Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi çıkmış kan sonucum.
Ayın 18 i : 70
20 si: 215
22 si yani bugün : 677 3 kat artmış hep. Normal mi acaba bu artış biraz korktum Eldorin Eldorin @Sakayik35
Ay canım maşallah önemli olan en az %65i kadar artması gayet güzel artmış hiç sıkıntı yapma kendine 🥰 gebeliğin iyi ilerliyor demek ❤️
Umarım akşam gideceğim kanama değil lekelenme. Peçeteye geldi. Şuan durdu
Durması iyi canım. İçini ferah tut ❤️

Hiç sormayın aynı benimde. Kızda cilt kötüleşir derler ama ne bileyim bu da mı kız acaba 🤣 benim adete yakın olurdu sonra geçerdi. Kızımda da cildim kızarmıştı biraz ama böyle sivilce hatırlamıyorum ya 😊

Ben de 6+3 deyim ayniymisiz 🥰 benim de bulantı yok öyle aman aman. Ben daha Dr a gitmedim haftaya cuma 7+3 de gideceğim inşallah 😊 erken diyorlar diye almadım kızımda da 7. Haftada gitmiştim her şeyi görmüştü Dr kalp atışını da dinlemiştik 😊 bir daha ne zaman gideceksiniz siz ? O zaman duyarsınız artık diye düşünüyorum. Panik yapmayın sağlıklıdır inşallah bebiş güzelce alırız inşallah hepimiz de kucağımıza 🥰
Bende 7+3 de gideceğim 30 kasımda yani inşallah duyarım geçmiyor günler sivilce falan çok önemli değilde tabi ☺️

Kızlar herkese selamlar. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🌺 ben 15 aydır bekliyorum bir aşılama yaptırdım o da negatif sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğimiz için bekliyorduk ki bu ay doğal yolla hamile olduğumu öğrendim. Adet günüme bir gün kala 70 çıktı sonucum. İki gün sonra verdiğim sonuç 215 çıktı. Dün sadece bir defaya mahsus pembe bir leke geldi tekrarı olmadı. Doktorum her ihtimale karşı Progestan başladı. Sizce bu değer artışı nasıl ? Bugün tekrar hcg baktırmayı düşünüyorum. Sol tarafımda daha çok olmak üzere batma tarzında ağrılarım var. Ağrının bi tarafta yoğun olması beni biraz endişelendiriyor. Dış gebelik falan olabilir mi diye korkuyorum. Siz de ağrı yaşadınız mı acaba ? İnsan bu güzel haberi çok bekleyince biraz panik oluyor sanırım 🥹 bu arada uygulamaya göre 4 haftalık görünüyorum. Doğum zamanı için de 1 Ağustos yazıyor. Ağustos grubu olmadığı için buraya yazdım umarım sorun olmaz 🥹 cevaplarınıza talibim, sevgiler
Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin yolunda gider hersey 🌸 benimde ilk ogrendigim haftalarda daha cok sag kasikta olan batma tarzinda agrim vardi yoruldugumdada hep sag kasigimda agri oluyordu suana kadar yolunda gitti hersey

Hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin yolunda gider hersey 🌸 benimde ilk ogrendigim haftalarda daha cok sag kasikta olan batma tarzinda agrim vardi yoruldugumdada hep sag kasigimda agri oluyordu suana kadar yolunda gitti hersey
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için aminn. Sonucum 2 günde bir hep 3 kat artıyor o biraz korkutuyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Kızlar ya alakasız gibi olacak ama bu gruba tablo eklenmeyecek mı acaba? Biliyor musunuz? Topik sahibi Editör görünüyor. Birinin devir mi alması lazım acaba?
Bence de tabloya ihtiyacımız var. Grup ciddi anlamda oluştu. Şahsen herkesi hatırlayamıyorum.
Kim bu işten anlar? Tabloyu yapsa editörle ilk sayfaya koymak için iletişime geçeriz.

Bende 7+3 de gideceğim 30 kasımda yani inşallah duyarım geçmiyor günler sivilce falan çok önemli değilde tabi ☺️
Tabii ki öyle. 😊 Onlar sağlıklı olsunlar da 🥰 gerçekten geçmiyor bir gidip görsek rahatlasak 🥰🤲
Herkese merhaba, güzel haberlerle geldiiiiim 😍 Az önce bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Şu an 6+3 olduğu için doktor sadece 1 sn dinletti ama o bile harika. 6 mm imiş, Allah hepinize nasip etsin inşallah🙏🏼
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 ben de 6+3 deyim sevindim güzel haberlerine maşallah 🥰❤️

Herkese merhaba, güzel haberlerle geldiiiiim 😍 Az önce bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Şu an 6+3 olduğu için doktor sadece 1 sn dinletti ama o bile harika. 6 mm imiş, Allah hepinize nasip etsin inşallah🙏🏼
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklıca doğduğu günü de görmeyi nasip etsin. İnşallah hepimiz bu güzel haberleri veririz bu grupta 😍

Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklıca doğduğu günü de görmeyi nasip etsin. İnşallah hepimiz bu güzel haberleri veririz bu grupta 😍
Amin hepimize inşallah 😍 kaç gündür buraya yazmayı hayal ediyordum iyi haberlerle, ilk bebeğim düşmüştü o yüzden aşırı stresliydim kontrolde ama şu an her şey yolunda, hepimiz duyalım güzelce rahatlayalım 😊

X