- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
Evet ya bu sefer stres oluyorum aldım gitti zaten umarım çabuk gelirNasıl kolay beslenecekse öyle olsun canım kasma illa ki biberonsuz beslicem diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bu sefer stres oluyorum aldım gitti zaten umarım çabuk gelirNasıl kolay beslenecekse öyle olsun canım kasma illa ki biberonsuz beslicem diye.
Benim bebeğim 33.haftada doğdu enfeksiyon yüksekti küvöze alıp antibiyotik tedavisi yaptılar on gün sonra taburcu oldu üzülmeyin ona bol bol sağıp süt götürün1 Ocak 2024 de 41+2 haftada bebeğimi zorunlu sezaryen ile ilk doğumum oldu. Birkaç saat öncesinde nişan geldi. Fakat, sancı ve açılma yoktu. Bebeğin suyu her şeyi normaldi. Doktor bugün sezaryene alalım dedi. Miadı geçmiş bebek olduğu için, kabul ettim ve bebişim oldu. Hastaneden ayrılmaya hazırlanıyorken bebeğin son testleri yapıldı ve C-Reaktif Protein Testi 26 çıktı. Bebeğe yoğun bakım yatışı verildi ve 7 günlük antibiyotik tedavisi verildi. Pazartesi günü testleri olacak sonuca göre taburcu tarihi belli olacak. Bende endişeler başladı. Bebeğim iyileşir mi!! CRP testi sonucu kötü olupta, bebeği iyileşen var mı?
He yok ben henüz 36.haftanin içindeyim .37ye girince gidicem :)Doğum yaptınız mı siz yaptıysanız kaçıncı haftada
Sağlıklı sıhhatli olsun ve bol bol emsin tüm bebeklerGünaydın kızlar. Çok güzel bir rüya gördüm. Rüyamda kızımı doğurmuşumve emziriyordum. İnşallah sağlıkla gelir kızım.
Valla bnmkide öyle cnm yeri daraldı derler güya resmen indirio heryerimeKızlar günaydın Benim kız kudurdu dünden beri. Bir an bile yerinde durmuyor ezomanya doğumdan bikaç gün önce bunu yazmıştı bebek çok hareketlendi diye. Sizlerde böyle bi durum olmuş muydu doğum öncesi. Doğum yaklaşınca bebek hareketleniyor mu acaba
Bence yok ya çünkü ben hamile olur olmaz başladı bu mide yanması bulantısı o kadar zor geçti ki yani anlatamam hala devam ediyor düşünün bide erkek bebek bu dediklerim kızlarda oluyor diyorlardı hepsi yalanBenim son aya kadar hic mide yanmam bulantım olmadi. Ne olduysa bu son ayda oldu ne yesem yaniyor. Ne uyku kaldı ne yedigimin zevki kaldı bebeğin saçlı olmasiyla bi alakasi varmi acaba
Hayırlısı olsunHe yok ben henüz 36.haftanin içindeyim .37ye girince gidicem :)
Benim kız akşamında çok hareketliydi hatta canımı yaktı eşime dedim şimdiye kadar böyle olmadı sabaha karşı suyum geldi biz akşam o hareketle keseyi patlattığını düşüyoruzKızlar günaydın Benim kız kudurdu dünden beri. Bir an bile yerinde durmuyor ezomanya doğumdan bikaç gün önce bunu yazmıştı bebek çok hareketlendi diye. Sizlerde böyle bi durum olmuş muydu doğum öncesi. Doğum yaklaşınca bebek hareketleniyor mu acaba
Ay kacirmisim onu ya ben pit diye dogurup gelicem kizlarrrrKötü düşünmeyi grupça yasaklamıştık kaçırdın galiba, doguramicam, suni sancı alicam, vakti geçecek gibi söylemler zinhar yasak, en kısa sürede şıp diye doğurup gelecem, en kolay ben doğuracam, yakında doguracam gibi söylemler lugatimiza girecek 
Yalan anam yalan. Eskiler nedense kötü olan her seyi kıza yormuş. Yok annenin güzelliğini alır, yok mide ekşimesi yapar. Kız zaten erken doğar çok beklemesine gerek yok falan. Çok sinirleniyorum böyle bişey duyunca. Doğunca da hemen bakma biraz aglasın bu şekilde daha doğmadan başlamışlar kız cocuklarını ihmal etmeye.Bence yok ya çünkü ben hamile olur olmaz başladı bu mide yanması bulantısı o kadar zor geçti ki yani anlatamam hala devam ediyor düşünün bide erkek bebek bu dediklerim kızlarda oluyor diyorlardı hepsi yalan
