Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Meriç ismi kıza mı daha yakın erkeğe mi ben meriç duydum çok hoşuma gitti ama karar veremedim.

Bende başladım o kreme umarım çatlamayız 🥰
Ben de sipariş verdim geldi ama 5.ayda baslaniyo diye okumuştum erken mi başlamak istediniz yoksa zayıf olduğunuz için karnımız çıkmaya başladı ondan mı başladınız? Ben zayıf değilim zaten hafif göbeğim vardı 14.haftadayım hala da karnım çıkmadı ama vücudum çatlamaya çok müsait bir yapıda ben de başlasam mı? Bi de hindistan cevizi yağı aldım ben bir gece yatarken lierac süreceğim karın ve basen bölgesine, bir gece hindistan cevizi yağı. O şekilde düzenli kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım sadece karnına uygulamış Lierac kremi, normal doğum yaptı karnı hiç çatlamadı ama basen bölgesi çok çatladı. Kremin etkisine ınanıyorum o yüzden

Ben de sipariş verdim geldi ama 5.ayda baslaniyo diye okumuştum erken mi başlamak istediniz yoksa zayıf olduğunuz için karnımız çıkmaya başladı ondan mı başladınız? Ben zayıf değilim zaten hafif göbeğim vardı 14.haftadayım hala da karnım çıkmadı ama vücudum çatlamaya çok müsait bir yapıda ben de başlasam mı? Bi de hindistan cevizi yağı aldım ben bir gece yatarken lierac süreceğim karın ve basen bölgesine, bir gece hindistan cevizi yağı. O şekilde düzenli kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım sadece karnına uygulamış Lierac kremi, normal doğum yaptı karnı hiç çatlamadı ama basen bölgesi çok çatladı. Kremin etkisine ınanıyorum o yüzden
Ben 12.haftadan sonra başladım ne olur ne olmaz diye 😂 hindistan cevizi yağı emilince lierac sürüyorum. Ay bende sadece karnıma sürüyorum 😳

14+1 oldum bugun. neden kocaman oldum gibi hissediyorum kızlar bennn. 😂 ilerleyen aylarda ne yapacağım bu daha çeyreği ama karnım gerçekten çok belirgin çok zayıf bir insandım o yüzden bence. Ayak tırnaklarımı kesmek için bile eğilemedim siz düşünün. Mide bulantılarım hala çok şiddetli geçmedi. 4 ay bitince geçecek diyorlar sabırla bekliyorum. Kızlar birde aşırı kasık ağrım var. Hafif değil şiddetli oluyor mesela koltuktan kalkınca hemen dikleşemiyorum veya hareket ettikçe ağrıyor doktoruma sordum magnezyuma başladık hem bebeğin kemiğine ve dişlerine iyi geliyormuş. Bakalım inşallah iyi gelir. Sizlerde durumlar ne💕💕
Durumum tamamen aynı :)

Bugün 4 aydır görüşemediğimiz bir arkadaşımla görüştük.
Beni görünce şok oldu
çok kilo verdiğimi söyledi
ki gerçekten kusma yüzünden 9 kilo gittiğini gördüm dün tartıda...
Korkuya gerek yok, zaten 95 kiloydum ahahaha
ama göbüş fırladı, pantolonların bacakları boş, ama beli sıkar durumda.

merhabalar bebeğim 11 haftalık bugun kontrole gittik çok hareketli resmen sabah sporu yapıyor doktor dedi ters dönüyor ful hareketliydi 4 cm haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi fotoğraflardan cinsiyet tahmin edebilirmisiniz
Hayırlı olsun. Bana erkek gibi geldi

Ben 3. Aydan sonra kullanmaya başlanacağını biliyorum doktorumda o şekilde önerdi 5 ayı hiç duymamıştım ama karnım cidden çok belirginleşti sürmesem çatlarım kesin. Sizin yoksa biraz daha bekleyin isterseniz 🥰

Ben 3.aydayım doktorum al dedi ama belki benim karnımın çıktığını düşündüğü için verdi bilmiyorum. Bu kremi göbek basen göğüs popo hatta biraz dizlerime doğru her yerime uyguluyorum. Sabah ve akşam olmak üzere

Bu arada yeni uyanmıştım cok ciddi yazmışım 😀 kız bebişin hayırlı olsun senin ilki de mi kızdı? Hurafelerin hepsi bende tuttu desem😂😂 sadece ye ekşiyi çıkar ayşeyi hurafesinin kimsede tutmadıgını biliyorum yabancı kaynaklarda falan hep ekşi tuzlu-erkek, tatlı -kız olarak yazıyor. Sağlıklı olsun da işte insan hayal kuruyo❤️❤️🧿abdde sürekli ultrasona alınmıyormuş gebeler benim dr de o mantıklı hareket ediyor. hayırlı olsun tekrar.
Rica ederim, ben de 1 ay sonra gideceğim kontrol için, çok teşekkür ediyorum bilgi için🙏.

Bu arada benim ilki erkekti, inanılmaz tatlı yedim, şeker hastalığı o zamandan çıkmıştı. Bu gebeliğimde kız olacak ve sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum. O hurafe de bende tuttu 😁😁 sevgiler 🙏❤️🌸

Gebeliğe düşük kiloyla başlayanlar sizin de karnınız kocaman oldu mu kızlar ya ben zayıfım ama karnım 3 aylık hamileye göre kocaman. Çok erken rollenmeye başladım belimi tutarak geziyorum falan 😄Hâlbuki 1 kilo bile almadım henüz. Ayy cinsiyet öğrenenler artmış sizin adınıza çok sevindim. Ben bu merakla nasıl dayanırım 2 hafta daha bilmiyorum 🥴

Gebeliğe düşük kiloyla başlayanlar sizin de karnınız kocaman oldu mu kızlar ya ben zayıfım ama karnım 3 aylık hamileye göre kocaman. Çok erken rollenmeye başladım belimi tutarak geziyorum falan 😄Hâlbuki 1 kilo bile almadım henüz. Ayy cinsiyet öğrenenler artmış sizin adınıza çok sevindim. Ben bu merakla nasıl dayanırım 2 hafta daha bilmiyorum 🥴
Ben 5 kilo verdim ama karnım kocaman sürekli şimdi bu kadarsa son aylarda nasıl olacak diyip duruyorum 🤣 hele yemek yediğimde karnım çatlayacak gibi geliyor 😅 eşim de sürekli tam hamile gibi oldun diyor bir yandan mutluyum bir yandan garip geliyor

Ben 5 kilo verdim ama karnım kocaman sürekli şimdi bu kadarsa son aylarda nasıl olacak diyip duruyorum 🤣 hele yemek yediğimde karnım çatlayacak gibi geliyor 😅 eşim de sürekli tam hamile gibi oldun diyor bir yandan mutluyum bir yandan garip geliyor
Ahahahah daha ayakkabılarımızı bağlayamayacağız, çoraplarımızı giyemeyeceğiz, yattığımız yerden desteksiz kalkamayacağız 😄 hamile kadınlar o yüzden çok sevimli geliyor bana.

Normalde düz olan karnım yemek yiyince top gibi duruyo ben de anlamadım gaz mı yemek mi şişiriyo sjdjdj 50 ile başladık 51iz bakalım doktorum sürekli zayıfsın dikkat et bazı zayıflar çok kilo alıyor diyoo

X