Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de

ben direkt göbeğimi tutuyorum veren veriyor artık vermeyen de kendi vicdanı şansa kalıyor. Ama eskisi gibi çok yer veren yok, son duyarlı gençlik bizdik ve bitti maalesef

En çok koyan da aslında bu, hamile kalmadan önce çok dikkat ederdim gerçekten ihtiyacı olan varsa otursun diye ama ayni duyarlılığı şimdi göremeyince insan sinirleniyor 😒

Ağır sırt çantası olan okul çocukları falan anlayabiliyorum fakat ekmek almak için şehrin öbür ucuna seyahat etmesin amcalar teyzeler bir zahmet 🤦🏻‍♀️

Her gün otobüs ve tramvay kullanıyorum ve sabah akşam ayakta gidiyorum işe, yaşlılar ücretsiz olarak bindiği (ve maşallah iş giriş çıkış saatlerinde gezmeleri tuttugu) için asla oturacak yer olmuyor. Bence arsız olup yer istememiz lazım yoksa kimse görüp de yer vermiyor 😒

Kıyamam ya. Yaşlılara da bişe diemiom da bi çift vardı mesela sarmaş dolaş duruyorlar dolmuşta. Arkada 4 koca kadın vardı onlar da gördüler hamile olduğumu. Çok zor oldu sırf bu yüzden en erken ne zaman çıkılaniliyorsa o zaman çıkıcam ücretli izne. Her akşam acaba dolmuş kalabalık mı gelecek stresi var bi de
Otobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değil ❤️❤️❤️ onlar arsızsa siz daha arsız olun çünkü ondan anlıyorlar ben bunu gördüm yani dnnfjfjd

Otobüslerde metrolarda hamilelere özel oturma yerleri oluyo tepelerine dikilip yer isteyin. Bebeginizden önemli değil ❤️❤️❤️ onlar arsızsa siz daha arsız olun çünkü ondan anlıyorlar ben bunu gördüm yani dnnfjfjd
Tek çare o bence de, utanması gereken ben değilim diyorum artık 💁🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim canım mustela çocuk şampuanı ile mi? Hangisi foto yüklersen çok sevinirim🤲🌸 ben oğlumda da mustela şampuan kullanmıştım bebekliğinde
Evet canim, bebislerle birlikte kullanmalik 😂

Eklentiler

• IMG_4231.jpeg
    IMG_4231.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 22
X