- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
Attım gitti çoktan İstanbul çöplüğündedirKızlar lohusa pedlerinizi bebek bezlerinizi napiosunuz biriktirip mi attınız 40 indan sonra at yada göm derler ya bende biriktirdim bı haftalık bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım gitti çoktan İstanbul çöplüğündedirKızlar lohusa pedlerinizi bebek bezlerinizi napiosunuz biriktirip mi attınız 40 indan sonra at yada göm derler ya bende biriktirdim bı haftalık bilemedim
Doğum oncesi kilona derken hamile kaldığin kiloya mi 6 kilo var. Öyleyse eğer bişey kalmamış kolaylıkla verirsin canımDün eşim markete giderken kapıya çıkıp süt burger ve kinder pinqui alır mısın dedim ya. Çocuk gibisin dedi getirdi. Dönüp dolaşıp yiyorum habire. Doğum öncesi kiloma 6 kilo var daha. Bu gidişle ben de vermem alırım.
Aman annemlerin söylemi cnm bende anlamadım attık ztn de korbell var kokmuo toplu toplu atım bari yinede haftalık3-4 aylik olunca geciyor. 40 indan once sadece ikinirken 40 i cikinca ikinirken aglamaya da basliyorlar
attim ay kokmaz mi ben daha önce hic duymadim boyle bisey duysamda biriktirmem de batil inanç bence
Kız 40 gün onlar saklanır mi, ayrica saklansa nerde saklanır, amanın kokar hatta onu birak kurtlanir ilk günden beri çöpte hepsiKızlar lohusa pedlerinizi bebek bezlerinizi napiosunuz biriktirip mi attınız 40 indan sonra at yada göm derler ya bende biriktirdim bı haftalık bilemedim
Bende 10 12 kilo aldım sadece ama verdimmi hiç bakmadım 5 gitmistr hrldeDoğum oncesi kilona derken hamile kaldığin kiloya mi 6 kilo var. Öyleyse eğer bişey kalmamış kolaylıkla verirsin canım
Benim de işte bı 23 kilo filan var hamile kaldığım kiloya düşmeme bunu yazarken yemek yiyorum şuan
Haha korbelde valla 5 gün durdu attık işte kokmuoda işte annemler öle diodu ne bilemKız 40 gün onlar saklanır mi, ayrica saklansa nerde saklanır, amanın kokar hatta onu birak kurtlanir ilk günden beri çöpte hepsi
Hastaneden geldiğimde 8 kilo düşmüştüm 88 ile doğuma girdim eve geldim 80 kiloydum. 14 günde de 5 kilo verdim emzirirken. İlk günler hızlı gitti şimdi 75 e sabitlendi son bır haftadır.Bende 10 12 kilo aldım sadece ama verdimmi hiç bakmadım 5 gitmistr hrlde
Haha korbelde valla 5 gün durdu attık işte kokmuoda işte annemler öle diodu ne bilemKız 40 gün onlar saklanır mi, ayrica saklansa nerde saklanır, amanın kokar hatta onu birak kurtlanir ilk günden beri çöpte hepsi
Bende 82 ile kaldım ztnde 91 i gördüm şimdi kacim bilmiyorumHastaneden geldiğimde 8 kilo düşmüştüm 88 ile doğuma girdim eve geldim 80 kiloydum. 14 günde de 5 kilo verdim emzirirken. İlk günler hızlı gitti şimdi 75 e sabitlendi son bır haftadır.
