2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün kan verdim 504 çıktı ama ben 24 ünde öğrendim hamile olduğumu 78 le öğrenmiştim
Sizle hemen hemen aynıyız 25inde öğrendim bende adet günümdü. İlk beta 206 çıktı. 2 gün sonrabidaha gittim(dün) 560 çıktı ama dr kese şuan gözükmez haftaya bakcaz dedi

Merhaba 25 Haziran'di canım dün ki beta 2977 cikti
Benimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu anlamadım

Sizin geç döllenme olduğunu sanmam ben adet olmam gereken tarihten 6 gün önce öğrendim pozitifi galiba benim erken döllenme oldu degerleriniz gayet normal önemli olan artışı

Benimde 25 hazirandı yani geçen ay 25inde olmuştum dün beta verdim 560 çıktı 2gün önce de salı günü yani206 çıktı sizin değeriniz çok güzel maşallah acaba benim ki geç döllenme mi oldu
Sizin geç döllenme olduğunu sanmam ben adet olmam gereken tarihten 6 gün önce öğrendim pozitifi galiba benim erken döllenme oldu degerleriniz gayet normal önemli olan artışı
Şimdi anladım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ilk gebelik olucak oyuzden çok heycanlıyım sat 25 yazmıssınız zaten ben de sat soruyorum sonradan anladım ne olduğunu açılımını yani

Sizle hemen hemen aynıyız 25inde öğrendim bende adet günümdü. İlk beta 206 çıktı. 2 gün sonrabidaha gittim(dün) 560 çıktı ama dr kese şuan gözükmez haftaya bakcaz dedi
Maşallah değeriniz çok güzel bende dün vermiştim 504 çıktı yarın tekrar vereceğim güzel haberlerle gelelim inşallah

Amin inşallah benim 2 sene önce kimyasal gebelik oldu inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz

Kızlar çatlama iğnesi ile gebe olan varmı.Adetime 1 gün var ama adet sancım biraz var ateşim yüksek umarım benimde pozitif olur.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

Maşallah değeriniz çok güzel bende dün vermiştim 504 çıktı yarın tekrar vereceğim güzel haberlerle gelelim inşallah
İnşallah bende pzt vereceğim bide şey sorucaktım doktorunuz mu dedi 4+5 diye yoksa siz uygulamadan mı baktınız doktor kese görünmediği için henüz birşey demedibana ama

Kızlar çatlama iğnesi ile gebe olan varmı.Adetime 1 gün var ama adet sancım biraz var ateşim yüksek umarım benimde pozitif olur.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Ben pcosluyum femara kullandım kendiliğinden çatladı sonra hamile kaldım siz yumurta büyütücü ilaç kullandınız mı

İnşallah bende pzt vereceğim bide şey sorucaktım doktorunuz mu dedi 4+5 diye yoksa siz uygulamadan mı baktınız doktor kese görünmediği için henüz birşey demedibana ama
Ben son adet tarihime göre hesapladım ultrasonda daha net çıkacaktır

Ben pcosluyum femara kullandım kendiliğinden çatladı sonra hamile kaldım siz yumurta büyütücü ilaç kullandınız mı
Evet bende femara kullandım.2.ayımda yani haziranda gebe kaldım ama düştü.Bu ay 3.femara çatlatma iğnesi kullandım.Yarın adet günüm beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…