- 13 Temmuz 2023
- 505
- 193
Hayır benim bursadaAnkara’da mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır benim bursadaAnkara’da mı peki?
Tolga Ecemişi arayın isterseniz bana kendisi bakacak 3 hafta sonraKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Direkt özele git ya uğraşma eğer vaktin de azsaKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Günaydın güzel annelerim Sabah sabah kalkıp bime gittim amacım oioi mama kabı ve kaşığından almaktı ama kalmamıştı yada gelmedi. Neyse hepsiburada da indirim varmış allahtan bimde bulamazsanız bakarsınız bim kadar olmasa da güzel indirim var
Gelir mi ki tekrar yaa inşallah gelirBenimde annem gitti ama yetisemedi. Mama sandalyesi almış o denk gelmiş Şubata kadar bir daha gelir bunlar öyle umut ediyorum. Ben çeyizi hazırlarken bimden çok şey aldım. Yine denk gelir inşallah
Haziranda benzer şeyler gelmişti. O zaman belli değildi almak nasip olmamıştı. Başka bebislerin nasibiymisGelir mi ki tekrar yaa inşallah gelir
Günaydın güzel annelerim Sabah sabah kalkıp bime gittim amacım oioi mama kabı ve kaşığından almaktı ama kalmamıştı yada gelmedi. Neyse hepsiburada da indirim varmış allahtan bimde bulamazsanız bakarsınız bim kadar olmasa da güzel indirim var
Benimde annem gitti ama yetisemedi. Mama sandalyesi almış o denk gelmiş Şubata kadar bir daha gelir bunlar öyle umut ediyorum. Ben çeyizi hazırlarken bimden çok şey aldım. Yine denk gelir inşallah
Bize de nasip olmadı hala çıkıp biraz uzakta olanlara baksam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum sıcak olmaya başladı güneş hemen çarpıyor beni akşam eşimle bakarım artıkHaziranda benzer şeyler gelmişti. O zaman belli değildi almak nasip olmamıştı. Başka bebislerin nasibiymis
Ya şu kuleye bende çok baktım ama geri bıraktım sonra niye bıraktım hiçbi fikrim yok
Oyuncak bende almadım henüz öyle çok da almayı düşümüyorumBu hamileliğimde sanırım almadığım tek şey oyuncak. Siz o kadar heves edip alırsınız binbir güzel oyuncak ama o hiçbirinin yüzüne bakmaz gider kumandayla terlikle çaydanlıkla oynar önceki çocuktan tecrübe :)
Aynilarini bende aldim sabah kizimi okula birakirken ilk girenlerdendim ama oioi visnecurugu gibi rengi gelmisti her urunden birer tane gelmis o nedenle bulmak biraz zor olabilir .. ekstra kova ve maşrapa aldim mama sandalyesi onu oyuncagi falan hayirla saglikla kullanalim insaAllah
Arabalar hem cok kaliteli hemde renklerine bayildim bulursanız kaçırmayın kizlar
Bize de nasip olmadı hala çıkıp biraz uzakta olanlara baksam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum sıcak olmaya başladı güneş hemen çarpıyor beni akşam eşimle bakarım artık
Ya şu kuleye bende çok baktım ama geri bıraktım sonra niye bıraktım hiçbi fikrim yok
Dayanamadım yaaa o arabaları tutan minicik ellerini düşündükçe içim dolup taşıyorBu hamileliğimde sanırım almadığım tek şey oyuncak. Siz o kadar heves edip alırsınız binbir güzel oyuncak ama o hiçbirinin yüzüne bakmaz gider kumandayla terlikle çaydanlıkla oynar önceki çocuktan tecrübe :)
Kova ve maşrapaya tam karar verememiştim o yüzden ikilemde kaldım, gerçi alternatifleri de çok yok piyasada herhaldeAynilarini bende aldim sabah kizimi okula birakirken ilk girenlerdendim ama oioi visnecurugu gibi rengi gelmisti her urunden birer tane gelmis o nedenle bulmak biraz zor olabilir .. ekstra kova ve maşrapa aldim mama sandalyesi onu oyuncagi falan hayirla saglikla kullanalim insaAllah
Eveeet renkleri de çok soft25 yaşındaki erkek kardeşim bi tanesini bana versene dedi görür görmezArabalar hem cok kaliteli hemde renklerine bayildim bulursanız kaçırmayın kizlar
orada Aydan Biri vardı. Hala Ankaradayım mi bilmiyorum. Dr ismi arayarak bakabilirsinKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Devletten zor randevu alırsın ve sinan tan hocayı tavsiye ederim bir bak istersenKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Ay iyi yapmışsın canım insan heves ediyor çok normal.Dayanamadım yaaa o arabaları tutan minicik ellerini düşündükçe içim dolup taşıyor
Benim oğlandan kalma el değmemiş gün görmemiş zeka oyunları tekstil kitap çıngırak vs var hatıra olsun diye birkaç bir şey sakladım malum eşek sıpası hep değnekle sopayla oynadı atladı zıpladı ağaca çıktı hala da kuduruk. Ben bilim insanı gibi olur hayali kurdum o zottirik oldu :)) kitaptan yapbozdan nefret ediyor resmenOyuncak bende almadım henüz öyle çok da almayı düşümüyorum
Oyuncak bende almadım henüz öyle çok da almayı düşümüyorum
Canım ben bursadayım medicana da doktorum buradaki cihazdan daha iyileri var dedi ve bırada bir özel radyoloji çekimleri yapan yerler var orada ben daha önce hsg de çektirmiştim benim perinatologum da kendi takibini yapan doktorum da orada çekil oradaki cihaz en iyi olan demişti bende orada cekilecegim haftaya sende öyle yerlere bakabilirsinKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?