Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz deli gibi uykum geliyor çalışırken , gece uyku yok düzenim niye bozuldu bilmiyorum 😵‍💫

Benım ilk gebelikten aşım var zaten ama sağlık ocağı yinede 1 doz yaptır dedi bilmiyorum o kadar çok aşılarla ilgili şeyler duyuyorum kı hele bu son kovit aşısından sonra v
Çevremdekilere yan etkisi kalan çok kişi var biraz bu aşı olmaya ön yargılıyım
Anladım, haklısınız da. Benim de kafam karışık asilarla ilgili dediğiniz sebeplerden dolayı. Doktorum da hiç acele etmiyor, burada herkesin olduğunu duyunca geç mi kaldım diye düşündüm. Hayırlısı bakalım, teşekkürler yanıtınız için 😊🙏🏿

Nasil randevu aliyorsun canim ya .. perinatolojide yaninda yapilmitor diyor hep mhrs de
burada sadece riskli gebelere bakılıyor. hatta bugün tartışma oldu. rutin gebelik kontrolü için detayliya gelmiş haliyle bıkmadılar riskli gebe değilsen gidemiyorsun
Bu arada nasil gecti ultrason ☺️ guzel haberler almissindir umarim .. birde kac haftaliktin
cok sukur iyi geçti bir sorun yok bobrekte genişleme var demişlerdi bir önceki kontrolde o da düzelmiş . 23 haftam bitti cok sukur 550 gram 30 cm olmuş bebişim

Kızlar H&M mağazada 3 al 2 öde vardı, Online da yok. İlk kıyafet alışverişimi de yaptım böylelikle 🫠 2-4 ay aldım, tecrübesiz olunca kestiremiyorum ya büyüklüğünü 🥲
Eki Görüntüle 3488640
Ben önden düğmeli olanlardan aldım. İlk zamanlarda giydirmek kolay olur diye. Çok tatlislar uyumadan önce seviyorum minikleri bende bir kısmını 2-4 ay aldım

Ben önden düğmeli olanlardan aldım. İlk zamanlarda giydirmek kolay olur diye. Çok tatlislar uyumadan önce seviyorum minikleri bende bir kısmını 2-4 ay aldım
Ay arkadaşım da öyle dedi önden çıtçıtlı ya da fermuarlı olanlardan al diye. Neyse bu aldıklarımı da bir şekilde giydiririm artık değiştirmek istemedim. Ben de bakıp bakıp hayaller kuruyorum 🫠

Kızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?

Kızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Canım benim doktorum detaylı ultrasonu radyoloji de perinatoloji de yapıyor demişti tercihi bana bırakmıştı ben fiyatı daha makul diye perinatolojiyi tercih ettim 🍀

X