2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Milletin yorumları da beni öldürüyor ya Pars ismi gayet güzel bence. Kimseyi dinlemeyin abuk sabuk konuşuyor herkes
 
Slm kızlar. Kontrolden geldim. Hatırlarsanız şeker diyetini abartınca bebeğimin kilosu 2 hafta geri düşmüştü. Şimdi tekrar kilo almaya baslamış elhamdülillah. Geri düsmeye devam etseydi almak zorunda kalacaktık dedi doktor. Haftasinı yakalayamamış. Yakalamasinı beklemiyorum dedi. Ama aynen devam edersen sıkıntı olmaz dedi. Kaldiğı yerden devam ediyor kilo almaya anlayacağınız. Çok rahatladım bu habere. Çünkü öbur türlü artık yiyecek bişey kalmamıştı. Ne yapacağımı şaşırırdım. Şekerden dolayı her şeyi de yiyemiyorum. Allah herkese güzel haberlerle cıkmayı nasip etsin inşallah.
 
Canım çok geçmiş olsunSen baya strese girmişsin. Bilinçaltında böyle bir fobi mi var acaba bebek karışır diye
 
Ben de hep üniversitedeyim rüyalarda bi türlü mezun olamadım
 
Ben de hep üniversitedeyim rüyalarda bi türlü mezun olamadım
o da iyiymiş ne yapmaya çalışıyo ki bu beynimiz
eşime anlattim rüyami canin çektiyse tekrar düğün yapalim hatun diyo amaaaaann dedim bir daha o yollari ayni hevesle yürür müyüm
 
Çok gecmis olsun canım. Allah korusun önemli bir şeyi yoktur inşallah.
 
Güzel gecmesine çok sevindim
 
Çok geçmiş olsun.
 
Canım çok geçmiş olsunSen baya strese girmişsin. Bilinçaltında böyle bir fobi mi var acaba bebek karışır diye
Çok sağol canım. Aslında ben kendimi erkek için hazırlamıştım. kızdır diye hayal kırıklığına uğramayayım diye herhalde bilemiyorum.Erkek çocuklarını çok severim. Ama erkek te olsa kız da olsa hazırdım. Ama içimden hep bir tane de kızım olsa derdim. Halâ inanamıyorum kızım olacağına. Hatta daha isim bile bulmadık. Herhalde bundan dolayı böyle şeyler görüyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
 
Ben de hep üniversitedeyim rüyalarda bi türlü mezun olamadım
Çok merak ediyorum böyle sürekli aynı rüyayı görmek yaşanmışlıkları özlediğimizden mi acaba? Ben küçükken kümesimiz vardı civciv ve tavuklarım vardı. Akşamları kümese kapatıyordum sabah ta açıyordum kümesin kapısını. 25 yıldır bu rüyayı görüyorum bazen kümesin kapısını kapatmayı unutuyorum bazen açmayı. O anlara çocukluğuma dönmeyi mi istiyorum acaba.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…