Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Tolga Ecemişi arayın isterseniz bana kendisi bakacak 3 hafta sonra

Kızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Direkt özele git ya uğraşma eğer vaktin de azsa

Günaydın güzel annelerim 🌸🪽 Sabah sabah kalkıp bime gittim amacım oioi mama kabı ve kaşığından almaktı ama kalmamıştı yada gelmedi. Neyse hepsiburada da indirim varmış allahtan bimde bulamazsanız bakarsınız bim kadar olmasa da güzel indirim var

Eklentiler

• 20241011_095414.jpg
    20241011_095414.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 55
Benimde annem gitti ama yetisemedi. Mama sandalyesi almış o denk gelmiş Şubata kadar bir daha gelir bunlar öyle umut ediyorum. Ben çeyizi hazırlarken bimden çok şey aldım. Yine denk gelir inşallah
Günaydın güzel annelerim 🌸🪽 Sabah sabah kalkıp bime gittim amacım oioi mama kabı ve kaşığından almaktı ama kalmamıştı yada gelmedi. Neyse hepsiburada da indirim varmış allahtan bimde bulamazsanız bakarsınız bim kadar olmasa da güzel indirim var

Ben de gittim de gelmemişti bizim çevredekilere 🥲 Yine de boş çıkmadım 🫠

Benimde annem gitti ama yetisemedi. Mama sandalyesi almış o denk gelmiş Şubata kadar bir daha gelir bunlar öyle umut ediyorum. Ben çeyizi hazırlarken bimden çok şey aldım. Yine denk gelir inşallah

image.jpg

Haziranda benzer şeyler gelmişti. O zaman belli değildi almak nasip olmamıştı. Başka bebislerin nasibiymis 😊
Bize de nasip olmadı hala çıkıp biraz uzakta olanlara baksam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum sıcak olmaya başladı güneş hemen çarpıyor beni akşam eşimle bakarım artık

Eki Görüntüle 3489197
Ya şu kuleye bende çok baktım ama geri bıraktım sonra niye bıraktım hiçbi fikrim yok 🤣🤣🤣

Bu hamileliğimde sanırım almadığım tek şey oyuncak. Siz o kadar heves edip alırsınız binbir güzel oyuncak ama o hiçbirinin yüzüne bakmaz gider kumandayla terlikle çaydanlıkla oynar:KK66: önceki çocuktan tecrübe :)

Bu hamileliğimde sanırım almadığım tek şey oyuncak. Siz o kadar heves edip alırsınız binbir güzel oyuncak ama o hiçbirinin yüzüne bakmaz gider kumandayla terlikle çaydanlıkla oynar:KK66: önceki çocuktan tecrübe :)
Oyuncak bende almadım henüz öyle çok da almayı düşümüyorum

Eki Görüntüle 3489197
Aynilarini bende aldim 🤣 sabah kizimi okula birakirken ilk girenlerdendim ama oioi visnecurugu gibi rengi gelmisti her urunden birer tane gelmis o nedenle bulmak biraz zor olabilir .. ekstra kova ve maşrapa aldim mama sandalyesi onu oyuncagi falan hayirla saglikla kullanalim insaAllah

Bize de nasip olmadı hala çıkıp biraz uzakta olanlara baksam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum sıcak olmaya başladı güneş hemen çarpıyor beni akşam eşimle bakarım artık

Ya şu kuleye bende çok baktım ama geri bıraktım sonra niye bıraktım hiçbi fikrim yok 🤣🤣🤣
Dayanamadım yaaa 🫣 o arabaları tutan minicik ellerini düşündükçe içim dolup taşıyor 🥰

Aynilarini bende aldim 🤣 sabah kizimi okula birakirken ilk girenlerdendim ama oioi visnecurugu gibi rengi gelmisti her urunden birer tane gelmis o nedenle bulmak biraz zor olabilir .. ekstra kova ve maşrapa aldim mama sandalyesi onu oyuncagi falan hayirla saglikla kullanalim insaAllah
Kova ve maşrapaya tam karar verememiştim o yüzden ikilemde kaldım, gerçi alternatifleri de çok yok piyasada herhalde
Arabalar hem cok kaliteli hemde renklerine bayildim bulursanız kaçırmayın kizlar
Eveeet renkleri de çok soft❤️25 yaşındaki erkek kardeşim bi tanesini bana versene dedi görür görmez 😂

orada Aydan Biri vardı. Hala Ankaradayım mi bilmiyorum. Dr ismi arayarak bakabilirsin

Devletten zor randevu alırsın ve sinan tan hocayı tavsiye ederim bir bak istersen

Benim oğlandan kalma el değmemiş gün görmemiş zeka oyunları tekstil kitap çıngırak vs var hatıra olsun diye birkaç bir şey sakladım malum eşek sıpası hep değnekle sopayla oynadı atladı zıpladı ağaca çıktı hala da kuduruk. Ben bilim insanı gibi olur hayali kurdum o zottirik oldu :)) kitaptan yapbozdan nefret ediyor resmen

Canım ben bursadayım medicana da doktorum buradaki cihazdan daha iyileri var dedi ve bırada bir özel radyoloji çekimleri yapan yerler var orada ben daha önce hsg de çektirmiştim benim perinatologum da kendi takibini yapan doktorum da orada çekil oradaki cihaz en iyi olan demişti bende orada cekilecegim haftaya sende öyle yerlere bakabilirsin

X