Sen diyene kadar böyle bişeyimiz varmıydı bilmiyorum bi baktım şimdi normal görünüyor bizimki ama normale mi döndü hep mi böyleydi sonradan mı oldu onu bilmiyorumbebişi kız olan arkadaşlarım. Bebişimizin vajinası ne zaman normale dönüyor. Bizim 10. Günümüz ama sanki klitorisinin orası zedelenmiş gibi kırmızı ya ben çok pimpirikliyim sürekli bebeği inceliyorum uyurken başında bekliyorum nefes alıyor mu diye. Anksiyete sahibi oldum. İlk bebek acemilik de beni mahvediyor. Düzgün bi çoçuk doktoru bulamadım vatsaptan sormak istiyorum ama doktor bulamadım. Sizden medet umuyorum sürekli
ya ben iyice pimpirik oldum sürekli inceliyorum bebişi. Biz 6 günlükken bi badire atlattık bebiş 8 saat baygın yattı ve doktorlar ne oldugunu bilemedi o günden sonra kafayı yedim. Gözlemleyelim dedi doktor eğer baygınlık hali tekrarlarsa üniversite hastanesine yatış yapıp nörolojik mi metobolik bi rahatsızlık mı bakalım dedi. O günden beri iyice delirdim sürekli inceliyorum bebişi psikolojim bozulduSen diyene kadar böyle bişeyimiz varmıydı bilmiyorum bi baktım şimdi normal görünüyor bizimki ama normale mi döndü hep mi böyleydi sonradan mı oldu onu bilmiyorum
Baygn yattı derken ? 8 saat çok uzun değil mi nasıl oldu böyle bir şey. Hastanede miydiniz yoksa evde mi ? Bayıldığını nasıl anladınız nasıl uyandı? Çok geçmiş olsun büyük bir olay yaşamamışsınız gerçektenya ben iyice pimpirik oldum sürekli inceliyorum bebişi. Biz 6 günlükken bi badire atlattık bebiş 8 saat baygın yattı ve doktorlar ne oldugunu bilemedi o günden sonra kafayı yedim. Gözlemleyelim dedi doktor eğer baygınlık hali tekrarlarsa üniversite hastanesine yatış yapıp nörolojik mi metobolik bi rahatsızlık mı bakalım dedi. O günden beri iyice delirdim sürekli inceliyorum bebişi psikolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun . Baygın mi yattı yoksa uykulu muydu. Nasıl olursa tettik yapmazlar. Siz icinizi rahat tutun üzülmeyin.Baygn yattı derken ? 8 saat çok uzun değil mi nasıl oldu böyle bir şey. Hastanede miydiniz yoksa evde mi ? Bayıldığını nasıl anladınız nasıl uyandı? Çok geçmiş olsun büyük bir olay yaşamamışsınız gerçekten
Çok geçmiş olsun . Baygın mi yattı yoksa uykulu muydu. Nasıl olursa tettik yapmazlar. Siz icinizi rahat tutun üzülmeyin.
Emzirmek için uyandırmak istediğimde uyandıramadım. Elinde ayağında refleks yoktu. Apar topar gece hastaneye götürdüm şekerine baktılar sıkıntı yok ama yine uyanmadı çoçuk acila götürdüm kan ve idrar tahlili aldılar çok az idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fışkırarak kustu o zaman kendine geldi açtı ğözlerini. Biraz vakit geçirdik tekrar emdi tekrar uykuya geçti sabah oldu yine uyandıramadım aynı şey oldu bu sefer başka doktora götürdüm sedyeye yatırınca uyandı doktor da baygın halini göremediği için yorum yapmadı. Tahlillere göre sıkıntısı yok ama yatış yapıp izleyelim dedi. Günlerdir kafayı yemek üzereyim çok şükür tekrar etmedi ama sürekli takipteyim
Çok geçmiş olsun.ya ben iyice pimpirik oldum sürekli inceliyorum bebişi. Biz 6 günlükken bi badire atlattık bebiş 8 saat baygın yattı ve doktorlar ne oldugunu bilemedi o günden sonra kafayı yedim. Gözlemleyelim dedi doktor eğer baygınlık hali tekrarlarsa üniversite hastanesine yatış yapıp nörolojik mi metobolik bi rahatsızlık mı bakalım dedi. O günden beri iyice delirdim sürekli inceliyorum bebişi psikolojim bozuldu