- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
En azından gözetim altında olmak iyi olurAnladım canım, o zaman yine somon rengi su gelirse gideyim tekirdagdaki şehir Hastanesi'ne yarın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından gözetim altında olmak iyi olurAnladım canım, o zaman yine somon rengi su gelirse gideyim tekirdagdaki şehir Hastanesi'ne yarın.
Hiçbir çocuk içerde kalmaz sonuçta öle düşünÖzelden size anlatsin da ben zaten bi fenayim en sonunda doguramayip kalıcam ortada korkudan
Konusu geçmedi, eğer isterse olurum tabiki kaçıncı haftadan sonra oluyor bilmiyorum pazartesi randevum var bakalımTercihen mi çatı muayenesi olmadınız ? Doktorunuz mu onermedi ?
Anladım benim doktorum 37de önerdi de ondan merak ettim sadece :)Konusu geçmedi, eğer isterse olurum tabiki kaçıncı haftadan sonra oluyor bilmiyorum pazartesi randevum var bakalım
Nasıl kolay beslenecekse öyle olsun canım kasma illa ki biberonsuz beslicem diye.Kızlar dr browns biberon alıcam birazdan şırınga ile olmuyor çok gazı var. emmiyor gibi bişey zaten benim zorumla biraz memeyi tutuyor.
Doğum yaptınız mı siz yaptıysanız kaçıncı haftadaAnladım benim doktorum 37de önerdi de ondan merak ettim sadece :)
Geçmiş olsun umarım atlatır ve sen de sağ Salim kucağına alırsın bebeğini çok üzüldüm senin adına umarım korktuğun olmazHanımlar merhaba, biz 12 Ocak da sezeryan a giriyoruz Allah'ın izniyle. Biraz buruk bir mutluluk oldu. Babami zatürreden yatırdılar. 82 yaşında atlatamaz diye korkuyorum. Hem benim hem de babam için dualarınızı bekliyorum.
İnşallah canım. Çok sağolasınGeçmiş olsun umarım atlatır ve sen de sağ Salim kucağına alırsın bebeğini çok üzüldüm senin adına umarım korktuğun olmaz
Gelecekten bildiriyorum doğurur doğurmaz geçiyor ( not: ben 33. fln haftadan sonra oturarak uyuyordum)37+2 den bildiriyorum doğurur doğurmaz mide yanmam geçsin insallaaaahhhhhhh
Geçmiş olsun canım içini ferah tut belki o zamana kadar atlatır pozitif düşün.İnşallah canım. Çok sağolasın
Mrb Kilosuna nekadar dedi bende 36 yi doldurdum bugun 2680 dedi az geldi banaAzıcık birşey geldiyse birşey olmaz inşallah canım dediğin gibi hep haftasonuna denk gelir bu can skici haller haftaici olsa hemen gidersin doktoruna normalde olucak işte, ben suyum fln gelse sezeryan olacağım için direk alır beklemez ztn hrlde özel olunca haftasonuna aliolar die biliorum bende 36 oldum bakalım
Allah hayırlı şifalar versin babana, sana ve diğer arkadaşlara da kolay, sağlıklı doğum nasip etsin inş.Hanımlar merhaba, biz 12 Ocak da sezeryan a giriyoruz Allah'ın izniyle. Biraz buruk bir mutluluk oldu. Babami zatürreden yatırdılar. 82 yaşında atlatamaz diye korkuyorum. Hem benim hem de babam için dualarınızı bekliyorum.
Kilosu gayet iyi maşallah doğuma kadar 3 kiloyu rahat geçer her şey yolunda giderse36.haftami doldurdum bugun dr 2680 dedi 38+3 24 ocaga gun verdi sizce kilosu düsük mu
insallahKilosu gayet iyi maşallah doğuma kadar 3 kiloyu rahat geçer her şey yolunda giderse
Ay harika bir mesaj oldu bu teşekkür ediyorumGelecekten bildiriyorum doğurur doğurmaz geçiyor ( not: ben 33. fln haftadan sonra oturarak uyuyordum)
35+3 de gitmiştim en son 2350 ydi bizim banada az geldi ama Dr ne az ne fazla bir yorum yapmadığı için sormamıstim36.haftami doldurdum bugun dr 2680 dedi 38+3 24 ocaga gun verdi sizce kilosu düsük mu
Ben de çatı muayenesi olmadım bazı doktorlar doğum başlamadan yapmıyor benimki de öyleBenim ilk gebeligim kızlar şu anlık normal gözüküyor çatı muayenesi vs hiçbir şey olmadım nst girmek dışında.. artık ne şekilde gelecek nasıl gelecek ne zMan gelir öyle cahilce bekliyorum o yüzden korku panik yapmıyorum