Listede değiştirmemi eklememi istediğiniz başka bişey varsa onu da yazın
Canım benı ekler mısın
Sat 10 nısan
Tahmını dogum 15 ocak
Yas 33
Kese 5+4,
Kalp atısı 6+3
Kıloyu soylemek ıstemıyorım

Canım, benı senın bır ustune ekle, sata gore sırala, daha duzenlı gorulur, tahmını dogumlar da sıralı gozukur, kım kımden onde gorulur

Sat 29.03.2023
Kilo 45
Muhtemel doğum tarihi 3 ocak
Şehir kayseri
Yas 26
Kalp atışı 10.0
Benide eklermisinjz
Ve kaçıncı gebelik onuda ekleseydik tabloya

Evet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Sat :23.03
Kese: 5+4
Kalp atışı: 6+5
Doğum tarihi: 05.01.2024
Beni de alır mısın canım

esraag
Sat: 14 nisan
Beklenen doğum: 16 ocak 2024
Kese: 5+3
Kalp: 6+1
Ilk cocuk
Kilom 74tü mide bulantisindan 71e dustum cikarmadigim halde

Sat 2nisan
Tahmini doğum 8ocak
Yaş 28
Kese 5+2
Kalp atışı 6+3
1. Çocuk
Şehir Ankara

Onun yerine suyla elma sirkesini karıştır onunla yıkan canım, kaşındıkça git yıkan. Ben de hiçbir şey olmasa bile günde 1 kere yıkanıyorum, enfeksiyon mantar vs kapmamak için

Onun yerine suyla elma sirkesini karıştır onunla yıkan canım, kaşındıkça git yıkan. Ben de hiçbir şey olmasa bile günde 1 kere yıkanıyorum, enfeksiyon mantar vs kapmamak için
Doktor yazdı şimdi gidince de sorar kullandın mı diye ama vajinal kültür falan almadan direkt bunu verdi. Öyle aman aman çok akıntım yok yeşilde ilk kez bugün geldi. Napsam bilemedim 1 tane mi alsam acaba

Yaş 26 ama doğum esnasında 27
Bebek kese ve kalp atımı aynı gün 5+6
Sat 08.04
Şehir Bursa
3. Çocuk

Yaşım 25 , 5+1 kese 6+1 kalp atışı. Sat: 10.04 hapy mom programını kullanıyorum ona göre beklenen doğum tarihi 16.01.2024 ama bebişim biraz önde maşallah diyelim doktora göre değişiklik gösterecektir tabiki istanbulda yaşıyorum. İlk çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…