Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde 30-40 larda çıkıyordu ama bu haftadan sonra artık 60-70 lerde çıkar, ilk gebeligimde de öyleydi, normal diyordu doktor, son güne kadar bekledi oğlum. Bu bebeğim bekler mi bilmiyorum 3 kilo baremini geçmiş, doğum bu andan itibaren bebeğinin isteğine kalmış dedi. Sanırım bebekler 3 kiloyu tamamlayınca doğmak istiyor olabilir. Oğlum 3 kiloyu geçtiğinde de beklemişti, sezaryenle 40. Haftada aldı doktor. Ama ikinciler biraz daha sabırsız olurmuş. Nasip artik60 yüksek değil mi ben de hep 30 40 larda çıkıyor ona bile çok diyor doktorlar. Maşallah kilosu çok iyiymiş benim bebeğim 2700 olmuş çok zayıf çok üzülüyorum doktor bi hafta geriden geliyor dedi
Yedim ama gamze aklıma bile gelmedi oğlumda hiç yememistim iki tane gamzesi var çok belirgin.Kızlar ayva yiyor musunuz bi umut Gamze için
İkinci için hangi haftayı söyledi doktorunuz benim 39+1Genelde 30-40 larda çıkıyordu ama bu haftadan sonra artık 60-70 lerde çıkar, ilk gebeligimde de öyleydi, normal diyordu doktor, son güne kadar bekledi oğlum. Bu bebeğim bekler mi bilmiyorum 3 kilo baremini geçmiş, doğum bu andan itibaren bebeğinin isteğine kalmış dedi. Sanırım bebekler 3 kiloyu tamamlayınca doğmak istiyor olabilir. Oğlum 3 kiloyu geçtiğinde de beklemişti, sezaryenle 40. Haftada aldı doktor. Ama ikinciler biraz daha sabırsız olurmuş. Nasip artik
37+6 bugün 2700 gr olduğunu öğreneleri 4 5 gün oluyorKaçıncı haftanız
Ben oğlumda yedim hafif gamzesi var yanağında ve çok tatlışYedim ama gamze aklıma bile gelmedi oğlumda hiç yememistim iki tane gamzesi var çok belirgin.
Ay maasallahKontrolden çıktım, 36+1 bugün, 3100 Gr 51cm olmuş bebişim. Nst de sancım 60larda çıktı. 10 gün sonra tekrar görüşücez, tam günü de o gün belirlicez.
Ayın 8 inde görüşelim gün belirleyelim dedi. O günkü muayeneye göre karar verecek galiba ama 38+6 39+2 arasi düşünüyor sanırım. 20 Ocak a kadar alalım dedi. 20 Ocak cumartesi oluyor. Pazar pazartesi hastanede değil doktorum. Saliya kalırsa da riske atmış oluruz sanırım. Zaten evimle hastane arası uzak. Ayın 8 indeksi kontrolde alınabilecek en erken tarihi alalım dicem doktoruma.İkinci için hangi haftayı söyledi doktorunuz benim 39+1
Özellikle burnu baya kocamanAy maasallah
Kocaman olmuş
Özellikle burnu baya kocamanAy maasallah
Kocaman olmuş
Ay ne güzel poz vermiş o zamanOzell
Özellikle burnu baya kocaman
İstediğiniz bir tarih var mıAyın 8 inde görüşelim gün belirleyelim dedi. O günkü muayeneye göre karar verecek galiba ama 38+6 39+2 arasi düşünüyor sanırım. 20 Ocak a kadar alalım dedi. 20 Ocak cumartesi oluyor. Pazar pazartesi hastanede değil doktorum. Saliya kalırsa da riske atmış oluruz sanırım. Zaten evimle hastane arası uzak. Ayın 8 indeksi kontrolde alınabilecek en erken tarihi alalım dicem doktoruma.
Benimkide yaaa burun ve dudaktan oluşuyor resmen ay iyice merak ediyorum yaaa nasıl bişeyler doğurcaz acaba doğuranlar size bi soru beklediğiniz gibi mi çıktı bebişlerOzell
Hay maşallah sana kuzum yaaaaKontrolden çıktım, 36+1 bugün, 3100 Gr 51cm olmuş bebişim. Nst de sancım 60larda çıktı. 10 gün sonra tekrar görüşücez, tam günü de o gün belirlicez.
17 Ocak istiyoruz eşimle tam hafta ortası. Astrolojik olarakta 17 Ocak iyi bı tercih dedi arkadaşım, ama o zamanı bekler mi bilemeyiz tabiİstediğiniz bir tarih var mı
Geçende de konuşmuştuk bütün bebekler koca burunlu diye ama hepsi de aynı anda büyük burunlu doğmaz herhalde, USG hilesidir diye ümit ediyorumBenimkide yaaa burun ve dudaktan oluşuyor resmen ay iyice merak ediyorum yaaa nasıl bişeyler doğurcaz acaba doğuranlar size bi soru beklediğiniz gibi mi çıktı bebişler
Bende öyle düşünmek istiyorum yoksa estetik parasını kenara koyucam zaten babamızda kıl yumağı umarım ona benzemez diye çok dua ediyorum yoksa estetiğin yanı sıra lazer parasıda atıcam kenaraGeçende de konuşmuştuk bütün bebekler koca burunlu diye ama hepsi de aynı anda büyük burunlu doğmaz herhalde, USG hilesidir diye ümit ediyorum
O tarihi ben de istiyorum ama biraz erken oluyor o gün benim 38+1 oluyor gerçi erkek gelip sürpriz yaparsa o ayrı17 Ocak istiyoruz eşimle tam hafta ortası. Astrolojik olarakta 17 Ocak iyi bı tercih dedi arkadaşım, ama o zamanı bekler mi bilemeyiz tabi
Suyun içinde öyle görünüyorlar o kadar büyük burunlu bebek olmaz zaten benim oğlanın da öyleydi doğduğunda baktık minnacık burun tabi biraz şiş dudaklar kalın yanaklar bıdık yeni doğduğundanOzell