- 30 Aralık 2020
- 937
- 978
Gidicek misin nst ye merak ettim şimdiAynı anlattigin gibi benim sancılarım da. Belimden başlıyor karnıma yayılıyor, karnım da sertleşip geriliyor. Ama bu kadar zamana doğum sancısı artıp doğumu baslatirdi herhalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidicek misin nst ye merak ettim şimdiAynı anlattigin gibi benim sancılarım da. Belimden başlıyor karnıma yayılıyor, karnım da sertleşip geriliyor. Ama bu kadar zamana doğum sancısı artıp doğumu baslatirdi herhalde.
Dualarimiz seninle, su gibi geçsinKızlar yarın doğuma gidiyorum.Sabah 8'de hastanede olacağım.Çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.
Giricem birazdanGidicek misin nst ye merak ettim şimdi
Bana da en azından 37 ye gelelim dedi. Eğer bebek kendi erken davranmaz da 38+5e gün verdi. Sancılar devam eder açılma olursa o zaman 37 de mecburen sezeryanla doğuracak
İyi diyelim iyi olalim canim. goguslerim yara baya zorlaniyoruzemilyinpariss kız sen neredesin nasılsın bebiş nasıl? Haber et bize.
NurrBanuu sen nasılsın bebiş nasıl? Emiyor mu bebiş? Alıştınız mı birbirinize.
Haber bekliyoruzGiricem birazdan
Hayırlı olsun canım maşallah. Bebiş nasıl sen nasılsın?Kızlar ancak yazabildim.
29 Aralık'ta 38+0 da 2720 Gr 49 cm doğdu kızımız.
Kimler doğum yaptı neler konuşuldu hiç bakamadim ama umarım herkes iyidir
Benim de ayın 24ü 39+1 i bekliyoruz çok yakınmışızBen de şuan 35+3’üm ve doktorum 37yi görsek sorun olmayacak dedi. Ama sanki her an doğuracakmışım gibi bi his var içimde, ilk doğum sonrası korkularım işte. Ama iyi düşünüyoruz iyi olacak :) şu 2 haftayı sağlıkla atlatalım inşallah. Normalde eğer sorun olmazsa 25i gibi alacağım dedi. 25i de 38+6 veya 39+0 gibi bişe ama bence beklemeyecek bebiş o kadar. Hayırlısı bakalımmm.
Dualarımız sizinle. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar yarın doğuma gidiyorum.Sabah 8'de hastanede olacağım.Çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.
Geçer inşallah o da. O da çok zor oğlumda olmuştu resmen kanıyordu. Kremle azalmıştı.İyi diyelim iyi olalim canim. goguslerim yara baya zorlaniyoruz
Anne | Doğum T. | Doğum Haftasi 🗓 | Cinsiyet | |
rosaline16 | 04.12.2023 | 33+0 | | |
G gsym | 08.12.2023 | 35+5 | | |
W winner123 | 09.12.2023 | 34+5 | | |
damlakcbs | 11.12.2023 | 35+3 | | |
NominalVaryasyon | 16.12.2023 | 36+5 | | |
hayallergercekolsun | 18.12.2023 | 34+5 | | |
X xbsrax | 23.12.2023 | 38+4 | | |
busrabusbusra | 27.12.2023 | 37+4 | | |
-loyalty | 28.12.2023 | 37+2 | | |
NurrBanuu | 29.12.2023 | 38+2 | | |
P plnkntr | 29.12.2023 | 38+0 | | |
emilyinpariss | 30.12.2023 | 38+0 | |
Tesekkur ederim canım benimHayırlı olsun canım maşallah. Bebiş nasıl sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım. Memelyn balmumu kullandım hemen geçti.İyi diyelim iyi olalim canim. goguslerim yara baya zorlaniyoruz
Hayırla, sağlıkla gelsin inşBenimde yarın doğum olacak 39+2 oluyoruzBugün hazırlıklar beni çok yordu ev temizliği reyhan şerbeti falan baya yoruldum. Sabah 8 de hastanede olacağım doğum 10 gibi olacak spinal sezeryan olacak dilerim kolay geçer
Hayırla, sağlıkla inş.Kızlar yarın doğuma gidiyorum.Sabah 8'de hastanede olacağım.Çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum.
Maşallah güzel ömrü olsun inşKızlar ancak yazabildim.
29 Aralık'ta 38+0 da 2720 Gr 49 cm doğdu kızımız.
Kimler doğum yaptı neler konuşuldu hiç bakamadim ama umarım herkes iyidir
Canım sancin var mı senin deBen de şuan 35+3’üm ve doktorum 37yi görsek sorun olmayacak dedi. Ama sanki her an doğuracakmışım gibi bi his var içimde, ilk doğum sonrası korkularım işte. Ama iyi düşünüyoruz iyi olacak :) şu 2 haftayı sağlıkla atlatalım inşallah. Normalde eğer sorun olmazsa 25i gibi alacağım dedi. 25i de 38+6 veya 39+0 gibi bişe ama bence beklemeyecek bebiş o kadar. Hayırlısı bakalımmm.