Kızlar günaydın Benim kız kudurdu dünden beri. Bir an bile yerinde durmuyor ezomanya doğumdan bikaç gün önce bunu yazmıştı bebek çok hareketlendi diye. Sizlerde böyle bi durum olmuş muydu doğum öncesi. Doğum yaklaşınca bebek hareketleniyor mu acaba
Hiç alakası yok oğlumun saçları gür değildi hala da değil, ama ben yanmakdan uyuyamazdim, bu hamileliğimde de inanılmaz yanma yaşıyorum hatta 5. Aydan beridir var neredeyse. Saçlı doğarsa bu bebek karışmış derim, çünkü ailemizde saçlı bebek hiç yok eşimin de benim de, ayrıca ikimizin de saçları çok cansız. Ha bı de çocuklar midede değil rahimde olduklarından mide yanmasına saçın sebep olduğunu düşünmüyorum mideyi yukarı ittikleri için yoğun refluye sebep oluyorlarBenim son aya kadar hic mide yanmam bulantım olmadi. Ne olduysa bu son ayda oldu ne yesem yaniyor. Ne uyku kaldı ne yedigimin zevki kaldı bebeğin saçlı olmasiyla bi alakasi varmi acaba
Yalan anam yalan. Eskiler nedense kötü olan her seyi kıza yormuş. Yok annenin güzelliğini alır, yok mide ekşimesi yapar. Kız zaten erken doğar çok beklemesine gerek yok falan. Çok sinirleniyorum böyle bişey duyunca. Doğunca da hemen bakma biraz aglasın bu şekilde daha doğmadan başlamışlar kız cocuklarını ihmal etmeye.
Benimki son günlerde ekstra hareketsiz, kimilmadamaya üşeniyor o derece, bu durumda planlı sezaryen vaktini bekler o zamanBenim kız akşamında çok hareketliydi hatta canımı yaktı eşime dedim şimdiye kadar böyle olmadı sabaha karşı suyum geldi biz akşam o hareketle keseyi patlattığını düşüyoruz
Aa senin de öyle olmuş. Hadi inşallah gelir benimki de yakında. Sancım falan olmayınca doğum belirtisi arıyorum sürekliBenim kız akşamında çok hareketliydi hatta canımı yaktı eşime dedim şimdiye kadar böyle olmadı sabaha karşı suyum geldi biz akşam o hareketle keseyi patlattığını düşüyoruz
@ yapıp nicki yazıyorsun etiket oluyor Bende sancı falan yok açıkçası. Öyle olunca kimse açıklığıma da bakmadı Ezomanya bikaç haftadır 1-2 cm açıklıkla bekledi. Açıklık olunca da hemen gelmeyebilir Kontrolün ne zaman?Benim minik de dünden beri çok hareketli. Ben doktorumun ve emilyinparisin -kişiyi nasıl alıntılarım bilmiyorum - merdiven çıkma, pilates topunda hareket vs tavsiyelerini de uyguluyorum. Doktorlar Salı günü açıklık olduğunu söylediği için her an doğum olacak gibi geliyor. Bebiş hareketlenince, çok uzun aralıklarla da olsa sancı da hissedince kendi kendime doğum mu başlıyor acaba diye heyecanlanıyorum. Ne zaman gelecekler acaba?
Gerçekten ya hamilelikte ne kadar olumsuz şey varsa hep kıza atmışlar. Sabah sabah yine kuruldum Bende hiçbiri olmadı canım kızım prensesler gibi hamilelik yaşattı banaYalan anam yalan. Eskiler nedense kötü olan her seyi kıza yormuş. Yok annenin güzelliğini alır, yok mide ekşimesi yapar. Kız zaten erken doğar çok beklemesine gerek yok falan. Çok sinirleniyorum böyle bişey duyunca. Doğunca da hemen bakma biraz aglasın bu şekilde daha doğmadan başlamışlar kız cocuklarını ihmal etmeye.
Teşekkür ederiim. Doktorlar da söylemişti de işte, insan sabırsızlanıyor. Açıklığı bilmesem bu moda girmezdim hiç. Bilince işte garip oluyor. :)@ yapıp nicki yazıyorsun etiket oluyor Bende sancı falan yok açıkçası. Öyle olunca kimse açıklığıma da bakmadı Ezomanya bikaç haftadır 1-2 cm açıklıkla bekledi. Açıklık olunca da hemen gelmeyebilir Kontrolün ne zaman?