- 9 Temmuz 2019
- 4
- 0
- 41
Rabia Nizam a gidiyorumhangi doktora gidiyorsunuz acaba, ben bilge hanıma gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia Nizam a gidiyorumhangi doktora gidiyorsunuz acaba, ben bilge hanıma gidiyorum
Canım bizi haberdar et saglicakla al gel bebisi inşallahSuyum geldi kizlarr
Çok güzel olmuşlar güzel sağlıklı günlerde kullanırsınızKızlar 20 adet magnet yaptırdım nasıl olmuş
Çok güzel olmuşlar güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız
Çok güzel olmuş. Görmüştüm bunları çok beğenmiştim erkek bebeklere uygun da yapsalarmis dedim hatta.Ben de yaptırdım ama yılan hikayesine döndü kargoda sıkıntı çıktı. Aldığım yer ilgilendi tekrar gönderecek ama 2 Ocak'ta doğum var yetişir mi bilmiyorum.Kızlar 20 adet magnet yaptırdım nasıl olmuş
Allah kolaylık versin inşallahSuyum geldi kizlarr
İnşallah doğuma kadar yetişirÇok güzel olmuş. Görmüştüm bunları çok beğenmiştim erkek bebeklere uygun da yapsalarmis dedim hatta.Ben de yaptırdım ama yılan hikayesine döndü kargoda sıkıntı çıktı. Aldığım yer ilgilendi tekrar gönderecek ama 2 Ocak'ta doğum var yetişir mi bilmiyorum.
Ben yetişmez korkusu ve endişesi ile 2 ay önceden sipariş verdim. Bu konularda çok tedirgin oluyorumÇok güzel olmuş. Görmüştüm bunları çok beğenmiştim erkek bebeklere uygun da yapsalarmis dedim hatta.Ben de yaptırdım ama yılan hikayesine döndü kargoda sıkıntı çıktı. Aldığım yer ilgilendi tekrar gönderecek ama 2 Ocak'ta doğum var yetişir mi bilmiyorum.
Kontrolden çıktım, 36+1 bugün, 3100 Gr 51cm olmuş bebişim. Nst de sancım 60larda çıktı. 10 gün sonra tekrar görüşücez, tam günü de o gün belirlicez.
Bana doktor muayene odasında baktı bide hasta odamda geldi baktı yatakta iki kere baktıKızlar tecrübeli olanlardan yorum istiyorum 2. Planlı sezaryende gününden önce suyu gelenlere acilde çatalda mı bakılıyor açıklığa orada ebe mi oluyor yoksa yatakta nst bağlandığında mı bakılıyor
Maşallah boyu kilosu çok güzel kaç kilo aldınız toplamKontrolden çıktım, 36+1 bugün, 3100 Gr 51cm olmuş bebişim. Nst de sancım 60larda çıktı. 10 gün sonra tekrar görüşücez, tam günü de o gün belirlicez.
Yatakta çok daha stressiz oluyor benceBana doktor muayene odasında baktı bide hasta odamda geldi baktı yatakta iki kere baktı
53 ile hamile kaldım 85 kiloyum şuan. 32 kilo aldım. Şeker sonuçlarım normal, suyum da normal, bebeğin kilosu da çok ileri değil diye kiloyu çok dert etmedik doktorumla bu sefer.Maşallah boyu kilosu çok güzel kaç kilo aldınız toplam
Maşallah siz iyi olun da bebek de sağlıklı şükür53 ile hamile kaldım 85 kiloyum şuan. 32 kilo aldım. Şeker sonuçlarım normal, suyum da normal, bebeğin kilosu da çok ileri değil diye kiloyu çok dert etmedik doktorumla bu sefer.
Zaten zayıfmışsınız baya hamilelikten önce ben de 60 kiloydum 76 olmuşum53 ile hamile kaldım 85 kiloyum şuan. 32 kilo aldım. Şeker sonuçlarım normal, suyum da normal, bebeğin kilosu da çok ileri değil diye kiloyu çok dert etmedik doktorumla bu sefer
60 yüksek değil mi ben de hep 30 40 larda çıkıyor ona bile çok diyor doktorlar. Maşallah kilosu çok iyiymiş benim bebeğim 2700 olmuş çok zayıf çok üzülüyorum doktor bi hafta geriden geliyor dediKontrolden çıktım, 36+1 bugün, 3100 Gr 51cm olmuş bebişim. Nst de sancım 60larda çıktı. 10 gün sonra tekrar görüşücez, tam günü de o gün belirlicez.
Kaçıncı haftanız60 yüksek değil mi ben de hep 30 40 larda çıkıyor ona bile çok diyor doktorlar. Maşallah kilosu çok iyiymiş benim bebeğim 2700 olmuş çok zayıf çok üzülüyorum doktor bi hafta geriden geliyor dedi