Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haftaya Pendik Marmara’da yaptıracağım doktorum bana ya Marmara ya Zeynep kamil dedi ikisi de çok iyiymişDevlette detayli yaptiran varmi ist anadolu yakasinda ... Yada tavsiye edeceginiz hastane ve ucretleri yaptiranlar yardimci olabilirmi
Ben bugün gidiyorum Zeynep kamile hayırlısı bakalım geç kaldım ama dolar yok hep kongrede bugünü allahtan bulmuşumBen haftaya Pendik Marmara’da yaptıracağım doktorum bana ya Marmara ya Zeynep kamil dedi ikisi de çok iyiymiş
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsınBen bugün gidiyorum Zeynep kamile hayırlısı bakalım geç kaldım ama dolar yok hep kongrede bugünü allahtan bulmuşum
Anladım, haklısınız da. Benim de kafam karışık asilarla ilgili dediğiniz sebeplerden dolayı. Doktorum da hiç acele etmiyor, burada herkesin olduğunu duyunca geç mi kaldım diye düşündüm. Hayırlısı bakalım, teşekkürler yanıtınız içinBenım ilk gebelikten aşım var zaten ama sağlık ocağı yinede 1 doz yaptır dedi bilmiyorum o kadar çok aşılarla ilgili şeyler duyuyorum kı hele bu son kovit aşısından sonra v
Çevremdekilere yan etkisi kalan çok kişi var biraz bu aşı olmaya ön yargılıyım
inşallah canim bu en o emli muayene ister istemez insan heyecan yapıyorAy hadi inşallah güzel haberler alırsın
Bizede haber verinşallah canim bu en o emli muayene ister istemez insan heyecan yapıyor
bu pendik marmara için kadın doğum randevusu mu alacağız? perinatoloji için bi bölüm yok , ilk defa bakacağım mhrs tenBen haftaya Pendik Marmara’da yaptıracağım doktorum bana ya Marmara ya Zeynep kamil dedi ikisi de çok iyiymiş
Nasil randevu aliyorsun canim ya .. perinatolojide yaninda yapilmitor diyor hep mhrs deBen bugün gidiyorum Zeynep kamile hayırlısı bakalım geç kaldım ama dolar yok hep kongrede bugünü allahtan bulmuşum
Bu arada nasil gecti ultrason guzel haberler almissindir umarim .. birde kac haftaliktinBen bugün gidiyorum Zeynep kamile hayırlısı bakalım geç kaldım ama dolar yok hep kongrede bugünü allahtan bulmuşum
Benim de öyle hatta Allahm aciksam da bir şeyler yesem diyorumAllahım ne yapıcammm iştahımı durduramıyoruuummmmm imdaattt
Once gebe polikliniğine randevu alacaksın ve gideceksin onlar sistemde açacak o butonuNasil randevu aliyorsun canim ya .. perinatolojide yaninda yapilmitor diyor hep mhrs de
Acti açtı gecen hafta ama iste randevuyerinde bakilmiyor diyor ..Once gebe polikliniğine randevu alacaksın ve gideceksin onlar sistemde açacak o butonu
burada sadece riskli gebelere bakılıyor. hatta bugün tartışma oldu. rutin gebelik kontrolü için detayliya gelmiş haliyle bıkmadılar riskli gebe değilsen gidemiyorsunNasil randevu aliyorsun canim ya .. perinatolojide yaninda yapilmitor diyor hep mhrs de
cok sukur iyi geçti bir sorun yok bobrekte genişleme var demişlerdi bir önceki kontrolde o da düzelmiş . 23 haftam bitti cok sukur 550 gram 30 cm olmuş bebişimBu arada nasil gecti ultrason guzel haberler almissindir umarim .. birde kac haftaliktin
Ben önden düğmeli olanlardan aldım. İlk zamanlarda giydirmek kolay olur diye. Çok tatlislar uyumadan önce seviyorum minikleri bende bir kısmını 2-4 ay aldımKızlar H&M mağazada 3 al 2 öde vardı, Online da yok. İlk kıyafet alışverişimi de yaptım böylelikle 2-4 ay aldım, tecrübesiz olunca kestiremiyorum ya büyüklüğünü
Eki Görüntüle 3488640
Ay arkadaşım da öyle dedi önden çıtçıtlı ya da fermuarlı olanlardan al diye. Neyse bu aldıklarımı da bir şekilde giydiririm artık değiştirmek istemedim. Ben de bakıp bakıp hayaller kuruyorumBen önden düğmeli olanlardan aldım. İlk zamanlarda giydirmek kolay olur diye. Çok tatlislar uyumadan önce seviyorum minikleri bende bir kısmını 2-4 ay aldım
Canım benim doktorum detaylı ultrasonu radyoloji de perinatoloji de yapıyor demişti tercihi bana bırakmıştı ben fiyatı daha makul diye perinatolojiyi tercih ettimKızlar yarına Ankara’da perinatolojiden detaylı ultrason randevusu almak istiyorum. Ama radyoloji numaraları da çıkıyor detaylı ultrason Ankara falan yazınca googlea bana biri akıl versin. Hangi doktordan almalıyım perinatolojiden mi radyolojiden mi? Özel muayenehaneye mi gitsem özel hastaneye mi? Napıyım?
Ankara’da mı peki?Canım benim doktorum detaylı ultrasonu radyoloji de perinatoloji de yapıyor demişti tercihi bana bırakmıştı ben fiyatı daha makul diye perinatolojiyi tercih ettim